Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım çalışıyorum bu gun işyerındeyım elma var ama yemedım akşam 7 yada 8 de yemek yıycem

bir ara resim de koyarsan çok memnun oluruz...koltuk takımlarının resmini yani..

ben de klasik kahvaltı yapıyorum sabahları ya roka olur ya maydonoz ya dereotu kahvaltımda ekstradan

dün oğlumun sınıf arkadaşındaydık doğumgünü partisinde..dayanamadım yedim pasta kurabiye ve kısır
iyice doyurdum kendimi

akşamada apartmanda komşumun oğlunun doğum günü vardı..gittim çocukları alıp ..ama orada hiç bir şey yemedim...çay içtim birtek

bir de 3 gün önce gün vardı bizim ..apartman günü ...oradada yedim ne getirdilerse...sütlü birşey vardı..kazandibi gibi..
kurabiye .kısır. tatlı...yedim ya ...çok özür dilerim ama yemeyecektim..güyya az az yiyecektim ama hapur hupur yedim ...

bugün ki öğlen öğünüm ise kurufasulye ve bol acı turşu ..ve 2 kaşık da yoğurt ...ve bitki çayı ...bu kaa işte ...siz nasılsınız neler yaptınız...

Son düzenleme:
Sabah her zamanki gibi kahvaltı yapmadan çıktım evden

Öğle yarım portakal ve karışık kuruyemiş (kavrulmamış)

Akşam (16:30): Fırında balık, bol salata, onun öncesinde balık pişene kadar açlığımı bastırsın diye bir çay bardağı karışık kuruyemiş bu kez içinde kabak çekirdeği de vardı (kavrulmamış)

Geri kalan saatlerde su, su, su

İlerleyen saatlerde belki yürüyüş de yaparım, ruh halime bağlı Bu cuma 78 görmek istiyorum beeen

canımm..hoşgeldin..güle güle kullan yeni koltuklarını ve yeni cici eşofmanlarını
canım kızının doğum günü bugündü değil mi:26::26:

kızının yeni yaşı kutlu olsun,allah ona sağlıklı,mutlu ve başarılı bi hayat nasip etsin inşallah
:119::119::119:
amiiin canımmmm..Allah sana da evladını görmeyi ve onun doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin
sersumevde parti var ha kızının doğum günü kutlu olsun.
küççük bi parti oldu canım..sağolasın

afiyet olsun canım..bende sabahtan beri evle ve hazırlıklarla uğraşıyorum..

Canımcım börekle sarma yidim tatlılara dokunmadım ama
eferim sana
1.. Öğünümü 2:15 de yedim. Kendime çay yaptım. Kısır yedik çocuklarla.. Sütlaç yaptım çocuklar yedi bi güzel ohhh onlar yiyince ben çok mutlu oluyorum yaw
Çeçil peyniri
9 kadar zeytin de yedim.
afiyet olsun tatlımm..ah onlar yesin de
sağol iyiniyetlimbiberiye var,yemekten sonra yapıp içeyim bari,hala geçmedi
sağol bebeğem...pembe renginin hastası olarak koyu pembe aldım canımkendisi düz minderleri çiçekli canım:112::112::112:
geçmiş olsun datlum..
amanın nekaa güzel pembiş pembişş..çiçekliye de bayılırım

1/2 sütlaçtan bişeycik olmaz..sen toparlarsın sonra durumu

kızımın doğumgününü kutladık en iyi arkadaşını çağırdı ve biz ailecek kutlamış olduk..
..çok yoruldum yavv..temizlik bu güne ve yarına hazırlık

2. öğünüm

domates soslu fellah köfte
yarma salatası(yoğurtlu ve salatalıklı)
1.5 içli köfte
3 top 3 renkli patates topu..
hamburger köftesi
1 dilim doğum günü pastası

öncelikle hoşgeldiniz..

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

saat 17.30 da bir tabak taze fasülye ve 2 kase ev yogurdu yedim. ogunumu kapadim. yarin pazartesi ve karatayda 2.haftam basliyor. yasasin karatay diyeti :))))

kimsecikler yok (ben de yazayim 2. ögünde neler yedigimi

1 kase mercimek corbasi
1 kase yketentohumlu yogurt
salata

herkese iyi aksamlar,iyi haftalar diliyorum,yarin görüsürüz...

Merhabalar..sizleri uzun zamandır takip ediyor ama ilk kez yorum yazıyorum..sizler sayesinde gaza gelerek :) karatay diyetine başladım..başlayalı 2 hafta oluyor. fazla kilolu değilim, vermem gereken 3 kilo var sadece..ama vücudumda fazla yağ olmadığı için çok zor kilo veriyorum tabi..resmen gr gr gidiyor..canan karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor ve bunu yaşam tarzım haline getirmek istiyorum..üstelik 2 haftadır hiç zorlanmıyorum, öğünler arasında acıkmıyorum da..ilk kez ara öğün yapmadan ve ekmek yemeden bir diyet uyguluyorum..onun dışında diyetler bana uzak değil maalesef..nerdeyse hayatım boyunca yediklerime dikkat ettim diyebiliriz..yeme tarzımı bozduğum an ya da birazcık abartsam hemen kilo alıveriyorum..ama kendimi tanıdığım için bir an önce dikkat etmeye başlayıp aldıklarımı vermeye çalışıyorum..dolayısıyla çok almadan veriyorum..ama dediğim gibi fazla kilolu olmadığım için vermem de çok çok yavaş oluyor..diyete başladığımda 52.9 kiloydum...ilk hafta sonunda 52.2 geldim..700 gr.beklemiyordum aslında ama vücut birden şaşırdı herhalde..yarın 2. haftam bitiyo..sabah tartılıcam bakalım neler olucak..bugün yediklerimi paylaşayım son olarak:

sabah:
önden 3 tane gün kurusu kayısı ve ılık su...2 tereyağlı yumurta + avuç içi kadar beyaz peynir + 1 çay bardağı kadar ceviz, fındık, badem karışımı + şekersiz çay

öğlen:
1 tabak zeytinyağlı barbunya + yoğurt

akşam:
1 tabak havuç salatası, limon ve zeytinyağlı + 1 avuç kadar beyaz peynir + 3-4 tane fındık...bu öğün biraz hafif oldu bence ama evde yiyecek bişi bulamadım..dünden fırında tavuk vardı ama bugün tadını beğenmedim yiyemedim

hoşgeldin.. verecek kilosu az olan arkadaşlarımız daha yavaş kilo veriyorlar..sen zaten nedenini söylemişsin..sağlıklı olarak beslenmek ve aç kalmamak en güzeli.başarılar dilerimm

canımm..hoşgeldin..güle güle kullan yeni koltuklarını ve yeni cici eşofmanlarını

amiiin canımmmm..Allah sana da evladını görmeyi ve onun doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin

hoşbuldum canım sağolll
inşallah bende görürüm dediğin gibi
geçmiş olsun datlum..
amanın nekaa güzel pembiş pembişş..çiçekliye de bayılırım

sağol sersumum ben de bayılırııımm

Slm kızlar..:13:..
:2:bundan sonra pazar günlerini daha sakin kalmaya çalışarak geçirmeye başladım..
Öğlen uyanabildim bugün çünkü sabah 6:30 a kadar oğlum atesliydi..
Ciss li bir kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptım biraz..
Akşamda balık ızgara yedim..bakalım sizler neler yaptınız..

hoşbuldum canım sağolll
inşallah bende görürüm dediğin gibi
sağol sersumum ben de bayılırııımm

geçmiş olsun canım..

Sabah (09:00) 1 yumurta,7 zeytin,1 çtl su böreği , çay,kahve (dışarıda)
Akşam (17:00) denizer kebabı (dışarıda )
(19:00) sufle , çay ,yarım poğaça (dışarıda)

bende telimden yazıyorum yüklüyorum canım .. Sanada anlatayım
1-eklenti ekle butonuna tıkla
2-açılan pencerede dosya ekle butonuna tikla
3-minik bir kutucukta dosya seç geliyor tıkla
4-aşağıda iki seçenek çıkıyor foto. Cek veya varolanı seç diye birini seç ornek- varolanı yükle
5-yüklemek istediğin fotoyu seç
6-biraz bekle
7-minik resimi gördün yükle butonuna tıkla
8-yine biraz bekle eklediğin resimi yukaridada aşağıdada gördün sectin
9-icerige ekle ye tıkla
10-resim yüklendi eklenti ekle kısmında belirdi.
islem tamam

Eklentiler

• $image.webp
    52 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…