Merhaba,
Ben bugün Karatay diyetine başladım ve foruma da yeni üye oldum. Samimi ortamınız ve birbirinize verdiğiniz destek çok hoşuma gitti.
Ben de aranıza katılmak istiyorum.
Kilo bildirimi yapmam gerekiyor sanırım. Ne yapmalıyım?
Herkese sevgiler ve güze bir gün dilerim.
o senin güzelliğin bebeemmmsersum canim sen zaten cok guzel bir kadinsin ... guzel foto aramana gerek hiccccccc yok
Esim diyor ki bu kadar ugrasip da ayni kalmayi becerebilen biri daha varmi cok merak ediyorum dedi var bir arkadasimiz daha dedim .. KAldimi kaliyoruz bir ileri iki geri neyapcaz artik Sabir ya sabir ..
Kocam % 60 karataya uyarak 25 kilo verdi .. Ben 20 (siteye kayit oldugum tarih 2 nisan yoksa 5 kilo daha onceden vermistim )) Erkekler bu konuda daha sansli
anladım canım ben çalışıyorum bir cuma günü tüm mesajları takip etçek vakit bulamayabilirim. bugün müsaitim bu saatte ama benim sıram geldiğinde müsait olamayabilirim yani o yüzden kimseyi zor durumda bırakmam istemem bu durumda ben kilo ve menü bildirimi yapmıcammı ?hallederim canım..
canım her cuma birimiz listemizi hazırlıyor ve bunu sırayla kabul edip hepimiz yapıyoruz..bugün sıra bende..onun sırasına girmeyi kabul edip etmediğini soruyorum canım..
ben kilo bildirimi yapmak için geç kaldım..okula götürdüm oğlumu. dönüşte de bir veli yi kahveye çağırdım..içtik simdi gitti..ben de koşarak girdim foruma
merhaba guzel bayanlarrben hasta oldumm :2: o yuzden yedıklerıme dıkkat edıyorum dıyet falan yapamıyorum anlayacağınız o yuzden yazamadım burayaaaa......
rumuz:sebnemguducu
başlangıc tarihi:10.01.2013
başlangıç kilo:65
geçen haftaki kilo:64.7
bu hafta kilo:63.0
haftalık yüzde:yuzde suan hesaplayamadim yoldayim cepten giriyorum
fark:-1.7
toplam fark:2. kg
beden:40
spor:yürüyüs hergün 1 ila 3 saat arasi degisen
anladım canım ben çalışıyorum bir cuma günü tüm mesajları takip etçek vakit bulamayabilirim. bugün müsaitim bu saatte ama benim sıram geldiğinde müsait olamayabilirim yani o yüzden kimseyi zor durumda bırakmam istemem bu durumda ben kilo ve menü bildirimi yapmıcammı ?
hoşgeldin..
kilo bildirimi yapmak için sanırsam 2 hafta düzenli girmen gerekiyor ..ne yedin ne içtin yazman gerekiyor..
benim de 2 haftam yeni doldu..
şu an kaç kilosun...
Merhaba,
Ben bugün Karatay diyetine başladım ve foruma da yeni üye oldum. Samimi ortamınız ve birbirinize verdiğiniz destek çok hoşuma gitti.
Ben de aranıza katılmak istiyorum.
Kilo bildirimi yapmam gerekiyor sanırım. Ne yapmalıyım?
Herkese sevgiler ve güze bir gün dilerim.
bende değiştirmek istiyorum kilo çizelgemi yardımıcı olurmusun canım
hemen yaparsan eklerim canım seni de listeye..son 5 dk..
tamam canım teşekkürler ben listede olmadığımı belirtirim liste yapan arkadaşların kafası karışmasın diyehayırr canım sen burada kal ve menü paylaşımına katıl..biz listeyi çıkardıktan sonra da sen paylaşırsın kilonu ..biz herşeye açığız..
adilemirin dediği gibi iki hafta boyunca menü bildirimi ve iki haftanın doldugu cuma günü kilo bildirimi yapabiliyorsun. Bunun için öncelikle listeye girmeyi kabul ediyorsun. Liste ise her hafta sırası gelen verilen kilolara göre listeyi yapıp yayınlıyor.. Listeye girmeyi kabul edersen Sersum arkadaşımıza söylüyorsun o ekliyor seni.. Kolay gelsin.
Hoş buldum. :)
Boyum 1.75 Kilom ise 70.58 olmak istiyorum.
tamam canım teşekkürler ben listede olmadığımı belirtirim liste yapan arkadaşların kafası karışmasın diye
amacım boş vakitlerimde girip hem daha fazla motive olmak hemde kıdemli karataycıların tecrübelerinden yararlanmak... aynı kaderi paylaşıyoruz hemen hemen aynı yemekleri yiyoruz ve aynı ortamda motive oluyoruz seviyorum sizi kızlar
o senin güzelliğin bebeemmm..sağol:78::78::78:
evet yaa..biz niye böyleyiz bebişim:26:..inşallah beraberce kırcaz kız bu makus talihi
tamam yapacağım
rumuz: adilemir
başlangıç tarihi: 10 ocak 2013
başlangıç kilo: 59
Geçen haftaki kilo: 56
bu haftaki kilo:54
haftalık kiloyüzdesi:....
fark:2
toplam fark: 5 kilo
beden :38
spor: haftada 3-4 gün plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?