Merhaba kızlar.
Ben uzun zamandır KK ya giremiyorum iş yoğunluğundan.
Şimdi araştırırken sizin sohbetinizi gördüm. Banada yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 2 ay önce Dukan diyeti yapmaya başladım. 6 kilo verdim şuana kadar. Acayip bir duraklama dönemi geçiriyorum.
Aynı zamanda tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum. Almış olduğum kilolar tamamen hastalık yüzünden oldu zaten.
1 senede 12 kilo aldım. Bu duraklama döneminde acaba Karatay diyetine geçiş yapabilirmiyim sizce ?
Vermem gereken 5 kilom daha var.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
arkadşlar forumu doğru mu kullanıyorum acaba? birine cevap verirken böyle alıntı ile mi cevaplıyoruz?kusuruma bakmayın acemiyim:)
ben bulurum canım..hadi toplantına gir sen ..sana torpil geçiim bugün..
anlamazlar bebeemmmm..
ba ba ba şart koşuyo banaa
vercez inşallah canım.berabercebende aynı senın gıbı kac aydır yerımde sayıyorum canım ama kıracaz seytanın bacagını ınsaallah
bende bende bende
lıste harıka olmus canım ellerıne saglık
katılıyorum siyay güzel olur ama temizlemesi de bir okadar zordurBanyo siyah diye kötü oldu demişsin. Aşkolsun. Siyahı fon olarak düşün. Üstüne koyduğun herşeyi ne kadar güzel gösterir. Bunları en iyi sen bilirsin. Renkler senin işin kız! O kadar tv lara da çıkmışsın:) Banyo dekorasyonunda canın ne isterse onu kullan şimdi. Gümüş, bakır, altın... Her renk olur siyahla. Benim erkek kardeşimin eşi de siyah yaptı banyosunu. Gümüş rengi aksesuarlar kullandı ve hatta venedik aynaları tarzında bir de ayna koydu. Çok güzel oldu. Eminim sen de çok güzel hareketlendirirsin orayı.
Çok yararlı bir yazıydı. Teşekkürler.
Eeee... Bir "efsane liste" olmamış tabii... Ama güzel... Güzel yani...
Ellerine sağlık sersum. Bu listede olan herkesi tek tek tebrik ediyorum. Kendim de dahil. Bu kadar bilgi kirliliği ve yanlış bilgi bombardımanı arasından, doğru seçimi yapacak kadar bilinçli olduğumuz için.
evı dıp kose temızlendı wc kuvet klozet lavabolar ovuldu o gazla 30dk da 3km yurundu dusa gırılıp cıkıldı yemek yenıldı kahve ıcıldı sımdııle dısarda gezme vaktı
liste için teşekkürler ve çok eğlenceli olmuş3. olduğum için ayrıca mutluyum , herkesi tebrik ediyorum..
ilk 3 e girebilirdin canımkızçeler kusura bakmayın yoğunluktan bildirimim bu saate kaldı .öncesinede bakamadım liste yapılmıştır muhakkak ama ben yi bildirimimi yapmak istiyorum
İşte bildirimim:
Rumuz:NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 82,1 kg
Bu hafta : 80,8
Fark : 1,3
Toplam fark : 8,4
Beden : 46(alt) - 48 (Üst)
Spor : sadece akşam yürüdüm.
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı : hesabını yapacak kadar vaktim yok hemenkaçmak zorundayım.
akşam kısmetse görüşürüz. hepinize sevgiler.
canım liste yapma sırasına girmeyi de kabul ediyorsun değil mi?ne güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum
kısmetse bende başlıyorum bugün.
öncelik kilomu yazayım.bu sabah tartıldım 75.500 geldim. iki hafta bildirim yapıp listede yer almak istiyorum.
kahvaltım:yarım kase tarhana
bir yumurta,5 zeytin,yarım kaşarlı sucuklu tost,çay çay
öğle yemeğim
1 lahmacun 1 ayran
akşama:türlü yoğurt ceviz
sağlıcakla kalın
çok teşekkürler. oley!
Canım aynı zamanda reglim, şiş de hissediyordum kendimi, o yüzden yani
Canım gece de bişeyler yiyince artıdayım gibime gelmişti, neyseki değilmişim, sana da kolay gelsin tatlım
Ben de artı zannettim bidenem
Canım liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık, verilen kiloları da yazmışsın, daha bir anlaşılır olmuş,sen de gene haftaya listede üst sıralarda olursun canım
sersum canim liste icin ellerine saglik herkesi tebrik ediyorum.haftaya hersey daha da guzel olur ins....
benim de uykum geldi yatmadan bir bakayim dedim....herkese simdiden iyi geceler kizlar........
farkettim zaten canımCanım mesajını görmemişim keşke görseydim yawtoplantı öncesi telaş oldu bana canımmm sağol
Sersumum liste için ellerine sağlık
Kıss ben bugün bir de regl yim 3. günüm
insallah canım ..
ya bunlar süper elinize sağlık
farkettim zaten canım..o telaşla bulmuşsun bi de
eferim kıss..maşallah
Bütün öğretmen arkadaşlara ve çocuklarımıza iyi tatiller dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?