Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar
23 ocak
sabah 2-3 kayısı arkasından 1 bardak ılık su
2 kayısı kıvamında yumurta
4-5 yeşil zeytin
1 avuç ceviz
sütlü şekersiz neskafe

öğle: 1 kase dolusu ceviz-fındık-antepfıstığı
1 bardak tarçınlı süt

akşam: 1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
4 adet fırın köfte

yürüyüş yok (oğlumla uyuyakalmışım sabah uyandığımda çok üzüldüm uyuduğuma ama tartıda 500 gr daha eksiklik beni mutlu etti yinede aksatmamak lazım

bugün sabah: 3 kayısı arkasından 1 bardak ılık su
tereyağında kırılmış 2 yumurta -az peynir- 2 zeytin - 1 avuç ceviz

öğlen (az önce ) 1 tabak teze fasülye 4 köfte 1 domates 1 salatalık tam bir ziyafetti diyebilirim

akşamda çorba yemeyi düşünüyorum şehriye çorbası başka bişeyde yemiycem ve yürüyüş bol yapıcam dünün telafisi için

canım tatlı yerine tarçınlı süt yaparsan tatlı ihtiyacını dizginleyebilirsin bende tatlısız duramam malesefki böyle yapıyorum ama idare ediyo hemde çok lezzetli

ben tekrar aranıza katılmaya karar verdim

yarın ilk kilo bildirimimi yaparım.ondan sonra da menü bildirimi

iki hafta sonra listedeyim inşallah..
ikizcim sen misin?:44:

anammmmmmm 8000. mesaj sevdasına barbıyamı yaktım gideyim kociş gelmeden suç deilillerini kaldırayım
cidden yandımı.uzuldum bak buna(

canım koşu bandında kaç kalori yaktığın yazıyormu? bende yazıyo ama çok az gösteriyo gibime geliyo

yazıyor canım 5km de ortalama 120 cal falan yakıyo sende kac gosterıyo:26:

merhaba arkadaşlar ..bugün 11 de ancak yapabildim kahvaltımı...
saat 3 gibi yemek yiyeceğim..yada 4 e kadar dayanabilirsem...dayanabilmek için süt içeceğim biraz sonra...

klasik karatay kahvaltısı yaptım...
kaynanoşum döndü evine...yine gelirim diye söz verdi..öyle gitti..bütün kal diye söylenmeelerime rağmen kayınpeder bırakmadı..

neyse gelecek söz verdi..

karne alınacak yarın...
e okul dan karnesine baktım oğlumun..
hepsi 5 maşallah..
yanlız görsel sanatlar diye bir ders ver ne anlama geliyor bilmiyorum..95 -100 almış 2 sınavdan..görsel sanatlar..hiç duydunuz mu kızlar bu dersi..

brokoli haşlayacağım birazdan ...brokoli çorbası mı yapsam acep..

buraya sergi açıldı...her yıl bu zamanda kuruluyor..kermes giibi..bir sürü tezgah oluyor..toka ve taç aldım bir sürü...
hediyelik gül lü lokum aldım..
oğluma söz verdik .eğer karnen iyi olursa seni trenle ankara ya götürceğiz diye...
kızkardeşim var orada ..oradan bolu ya geçeceğiz..ablam bolu da
bol bol toka aldım onlara da götürmek için...lokum aldım...
çoçuklarına da bir kaç giyim aldıktan sonra başka bir şey almam herhalde...bir de balıkesirin höşmerim i olmazsa olmaz tabii

ikizcim sen misin?:44:

cidden yandımı.uzuldum bak buna(

yazıyor canım 5km de ortalama 120 cal falan yakıyo sende kac gosterıyo:26:

bendede aynı ama internette baktığımda 1 saat yürüyüşle çok daha fazla kalori yaktığımızı söylüyor birde bi arkadaşım bi gün koştuktan sonra fotoğrafını facede paylaşmış 2 saatte 1000 kaloriyi geçik yazıyodu anlamadım ben bu işi:18: neyse kalorilere takılmamak lazım zaten önemli olan sporumuz

siz nasılsınız kızlar herkes iyi mi .keyifler yerinde mi??
birdy geldi mi ???????????

kızlar bu arada 105 kilo annemi sonunda ikna ettim ve çok azimli bir şekilde oda benimle devam ediyor kendimden çok anneme daha fazla sevindim gittikçe kilo alıyordu tiroditi var onun çünkü ve ben buna bir dur dedim çok mutluyum onun adına

tebrikler ....

siz nasılsınız kızlar herkes iyi mi .keyifler yerinde mi??
birdy geldi mi ???????????
gorsel sanatlar resım dersı canım.bızde keyıfler ıyı ogle yemegımı yedım sutlu kahve ıcıyorum

annen adına bende sevındım 15 gun sonra sana dua eder kızım ıyıkı baslattın benı dıye cunkı bedenınde bır zındelık hıssedecek

1000cal olması ımkansız dedıgın gıbı bız calorı hesabı yapmıyoruz ne yerken ne yururken...

heee resim miymiş ..neden resim dememişler ki..
daha bir havalı olmuş görsel sanatlar...

İdolüm benim Karatay tam bir bilim insanı. Her açıklamasını bilimsel verilere dayandırarak yapıyor. Argümanları harika :)

Kadını sinirlendiriyorlar,anlatıyor,anlatıyor ama nafile hala o yasakmı bu doğalmı

Kafaları basmıyor :) Bir de Hocanın felsefesini anlamamış olmalarından kaynaklanıyor. Melek hanim kendisi program yapıyor ama kitabına göz gezdirdiğini düşünmüyorum. oradaki asistanlar kitabı okumuş malzemeleri koymuş görsel açıdan program harika ama o hala aynı soruları soruyor. tamam izleyicileri anlasın diye yapıyor ama o kadar basit ve saçma ki soruları, Konuğu programa bir kaç beden fazla gelmiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…