bende telimden yazıyorum yüklüyorum canım .. Sanada anlatayım
1-eklenti ekle butonuna tıkla
2-açılan pencerede dosya ekle butonuna tikla
3-minik bir kutucukta dosya seç geliyor tıkla
4-aşağıda iki seçenek çıkıyor foto. Cek veya varolanı seç diye birini seç ornek- varolanı yükle
5-yüklemek istediğin fotoyu seç
6-biraz bekle
7-minik resimi gördün yükle butonuna tıkla
8-yine biraz bekle eklediğin resimi yukaridada aşağıdada gördün sectin
9-icerige ekle ye tıkla
10-resim yüklendi eklenti ekle kısmında belirdi.
islem tamam
[ATTACHs=CONFIG]611058[/ATTACH]Eki Görüntüle 611058 resim yüklemeye çalışıyorum..bu arada gülen yüzleri sonunda yapmayı başarabilmiş..
Eki Görüntüle 611058 Eki Görüntüle 611058 resim yüklemeye çalışıyorum..bu arada gülen yüzleri sonunda yapmayı başarabilmiş..
Kızlar!!sonunda basarabildimtabii bu resim denemelikti, takılmayı yani..
bence tehlikeli işler yapıyon.reklamdan ceza alma da
Eki Görüntüle 611073 çocuklarıma yaptım..Kod:
Öğlen 2 avuç badem ile yoğurt yedim.
Akşam da 1 dolu tabaka kurufasulye ile 2(yazıyla iki) kase cacık yedim.
Şimdi de kahve içeyim dedim ama hevesim kursağımda kaldı. Bir tanıdığım kahve getirmişti. Kahve çok sert, acı ve kül tablası gibi kokuyor! İçemedim:120::120:
Yahu, eşim toplantıya gitti, kahvemi alıp bi keyif yapayım dedim, onu da beceremedim...
yavlum nerelerdesin sen kıss..
canım reklama giren şeyleri paylaşmak yasak diye biliyorumHadi yaa..olabilirmi gerçekten..:2:
Kızlar bir deneme daha yapayım dedim, resim ters oldu bu defadaniye böyle oluyor cildiracagim..
iste kıss maaş hakkın tabii.Öğlen 2 avuç badem ile yoğurt yedim.
Akşam da 1 dolu tabaka kurufasulye ile 2(yazıyla iki) kase cacık yedim.
Yürüyüş yok maalesef. Aslında niyetliydim yürüyüşe ama eşim bir iş çıkardı, yürüyüş yattı. Başı sıkıştıkça beni çalıştırıyor, ben de maaş istiyorum artık dedim:))
Şimdi de kahve içeyim dedim ama hevesim kursağımda kaldı. Bir tanıdığım kahve getirmişti. Kahve çok sert, acı ve kül tablası gibi kokuyor! İçemedim:120::120:
Yahu, eşim toplantıya gitti, kahvemi alıp bi keyif yapayım dedim, onu da beceremedim...
Sorma Sersumum çok yoğunlaştım bugünlerde.Kafamı kaşıyacak Halim yok valla:44:Menümü zor yazıyorum, geçmişi de okuyamıyorumbu arada Dışarda yemek yemek zorunda kaldığımdan Karatay'ın dışına çıkmaya başladım Çok fena durumlar anlayacağın
bayanlar leblebiyi merak ettim karatay diyetinde.. ben kitabı arıyorum bulamıyorum okuyanlardan yardım istiyorum maaalesef...allahtan sizler varsınız.bu leblebiyi ben seviyorum akşamları saat 20:00 öncesi yiyorum sizce nasıl olur..nasıl tüketmeliyim.
leblebi nohutgillerden olduğu ve nişastalı olduğu için yasak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?