Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende çok dinliyordum önceleri. Sabah nihat Aksam üstü Sivrisinele süperlerdi. Unuttum tabi çoktandır dinlemeyi..

Evet canım Karamanlıyım ben. Hımm Ermenek güzeldir.. Teşekkür ederim Annem zorlamasa kaçamaklarımda olmuyacakta işte.. Meyve yedirmeye çalışıyor deminden beri . Eeee nişanlımın yanna gitcem olsun o kadar Dikkat etmeye çalaışıyorum zaten çoğu şeyi canım çekmiyor çekse var ya kurtuluşu yok

Kahvaltım;
-2 yumurtadan tereyaglı omlet
-2 zeytin
-1 bardak süt
-1 tatlı kaşığı kadar lor
-ceviz ve badem(1 çy bardağını kdr bile değil)
-şekersiz çay çay

Tabii bol suuu ha bide kahvaltıdan önce su ve kayısı kurusu..

Hoşgeldin arkadaşım

ebrikler ilk kez teyze olcaksan onun heyecanı ve mutluluğu ayrı oluyor

Afiyet olsun, Sadece_Askiim sen bana burda daha önce nişanlıyken düğüne kadar kilo vermeye çalışan idealist33 hatırlatıyorsun oda çok güzel kilo vermişti, umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın

zupperler zupper...

he kıss anneler çok ısrar eder ..gerçi benimki hem kıyamıyor hem de aman kızım gençsin zayıfla bu kiloyla kalma diyor..

kısslarrr...naapçam yaww komşum aradı:26:..mazeret kabul etmiyorum bende toplanıyoz bekliyorum dediii..üfff...kaçamak yapmak istemiyorumm...

Sabah geç kahvaltı yaptığım için 2 öğün yapıyorum.
Kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu su içtim,kahvaltı;2 yumurta 3 zeytin biraz peynir,çay ve omega.
Ardından 2 mill leslie yaptım...
Umarım devamlılığım olur:)

he o dogustan secretlı
ruslar vadisi

ben tekrar aranıza katılmaya karar verdim

yarın ilk kilo bildirimimi yaparım.ondan sonra da menü bildirimi

iki hafta sonra listedeyim inşallah..

kuruyemiş eksik ama acıkmıyor musun?

Yok canım, pek sevmiyorum kuruyemişi.Acıkırsam bir kahve içiyorum.
Beni tek zorlayan şey gece ben normalde tatlı,çikolata yemem ama gece uyku arasında kalkıp bunları tüketiyorum.Aileden gelen genetik şeker hastalığından dolayı
Fakat onuda aşacağım

hayırlı olsun canım..
sagol hayatim

merb kizlar bugün karar verdim karatay dietine dogum kilolarim hep kaldi oglum 5aylik oldu ben hala 90kiloum hedefim önce 70 sonra 65 lerde lütfen biri bana eslik vea yardim etsin

Merhaba canlarım,

Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.

Birazdan öğle yemeği yiyeceğim. Peşin peşin yazayım: kurufasılye ve yoğurt yiycem. Sonra da yürüyüşe inş. Dünkü hezimeti telafi etmeme lazım. Malum yarın cuma...

Bu arada, 8000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…