ramaskam bıtanem ıyıyım canım sagolasınsen de ıyısın dımı hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsaallah canımoraya gelme fıkrı hosuma gıttı bebişede yardım ederım hem kız bız burda dogum yapınca gelen gıden eksık olmaz hem gunduz hem aksam bebek gormesı zıyaretlerı bıtmez sende yok dımı o tarz bır tasa
başladım canım..bugün 3. günüm bakalım işe yarayacak mıcanim sen lahana kurune baslamamismiydin...
canim benim kizim seneye okula basliycak.kreste ogretiyorlar rusca yavas yavas okumaya basladi.simdide matematik ogreniyor.basit toplamalari yapiyor.bende turkce alfabeyi ogrettim.turkce ve ruscayi ayirt edebiliyor artik...tabii ki motivasyon icin odul olarak barbi ve winks oyuncagi ise yaradi....
papadiyam canim kolay gelsin.nasil gidiyor.allah sana kolaylik versin.canim sen buraya benim yanima gel en iyisi ne gelen var nede giden. misafirden kurtulmanin yolu bu....
yildiz canim sen nasilsin bu hafta ins.kilo verirsin...
he kıss çok komik oluyordu: alemsın sersumum gozumde canlandırdım da trafıktekı dıger soforler boyle kalmıstır
ramaskam bıtanem ıyıyım canım sagolasınsen de ıyısın dımı hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınsaallah canımoraya gelme fıkrı hosuma gıttı bebişede yardım ederım hem kız bız burda dogum yapınca gelen gıden eksık olmaz hem gunduz hem aksam bebek gormesı zıyaretlerı bıtmez sende yok dımı o tarz bır tasa
biaraz daha sabır arkadaşım, çok şey değişecekforumda yeniyim. 1 aydır karatay yapıyorum. 93 kilo 400 gramla başlamıştım. 5 kilo 700 gram verdim. öğün dışında yememeye alıştım. ama neredeyse 6 kilo vermeme rağmen çok da belli olmuyor. bu da canımı sıkıyor. kimse aa sen kilo mu verdin demiyor. o kadar çabalıyorum azıcık belli olsun istiyorum. 60 a inmeyi hedefliyorum. yolum uzun. motivasyonum düşmeye başladı. bırakırsam verdiklerimi alırsam diye de korkuyorum.
amin maaşallah kızınakızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah
Hayırla, sağlıkla kucağına al inş canımkizlar gunaydin...biraz once doktordan geldim.doktor normal dogum olabilir.bekleyelim dedi.bende biraz rahatlamis oldum.dun cok stres yapmistim.hastaneye yatip sezeryan olucam diye....dun gece de iyi uyuyamadim stresliydim...ins.hayirlisi olur...
simdi biraz yatip uyumak istiyorum...
sersum canim kizinin basarisi daim olur ins.tebrikler...
iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkurler kizlar cok sagolun....sayenizde kendimi yalniz hissetmiyorum....
kahvaltimin sonunda aliyorum omegalarimi:)25 dkdir yuruyorum bu arada:)Omegaları yemekten sonramı alıyorsun acaba :26::26::26:
Evet şimdi baktım benim aldığım ilk kitabı imiş :26::26::26: Bunu bitireyim bu kitabıda alırım
Bu arada teşekkür ederim sersum ne sorsam cevaplıyorsun
kahvaltimin sonunda aliyorum omegalarimi:)25 dkdir yuruyorum bu arada:)
merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyordum sonunda aranıza katılmaya karar verdim karatayla yazın ortalarında tanıştım sonbaharın başına kadar istikrarlı bir şekilde devam ettim yaklaşık 6-7 kilo verdim ama sonra cozuttum her kış nedense hep böyle oluyo ama kış bitmeden tekrar düzene koymaya karar verdim gün itibariyle diyete başladım umarım başarabilirim bir hafta protein diyeti yapıp karatayla devam etmek istiyorum bu sırada desteginizi benden esirgemeyeceginize inanıyorum ama burda neler yapmam gerekiyo profilimi nasıl yönlendirecegim paylaşımlarımı nasıl yapacagım hiç bir fikrim yok yardımlara acıgım şimdiden hepinize teşekkürler...
rica edrim canımEvet şimdi baktım benim aldığım ilk kitabı imiş :26::26::26: Bunu bitireyim bu kitabıda alırım
Bu arada teşekkür ederim sersum ne sorsam cevaplıyorsun
amin maaşallah kızına
kızlar 2 mil leslie yaptım
duşa girdim ve ne göreyim su ısınmıyor..tüp bitmişş ..hadii tencereye çaydanlığa su koydum şimdi ızsınmasını bekliyom ..ne şans yawwww
rica edrim canım..buradaki bütün arkadaşlarım gözden kaçmamışsa sorulara hep cevap verirler
sağol canım..
Önceden insanlar nasıl yapıyorlarmış banyo acaba...Bizim eve doğalgaz bağlanması bir ayı bulmuştu sırf su ısıtmamak için kayınvalideme gidip geldim banyo için
Cevap vermeseniz bile haklısınız...Kim bilir aynı sorular kaç kere soruldu sizlere
günaydin kizlar, herkes yapmis paylasimlarini. ben ancak gelebildim. sagi solu topla, kocis evde bu saatlerde. yoruldum daha sabah sabah. birazdan spor yapayim. merdiven inip bineyim yarim saat. aksamustu de carsiya gidicem bebek kiyafeti almam lazim arkadasa tebrik olsuna gidicem. hem de teyze olucam yegenime alisveris yapayim. heyecanliyim cok. bi sey almamistim cinsiyet belli degil diye. oglan teyzesi olucam nasipse.
EFE CAN geliyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?