evet canım..sıkıyönetimi boşuna ilan etmedik di mi yanee
güzel fikir dayan bakalım 21 gün
valla tanju hakkında bi bilgim yok:44::44: listede mi o.
evet canım..heralde ondan ..haftaya daha iyi olcak eminim..
şebnemi ben de anlamadım..kendi öyle istedi heralde:44::44:
arkadaslar ben yanlis anladim sanirim. 2.hafta dolunca,3.haftanin cumasinda paylasicam zannettim. uygunsa paylaşim yaparim hemen. kendim bòyle bisey niye isteyeyim sersumcum. kafama göre takilamam zaten. grubun kurallari var. ozur diliyorum
çizelgemi de değiştirdim, biran önce şu 25 altına düşüp normal insan seviyesine gelmek istiyorum
Dün akşam ki menüm;
Tarhana çorbası,
Yeşil mercimek
Turşu
Sabah;
Klasik karatay kahvaltısı yaptım ve bir bardak süt içtim
Öğle yemeğim;
Tavuk döner(Hazır olanından yemek zorunda kaldım)
Yoğurt
Bir kaşık patates salatası
Kilo bildirimi herkes yapabiliyor mu acaba yoksa 2 hafta menü bildirimi mi yapmamız gerek :44::44::44:
rumuz:CaTLak23
baş.tarihi:18 Ocak 2013
baş.kilo:70,5 kg
geçen hafta kilo:70,5kg
bu hafta kilo:69,2 kg
fark:1,3 kg
yüzde:%bilmiyorum nasıl hesaplancağını?
toplam fark:1,3 kg
beden:42
spor:4 gün yürüyüş
ilk defa kilo bildirimi yapıyorum kızlar yüzdeyi bilmiyorum neye göre hesapladığınızı affola
arkadaslar ben yanlis anladim sanirim. 2.hafta dolunca,3.haftanin cumasinda paylasicam zannettim. uygunsa paylaşim yaparim hemen. kendim bòyle bisey niye isteyeyim sersumcum. kafama göre takilamam zaten. grubun kurallari var. ozur diliyorum
sersumcum beni listeye ekleyebilirsin kabul ediyorum ama neyi kabul ettiğimi hala anlamış değilimtebrik ederim canım ama 2 hafta dolmadan kilo bildirim listesine giremiyorsun..birde liste yapma sırasına girme şartımız var..onu kabul ediyorsan bana söylüyorsun ben seni listeye ekliyorum..
doyurdum kardeşinikomşular gelip çağırcak onu bekliim dedim..yine geldim. .
güle güle kullan canım pabuçlarını çok güzeller..iyi eğlenceler bu arada..
kıss güzel bi foto buliim söz koycam..accuk ta zayıfliim..yeni çekilirim..
hallederim canım..rumuz:sebnemguducu
başlangıc tarihi:10.01.2013
başlangıç kilo:65
geçen haftaki kilo:64.7
bu hafta kilo:63.0
haftalık yüzde:yuzde suan hesaplayamadim yoldayim cepten giriyorum
fark:-1.7
toplam fark:2. kg
beden:40
spor:yürüyüs hergün 1 ila 3 saat arasi degisen
sersumcum beni listeye ekleyebilirsin kabul ediyorum ama neyi kabul ettiğimi hala anlamış değilimbenim istediğimi sana açıklayayım sende ona göre dahil et yada etme... ben her gün yediklerimi paylaşabilirim her cuma kilo bildirimide yapabilirim aksatmadan... ama şu liste yapma sırası ne hala anlayamadım ben
Kilo çizelgemi de yaptım
Tesekkur ederim Sersum arkadasim ..
Ben yine 70 kalmisim cok uzuldumgerci wc ye cikmadan tartildim .. Belki onunda etkisi var ama bu sefer boyle olmamasi gerekiyordu yurudum kostum -12 derecelerde .. evde kaldigimda leslie yaptim yine veremedim yine veremedim.. offfff bazen cok koyuyor yaw siniroldum .. MEtabolizmam yavas bunu biliyodum ama tik diye durdugu da hic olmamisti hayret vallahi
üzülme tatlım ben de çok sıktım biliyorsun ama regl olunca ++ çıktım..senin Wc de etkilemiştir tabii..ikimizde aynıyız beyaa..1 ileri 2 gerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?