teşekkür ederim reyhanım
sağol iyiniyetlimbiberiye var,yemekten sonra yapıp içeyim bari,hala geçmedi
sağol bebeğem...pembe renginin hastası olarak koyu pembe aldım canımkendisi düz minderleri çiçekli canım:112::112::112:
canımm.slm kıssslar ben geldimgeçmişi okuyamadım,çünkü başım çatlıyo ağrıdan melexinin tülbenti olaydı da bağlayaydım başıma
ben neler yaptımmmm,koltuk takımımızı aldık..ama ondan çok kendime aldığım eşofman takımlarına seviniyorumçünkü artık dışarda yürüyeceğim için yenileri şarttı
sizler neler yaptınız,bi yaramazlık yok değil mi?
amiiin canımmmm.canım kızının doğum günü bugündü değil mi:26::26:
kızının yeni yaşı kutlu olsun,allah ona sağlıklı,mutlu ve başarılı bi hayat nasip etsin inşallah:119::119::119:
küççük bi parti oldu canım.sersumevde parti var hakızının doğum günü kutlu olsun.
cumartesi bildirim
1.öğün
maydonozlu tereyağlı peynirli omlet
7 zeytin
1 avuç içi b.peynir
1 kivi
ceviz
2.öğün
400 gr kadar fırında mısırunlu hamsi
bol salata,2 tane sac ekmeği
1 kase kabak çekirdeği
1 kase yoğurt
spor:yok
bugün 1.öğünüm
kaşarlı 2 yumurta ileyapılmış 1 tabak dolusu melemen
1 dilim beyaz peynir,1 sac ekmeği
5 zeytin,ceviz
2.öğünüm de birazdan
4 köfte
ıspanak yemegi
1 kase yoğurt
turşu
spor:sabahtan beri ev işi
eferim sanaCanımcım börekle sarma yidimtatlılara dokunmadım ama
afiyet olsun tatlımm1.. Öğünümü 2:15 de yedim. Kendime çay yaptım. Kısır yedik çocuklarla.. Sütlaç yaptım çocuklar yedi bi güzel ohhh onlar yiyince ben çok mutlu oluyorum yaw
Çeçil peyniri
9 kadar zeytin de yedim.
geçmiş olsun datlum..sağol iyiniyetlimbiberiye var,yemekten sonra yapıp içeyim bari,hala geçmedi
sağol bebeğem...pembe renginin hastası olarak koyu pembe aldım canımkendisi düz minderleri çiçekli canım:112::112::112:
Yeniden merhaba hanımlar..
Bugün saat 7 de kalktım annemlere yardım ettim saat 8:30 da kahvaltı ettik.
Kahvaltım;
-1 bardak süt
-2 yumurta
-biraz anne peyniri
-5 zeytin
-biraz ceviz ve fındık
-şekersiz çay
-yarım kase kadar sütlaç(annem aksam dedemlerden geldikten sonra ısrar etti dedim sabah yiyim. kırılmasın diye yedim artık. Patates pişirmişti sobada ona yok dedim. Israr etti ama cıks)
ikinci öğünümü abimlerin evinde yaptım. Araba kullandım bugün
ikinci öğün;
-kısır 6-7 kaşık kadar
-marul
-haşlanmış lahana
-az turşu
çayın yanında elmalı kurabiye vardı yemedim 2 bardak şekersiz çay içtim.
Eve geldik daha bişey yemedim. saat 6 gibi birşeyler yerim artık. şimdi biraz uyumam lazım gece duramıcam olmucak. Görüşürüz kızlarr
hoşgeldin..Merhabalar..sizleri uzun zamandır takip ediyor ama ilk kez yorum yazıyorum..sizler sayesinde gaza gelerek :) karatay diyetine başladım..başlayalı 2 hafta oluyor. fazla kilolu değilim, vermem gereken 3 kilo var sadece..ama vücudumda fazla yağ olmadığı için çok zor kilo veriyorum tabi..resmen gr gr gidiyor..canan karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor ve bunu yaşam tarzım haline getirmek istiyorum..üstelik 2 haftadır hiç zorlanmıyorum, öğünler arasında acıkmıyorum da..ilk kez ara öğün yapmadan ve ekmek yemeden bir diyet uyguluyorum..onun dışında diyetler bana uzak değil maalesef..nerdeyse hayatım boyunca yediklerime dikkat ettim diyebiliriz..yeme tarzımı bozduğum an ya da birazcık abartsam hemen kilo alıveriyorum..ama kendimi tanıdığım için bir an önce dikkat etmeye başlayıp aldıklarımı vermeye çalışıyorum..dolayısıyla çok almadan veriyorum..ama dediğim gibi fazla kilolu olmadığım için vermem de çok çok yavaş oluyor..diyete başladığımda 52.9 kiloydum...ilk hafta sonunda 52.2 geldim..700 gr.beklemiyordum aslında ama vücut birden şaşırdı herhalde..yarın 2. haftam bitiyo..sabah tartılıcam bakalım neler olucak..bugün yediklerimi paylaşayım son olarak:
sabah:
önden 3 tane gün kurusu kayısı ve ılık su...2 tereyağlı yumurta + avuç içi kadar beyaz peynir + 1 çay bardağı kadar ceviz, fındık, badem karışımı + şekersiz çay
öğlen:
1 tabak zeytinyağlı barbunya + yoğurt
akşam:
1 tabak havuç salatası, limon ve zeytinyağlı + 1 avuç kadar beyaz peynir + 3-4 tane fındık...bu öğün biraz hafif oldu bence ama evde yiyecek bişi bulamadım..dünden fırında tavuk vardı ama bugün tadını beğenmedim yiyemedim
canımm..hoşgeldin ..güle güle kullan yeni koltuklarını ve yeni cici eşofmanlarını
amiiin canımmmm..Allah sana da evladını görmeyi ve onun doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin
geçmiş olsun datlum..
amanın nekaa güzel pembiş pembişş..çiçekliye de bayılırım
hoşbuldum canım sağolll
inşallah bende görürüm dediğin gibi
sağol sersumumben de bayılırııımm
Slm kızlar..:13:..
:2:bundan sonra pazar günlerini daha sakin kalmaya çalışarak geçirmeye başladım..
Öğlen uyanabildim bugün çünkü sabah 6:30 a kadar oğlum atesliydi..
Ciss li bir kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptım biraz..
Akşamda balık ızgara yedim..bakalım sizler neler yaptınız..
hoşgeldin..verecek kilosu az olan arkadaşlarımız daha yavaş kilo veriyorlar..sen zaten nedenini söylemişsin ..sağlıklı olarak beslenmek ve aç kalmamak en güzeli .başarılar dilerimm
Sabah (09:00) 1 yumurta,7 zeytin,1 çtl su böreği, çay,kahve (dışarıda)
Akşam (17:00) denizer kebabı (dışarıda )
(19:00) sufle, çay ,yarım poğaça (dışarıda)
Canım sanada sorayım..
Sen ne güzel kahve resimlerini koymussun..
Ben telefonumdan giriyorum.dosya sec diyo galeriye giriyorum resmimi seçiyorum yukle diyorum küçük şey dönüyor dönüyor bi türlü yüklenmiyor..
Allahim;ben nerde yanlış yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?