Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım adet oncesi vucuddaki ödem gayet dogal morelini bozma karataya devam et .. Bugun benim de neden kilo veremedim diye cok sıkkındı ama oluyor boyle zamanlar .. Düşünmemeye Calis yarın bol bol su icer tam gaz karataya devam edersin ve bu günkü kaçamağı kapatırsın

evlatçıklar almış karnecikletini .. Ne mutluluk .. Hayırlı uğurlu olsun ..herkezlere iyi tatiller ..

Sebepsiz bir moral bozukluğu mevcut, oysa ki spordan çıktığımda gayet iyiydim Dolabı açıp her şeyden yiyesim var özellikle tatlı ama yapmamak için direniyorum. İsyan edesim var ama onu yapmak istemiyorum. Kısacası ben bugün iyi değilim sanırım. Anlık değişen ruh halim nefret ediyorum sendennnn........

Kocaman bir pastayı hiçbir şey düşünmeden yiyesim varrr off offff ...........

Son düzenleme:
Kızlar evlatlarınızın karnelerini tebrik ederim ister iyi ister kötü olsun .. Emeklerine saglık ..:13:

hayirli aksamlar..
aksam ogunum saat 5 de bitmisti..az kacamakli oldu yarin telafi ederiz ins..

şişşttt güzellik....

öyle bozuk moral falan anlamayız... yenilmeyiz...emin adımlarla ilerleriz.

Rabbim sağlık versin her şeyin kolayı bulunur.

Gül bakayım...aç bi hareketli müzik kafan dağılsın...

Güldün demii... güldün ,güldün, burdan görür gibiyim...

Vallahi güldümmm :) Teşekkür ederim, hareketli müzik de açmıştım ama işe yaramamıştı. Bu mesaj işe yaradı

20 gunde 3 kilo kadar vermiştim ama üç haftadır gram veremıyorum, bütün şevkim kırıldı, dün gece yaptım kocaman bır ekmek arası oturdum yedım, bugunde kek yaptım yedım bünyem alıştı mı ne bi iki şok dıyet yapıp vücudumu şaşırtayım dıyorum, sonra tekrar başlıcam, son 5 kilom kalmıştı ne güzel

iyi geceler arkadaşlar
iştahım yavaş yavaş yerine geliyor sabah klasik kahvaltımı yaptım öğlene kısır yaptık şekersiz çaylan götürdük kuzenimle iyi oldu akşamada portakal yedim :)

Vereceğin kilo fazla kalmamış bu yüzden vücudun direniyor olabilir...Yaptığın kaçamakları göz ardı edip kaldığın yerden devam et bence... Belki protein ağırlıklı beslenmen işe yarayabilir direnci kırmak için...

Klasik karatay kahvaltısı yaptım...

Birazdan da omegalarımı alırım.Yemek sonrası hemen su içmek istemedim

günaydın kızlar:)bugün pek mutluyum;1)hocamızın 2.kitabını aldım okumak için sabırsızlanıyorum 2)hocamızın dediği gibi gittim iyisinden bi spor ayakkabı aldım,sağlığıma yatırım yaptım meğer çok rahat diye senelerdir giydiğim spor ayakkabım rahat değilmiş bununla sanki havada yürüyorum artık km .lerce yürürüm kim tutar beni:)) 3)köy tavuğu nerden bulurum diye yakınırken dedem bulmuş almış 2 tane annem temizleyip getirecek bugün:) kahvaltıma gelince;tereyağında omlet,peynir,zeytin, yarım çay b.tuszuz,kavrulmamış fıstık ıhlamur...öğle ve akşam menümü sonra bildiririm.......

günaydın...
kahvaltı:
yarım küçük kase kadar fındık
zeytin(saymadım ama 7-8 vardır)
kaşarlı biber
bir parça beyaz peynir
1 küçük portakal
süt(kaymağı ile birlikte)
biraz soğanlı yumurta (kızımdan kalan)

dün sabah okulda öğrencilerin getirdiği elmalı kurabiye,poğaça,sigara böreği yedim..fanta içtim bir de..
öğlede okuldan arkadaşlarla dışarda yedik..4 cağ kebabı ve yanında salata yedim..
akşam eşim ve kızlarımla yemeğe gittik..1 içli köfte,1 dilim su böreği,1,5 küçük ekler pasta ve yarım künefe yedim...
bu sabah fazlaca kilo almış olabileceğimi düşünürken sadece +200 gr. gördüm baskülde..sevinerek sarıldım karatay diyetime

Ben de tavuk araştırmasına giricem bakalım senin kadar şanslı olabilecekmiyim

gunaydin kizlar..
az sonra kahvaltimi yapicam,oncesinde 2 hurma,1 incir,2 siyah kayisiyi sicak suya koydum beklettim yedim suyunuda ictim,2 bardakta su ictim wc icin super..dunde yapmistim boyle..artik hep yapmayi planliyorum..aksamki kacamaga ragmen -300 ile uyandim:) simdi bol maydonozlu yumurta salatali kahvalti zamani:)

işte bugün ki kahvaltım ve 2 tane omega 3 ictim :)))
herkese günaydınlar.

Eklentiler

• $20130126_094718.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…