püf noktası hamurunu tutturmak canım gerisi damak zevkine göre..ben dün felleh köfte yaptım mesela aynı hamurla 3 dene de içli köfte yaptım tadımlık.
benim hamurum:köftelik bulgur,yumurta,un istenilen baharatlar..dağılmayayacak şekilde yapışık bir hamur olacak kıvamı..
evet evet tatilde biyerlere özellikle de akrabaların olduğu yerlere gidince bozuluyor diyet..naapalım sende gelinde düzelirsin yeniden
benim bugün son olacak..günüm bitsin artık bahane yok
canım ben urfa dbakır karısımıyım hamurunu köftelik bulgur yumurta ve az da irmık bunu guzelce yogur bız kuzu kıyma kullanırız bıraz yaglı olacak kuru sogan kuru reyhan pulbıber tuz karabiber kimyon toz kişnis ve ceviz annem içli köfteyı salatalıkla acar oyle açmayı deneyebılırsın çok kolay oluyor ve çabuk oluyor hamuruda ınce olur
ufff..sabah erkenden kalkıp gün hazırlığına başladım..
yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma
peynir içli top ponçikler de sırada..ne zormuş beyaaa..bana göre değil
ufff..sabah erkenden kalkıp gün hazırlığına başladım..
yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma
evet canım ama ben yarına tatil diyorum.canim gunaydin...tatildesin super.........bugun de gunun varmis.neyse bugunun tadini cikar.cumaya halledersin.canim oncelikle kolay gelsin.sonrada afiyet olsun canim....
bende yine gec kahvalti ettim simdide keyif cayi iciyorum...
evet içli köfte(haşlama) ve şekersiz türk kahvesi serbest..içli köfte yiyebılıyoruz değil mi
peki şekersız turk kahvesı içebılıyomuyuz
afiyet olsun canım..Kahvaltim
1haslanmis yumurtanın sarısı
2 ceriden az halli domates
biraz peynir
iki zeytin
bedem fındık
kahve
omega3
canım biz nazfiliz arkadaşımız ve iğneoyası sayesinde 1-2 ay kadar önce öğrenmiştik o alkali diyetiniarkadaşlar Dr. ayşegül çoruhlunun alkali diyet kitabını okudum geçen hafta açıkcası çok da etkilendim ve tavsiye ederim. vücuttaki bir çokj hastalığı bozukluğu biriken asitlerin paketlenip çeşitli yerde depolanmasıyla ve bu asitler eğer paketlenmemişse hücre zarına ve hücreye verdiği zararla açıklıyor. hücre zarının yapısı bozuluyor insülin direnci, damar sertliği , Ldl kolestereol yükseliyor (tamir için9. paketlenmiş asitler de damar çevresinde birikiyor ürk asit olarak birikiyor, eklemlerde artirit bildiğimiz kireçlenme yapıyor, veyaaaaa ciltte selülit yapıyor. o yüzden asitlenm eyapan gıdaları tüketmeyin diyor. çaresi alkali beslenme ile o asitlerden kurtulma. bol alkali su içme. alkali beslenmeyi okumuştum ama kitabını okumak çok daha etkili oldu. su içmek çok önemli, çok.
hadi bakalım kolay gelsingüzel püf noktalarınız icin tesekkur ederim kizlar yarin yapacagim insallah hamuru tutar .. bu arada ben kuzudan baska et tanimama yeni aldim 10 kilo buzdolabi posetlerine yarim yarim ayirdim attim dondurucuya cok kolay oluyor ondan yapacagim. Yaptiktan sonra resmini paylasacagim cok cok tesekkurleeerr
sersumcum nerelisin yogurtluu yarma salatası nasıl oluyor tarıfını verırmısın
evet canım ama ben yarına tatil diyorum..
afiyet olsun datlum..
evet içli köfte(haşlama) ve şekersiz türk kahvesi serbest..
afiyet olsun canım..
canım biz nazfiliz arkadaşımız ve iğneoyası sayesinde 1-2 ay kadar önce öğrenmiştik o alkali diyetini..ben hatta denedim..ama kısa süre ..tatilimde yine alkali su içmeye başlayacağım
hadi bakalım kolay gelsin
canım kocaeliliyim ben..tarifi vereyim çok leziz oldu..
yarmayı haşladım..2 salatalığı rendeleyip suyunu sıkarak pişen yarmaya ekledim..ayrı bir kapta bol yoğurt az mayonezi karıştırdım göz kararı da salatalık turşusunu küçük küçük doğrayıp hepsini karıştırdımbu kadar..
selam canım ıyıyım sen nasılsın kahvaltın super afıyet olsunPapadiam meraba naber nasılsın
sabah kahvaltıda
1 büyük yumurta
biraz yeşil zeytin
biraz kaşar peyniri
5 adet ceviz yedim.
Karataya kaldığım yerden devammmmmmm
sersumum menu harıka masamı acıcan tabak mı yapıcan foto ıstıyoruz kolay gele bebısımufff..sabah erkenden kalkıp gün hazırlığına başladım..
yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma
iyi dersler canımm..kızçeler ben okula gidiyorum malum Pazartesi bir tam gun okulum var .. Hepinizi optum .. Herkeze iyi başarılı günler bir metre kar var 35 dakikalık yolum çıkmalıyım
sersum can. Aksam tarife bakacağım optum cano
sersumum menu harıka masamı acıcan tabak mı yapıcan foto ıstıyoruz kolay gele bebısım
evet canım ama ben yarına tatil diyorum..
afiyet olsun datlum..
evet içli köfte(haşlama) ve şekersiz türk kahvesi serbest..
afiyet olsun canım..
canım biz nazfiliz arkadaşımız ve iğneoyası sayesinde 1-2 ay kadar önce öğrenmiştik o alkali diyetini..ben hatta denedim..ama kısa süre ..tatilimde yine alkali su içmeye başlayacağım
hadi bakalım kolay gelsin
canım kocaeliliyim ben..tarifi vereyim çok leziz oldu..
yarmayı haşladım..2 salatalığı rendeleyip suyunu sıkarak pişen yarmaya ekledim..ayrı bir kapta bol yoğurt az mayonezi karıştırdım göz kararı da salatalık turşusunu küçük küçük doğrayıp hepsini karıştırdımbu kadar..
ooo menü süpper ponçiklerin de tarifini bi ara yazsana canımcım aldım tariflerini bu arada yapçam bende:112: Canım bööle uğraşırken zor oluyor gerçekten temizlik + ikramlarufff..sabah erkenden kalkıp gün hazırlığına başladım..
yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma
Funda nerelerdeydin canım sen hoşgeldinPapadiam meraba naber nasılsın
sabah kahvaltıda
1 büyük yumurta
biraz yeşil zeytin
biraz kaşar peyniri
5 adet ceviz yedim.
Karataya kaldığım yerden devammmmmmm
Evet sade kahve free:112:içli köfte yiyebılıyoruz değil mi
peki şekersız turk kahvesı içebılıyomuyuz
Günaydın Papişim:112:selam canım ıyıyım sen nasılsın kahvaltın super afıyet olsun
sersumum menu harıka masamı acıcan tabak mı yapıcan foto ıstıyoruz kolay gele bebısım
Canım sen nelerdeydin:112: merhabagünaydın kızlar..kahvaltı bitti kahve içiyorumkaçamaksız bir hafta olur inşallah sersum günün bugün mü kolay gelsin,haftaya çok yorgun başladım ben,misafirin düşüncesi bile içimi ürpertiyo
günaydınn..
geçtiğimiz cuma günü listeye girmekti niyetim ama yoğun günler buna müsaade etmedi..
çok şükür notları girdim,okul işlerim bitti..cuma gelse de tatile girsek diye dört gözle beklemekteyim..
kızlar,ben karatay diyetine başlayalı 2 hafta oldu ama henüz 1 kg. verebildim! daha önce dukan yapıyordum,biliyorsunuz..o metabolizmamı bozmuş olabilir mi? bu diyete başladığımdan bu yana sadece bir akşam diyet dışı yedim,tek kaçamağımdı o..
oysa daha önceki sadece birkaç günlük karatay deneyimlerimde daha güzel kilo verebiliyordum..içinizde böyle önce çok yavaş kilo verip sonra hızlanan oldu mu?
bu arada sabah yediklerimi yazayım:
peynirli 2 yumurtadan tereyağında omlet
Biraz beyaz peynir
2 kuru kayısı
Bir-iki lokma elma kurusu
6-7 zeytin
Yarım küçük kase kadar fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?