çokkk teşekkürler yardımın için...
Merhaba kızlar az önce içli köfte videosu izledim gece gece :44: süper bişiii .. Ben Karadeniz de doğup büyüdüğüm âilede Selanik göçmeni olduğu icin boyle lezzetleri tadıyoruz sma hic denemek kısmet olmadı hep yapan ablalardan satın almıştımsimdi an ıti bari ile karar verdim yapacagım belki salı aksamı kısmet insallah tutar ..
Benim istegim biraz tavsiye verin neyi nasıl yapayım ?? Püf noktası istiyorum kızçeler
Yemek Tarifi İçli Köfte tarifi Başlangıçlar - YouTube
1/2 sütlaçtan bişeycik olmaz..sen toparlarsın sonra durumu
Eki Görüntüle 611058 Eki Görüntüle 611058 resim yüklemeye çalışıyorum..bu arada gülen yüzleri sonunda yapmayı başarabilmiş..
canım ben urfa dbakır karısımıyım hamurunu köftelik bulgur yumurta ve az da irmık bunu guzelce yogur bız kuzu kıyma kullanırız bıraz yaglı olacak kuru sogan kuru reyhan pulbıber tuz karabiber kimyon toz kişnis ve ceviz annem içli köfteyı salatalıkla acar oyle açmayı deneyebılırsın çok kolay oluyor ve çabuk oluyor hamuruda ınce olur
Bende okuyim urfaya gelin gitcem nasılsa öğrenmek lazım
püf noktası hamurunu tutturmak canım gerisi damak zevkine göreMerhaba kızlar az önce içli köfte videosu izledim gece gece :44: süper bişiii .. Ben Karadeniz de doğup büyüdüğüm âilede Selanik göçmeni olduğu icin boyle lezzetleri tadıyoruz sma hic denemek kısmet olmadı hep yapan ablalardan satın almıştımsimdi an ıti bari ile karar verdim yapacagım belki salı aksamı kısmet insallah tutar ..
Benim istegim biraz tavsiye verin neyi nasıl yapayım ?? Püf noktası istiyorum kızçeler
Yemek Tarifi İçli Köfte tarifi Başlangıçlar - YouTube
evet evet tatilde biyerlere özellikle de akrabaların olduğu yerlere gidince bozuluyor diyetBugün aksam 6 gibi bi kepçe bezelye yemeği17:) ve yoğurt yedim..Dayımlara gittim uzun ısrarlar sonucu küçük bi dilim peynirli börek ve 2 küçük parça çikolata yedim. :18::18::18:şekersiz çay ve gene yenge ısrarı çekirdek .kavrulmamış..:18: bugün baya bi kaçamak oldu yahu Bu tatil beni bozcak gibi pff. bişeycik olmaz kalorisi ne bunun gibi laflar offf:26:
bencede güzelmiş
iyi geceler kizlar yarin herkes haftabasi dikkat etsin artik. okudum valla herkeste hafta sonu kacamagi var. ayip ayip :))) canta var hepinize. sonra kilo veremiyorum diye sızlanıyorsunuz :)) yarin falakaya cekerim herkesidermisim. hadi uykusuzluktan sacmaladim ben. yarin gorusuruz cankuslarim.
günaydın hanımlaaaaaaaaar
gece çok direndim yememek için ve yemedim :)
acıktığım halde yemedim..
ahahhh şu insülin direncini kırayım gerisi gelir dimi?
kahvaltı yapmadım henüz yapınca paylaşırım menümü.
tartılsammı bilemedim wc ye çıkmadım oyüzden tartılmak gelmedi içimden..
püf noktası hamurunu tutturmak canım gerisi damak zevkine göre..ben dün felleh köfte yaptım mesela aynı hamurla 3 dene de içli köfte yaptım tadımlık.
benim hamurum:köftelik bulgur,yumurta,un istenilen baharatlar..dağılmayayacak şekilde yapışık bir hamur olacak kıvamı..
evet evet tatilde biyerlere özellikle de akrabaların olduğu yerlere gidince bozuluyor diyet..naapalım sende gelinde düzelirsin yeniden
benim bugün son olacak..günüm bitsin artık bahane yok
Bende okuyim urfaya gelin gitcem nasılsa öğrenmek lazım
selülitlerim felaket, nasıl kurtulurum bilemiyorum. spor da yapıyorum fakat selülitlerimde azalma yok. resmen dizlerime kadar ve sıkmadığım halde belli olan selülitlere sahibim ve henüz 27 yaşındayım. hiçbir zaman çok kilolu olmadım hep 38 beden pantalon giydim, 40ı görmedim ama resmen selülit tarlasıyım. ne yaptıysam kurtulamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?