- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
he kıss ben tam bi Nihat Sırdar fanatiğiyim..resimlerimiz falan var..2 kere canlı yayına çıktım . 1kere de 50 tl benzin kazandım..
izmirdeyken bütün eylemcelerine katılırdım..hey gidi günler heyyy..burda ancak uydudan ya da internetten dinleyebiliyorum..ayrıca akşam 18.30-20.00 da da nihatla sivrisinek var onu da kaçırmazdım....tam benim kafa
sadece aşkım-karamanlı mısın,ben ermenekte çalışmıştım yıllar evvel,menülerine baktım gayet dikkatli gidiyorsun bravo,ben koca kadın,...annemin yanına gittiğim eylül ayından beri bi sürü kilo aldım sana bravo canım
Hoşgeldin arkadaşımmerhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyordum sonunda aranıza katılmaya karar verdim karatayla yazın ortalarında tanıştım sonbaharın başına kadar istikrarlı bir şekilde devam ettim yaklaşık 6-7 kilo verdim ama sonra cozuttum her kış nedense hep böyle oluyo ama kış bitmeden tekrar düzene koymaya karar verdim gün itibariyle diyete başladım umarım başarabilirim bir hafta protein diyeti yapıp karatayla devam etmek istiyorum bu sırada desteginizi benden esirgemeyeceginize inanıyorum ama burda neler yapmam gerekiyo profilimi nasıl yönlendirecegim paylaşımlarımı nasıl yapacagım hiç bir fikrim yok yardımlara acıgım şimdiden hepinize teşekkürler...
ebriklergünaydin kizlar, herkes yapmis paylasimlarini. ben ancak gelebildim. sagi solu topla, kocis evde bu saatlerde. yoruldum daha sabah sabah. birazdan spor yapayim. merdiven inip bineyim yarim saat. aksamustu de carsiya gidicem bebek kiyafeti almam lazim arkadasa tebrik olsuna gidicem. hem de teyze olucam yegenime alisveris yapayim. heyecanliyim cok. bi sey almamistim cinsiyet belli degil diye. oglan teyzesi olucam nasipse.
EFE CAN geliyor :))))
Afiyet olsun, Sadece_Askiim sen bana burda daha önce nişanlıyken düğüne kadar kilo vermeye çalışan idealist33 hatırlatıyorsun oda çok güzel kilo vermişti, umarım sende istediğin kiloya ulaşırsınKahvaltım;
-2 yumurtadan tereyaglı omlet
-2 zeytin
-1 bardak süt
-1 tatlı kaşığı kadar lor
-ceviz ve badem(1 çy bardağını kdr bile değil)
-şekersiz çay çay
Tabii bol suuu ha bide kahvaltıdan önce su ve kayısı kurusu..
Bende çok dinliyordum önceleri. Sabah nihat Aksam üstü Sivrisinele süperlerdi. Unuttum tabi çoktandır dinlemeyi..
Evet canım Karamanlıyım ben. Hımm Ermenek güzeldir.. Teşekkür ederimAnnem zorlamasa kaçamaklarımda olmuyacakta işte.. Meyve yedirmeye çalışıyor deminden beri . Eeee nişanlımın yanna gitcem olsun o kadar Dikkat etmeye çalaışıyorum zaten çoğu şeyi canım çekmiyor çekse var ya kurtuluşu yok
benim olsun, benim olsun nolurrrrrbakalım kimin olcekk..
başladım canım..bugün 3. günüm bakalım işe yarayacak mı
nekaa güzel 2 dili birden öğrenecek sanırım asıl okul başlayınca ingilizce de öğrenir harika yaa..dil bilsin yeter..ah o barbie ve winksler..benim kızın valla abartmıyorum 1 oyuncak sandığı var tıka basa dolu ve hala oynuyor..kimseye de vermiyor..çok kıymetliler
he kıss çok komik oluyordu..bazen kendimi kaptırıp arabada konuştuklarına kahkahayla gülüyordum ..sonrada etrafıma bakıyodum kimse bakıyormu bana diyee
ramaskaya secrete gerekyok canım o yırttı misafirden kıss.gerçi bu ruslar anlamadıkları halde kurtlar vadisi izliyorlarmış belki izleye izleye bizim adetleri öğrenmiş olabilirler galiba sanursam
kuruyemiş eksik ama acıkmıyor musun?Sabah geç kahvaltı yaptığım için 2 öğün yapıyorum.
Kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu su içtim,kahvaltı;2 yumurta 3 zeytin biraz peynir,çay ve omega.
Ardından 2 mill leslie yaptım...
Umarım devamlılığım olur:)
kuruyemiş eksik ama acıkmıyor musun?
anammmmmmm 8000. mesaj sevdasına barbıyamı yaktımgideyim kociş gelmeden suç deilillerini kaldırayım
kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah[/QUOTE
Sersum maşallah kızına , Rabbim böyle güzel başarılarıyla hep yüzünüzü güldürsün inşallah... Öpüyorum kızçeni.
Darısı benim kızçelerin başına...
Büyüğü geçen sene 3. sınıftı aylık denemelerinden 5 bilemedin altı yanlış çıkardı.
Bu yıl 4 teyiz sayı 20 den aşağı düşemedi.İçten içe üzülüyorum. Bazen tepkimi fazla gösteriyorum.O üzülünce bende sağlık olsun diyorum.Gerçi bu yıl çocuğumun okulu değişti. Adapte sorunuda yaşıyor olabilir.
Küçüğümde birde ,harfleri bitirdiler. Okuyup yazıyor artıkın
ben de sersumu tebrik ediyorum. valla çok güzel. allah evlatlarımızı vatana millete hayırlı evlatlar eylesin.
bizim de kreşte bugün karne merasimi var. geçen yıl karne günü kreşe gitmemiştim meğer merasim yapılıyormuş bütün çocukların annesi gelmiş ben yoktumbilemedim böyle bişi olacağını biz karneyi alır çıkar gelirdik. kreşte önemliymiş
bu yıl karne gününde gömlek pantolon falan kıyafete de dikkat ediyorlar, ben de jöle aldım oğluşu süsliiicem , saç kestirmeye vaktimiz olmayacak. benim oğlana kalsa şapka ve güneş gözlüğü takacak havalı olmak içinbu sabah da güneş gözlüğü falan diyip duruyordu Allahtan bulamadık
sagol hayatimhayırlı olsun canım..
Hoşgeldin arkadaşım
ebriklerilk kez teyze olcaksan onun heyecanı ve mutluluğu ayrı oluyor
evet ilk kez. cok heyecan hem de :))) bu duygular anlatilmaz heralde.
Afiyet olsun, Sadece_Askiim sen bana burda daha önce nişanlıyken düğüne kadar kilo vermeye çalışan idealist33 hatırlatıyorsun oda çok güzel kilo vermişti, umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?