Yok canım, pek sevmiyorum kuruyemişi.Acıkırsam bir kahve içiyorum.
Beni tek zorlayan şey gece ben normalde tatlı,çikolata yemem ama gece uyku arasında kalkıp bunları tüketiyorum.Aileden gelen genetik şeker hastalığından dolayı
Fakat onuda aşacağım
45 dk da 4,5 km yurudum
sersumum sakın ıpın ucunu kacırma komsuda ha:18:
ikizcim sen misin?:44:ben tekrar aranıza katılmaya karar verdim
yarın ilk kilo bildirimimi yaparım.ondan sonra da menü bildirimi
iki hafta sonra listedeyim inşallah..
cidden yandımı.uzuldum bak bunaanammmmmmm 8000. mesaj sevdasına barbıyamı yaktımgideyim kociş gelmeden suç deilillerini kaldırayım
canım koşu bandında kaç kalori yaktığın yazıyormu? bende yazıyo ama çok az gösteriyo gibime geliyo
kısslarrr...naapçam yaww komşum aradı:26:..mazeret kabul etmiyorum bende toplanıyoz bekliyorum dediii ..üfff...kaçamak yapmak istemiyorumm...
ikizcim sen misin?:44:
cidden yandımı.uzuldum bak buna(
yazıyor canım 5km de ortalama 120 cal falan yakıyo sende kac gosterıyo:26:
kızlar bu arada 105 kilo annemi sonunda ikna ettim ve çok azimli bir şekilde oda benimle devam ediyor kendimden çok anneme daha fazla sevindim gittikçe kilo alıyordu tiroditi var onun çünkü ve ben buna bir dur dedim çok mutluyum onun adına
gorsel sanatlar resım dersı canım.bızde keyıfler ıyı ogle yemegımı yedım sutlu kahve ıcıyorumsiz nasılsınız kızlar herkes iyi mi .keyifler yerinde mi??
birdy geldi mi ???????????
kızlar bu arada 105 kilo annemi sonunda ikna ettim ve çok azimli bir şekilde oda benimle devam ediyor kendimden çok anneme daha fazla sevindim gittikçe kilo alıyordu tiroditi var onun çünkü ve ben buna bir dur dedim çok mutluyum onun adına
Karatay star tv'de :)
gorsel sanatlar resım dersı canım.bızde keyıfler ıyı ogle yemegımı yedım sutlu kahve ıcıyorum
annen adına bende sevındım 15 gun sonra sana dua eder kızım ıyıkı baslattın benı dıye cunkı bedenınde bır zındelık hıssedecek
1000cal olması ımkansız dedıgın gıbı bız calorı hesabı yapmıyoruz ne yerken ne yururken...
açtım ..ama karatay çok sinirlenmiş.
heee resim miymiş ..neden resim dememişler ki..
daha bir havalı olmuş görsel sanatlar...
açtım ..ama karatay çok sinirlenmiş.
Kadını sinirlendiriyorlar,anlatıyor,anlatıyor ama nafile hala o yasakmı bu doğalmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?