Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim bir de sorum var.

Kilo için trickerfactory'den çizelge yapmışsınız ya, bunun her mesajınızın altında gözükmesi için ne yaptınız? Yani en sonda çıkan kodu nereye kopyaladınız acaba? :)

ne güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum

kısmetse bende başlıyorum bugün.

öncelik kilomu yazayım.bu sabah tartıldım 75.500 geldim. iki hafta bildirim yapıp listede yer almak istiyorum.

kahvaltım:yarım kase tarhana

bir yumurta,5 zeytin,yarım kaşarlı sucuklu tost,çay çay

öğle yemeğim

1 lahmacun 1 ayran

akşama:türlü yoğurt ceviz

sağlıcakla kalın

Benim bir de sorum var.

Kilo için trickerfactory'den çizelge yapmışsınız ya, bunun her mesajınızın altında gözükmesi için ne yaptınız? Yani en sonda çıkan kodu nereye kopyaladınız acaba? :)

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

benim yolculugum bitti, geldim kardesimin yanina. candarlidayim suan. hava burda esiyor ama havaya aldanmadan yuruyecez
gelir gelmez hemen komsuma gittim. taze taze süt aldim hemen sabah sagilmis. kaynatiyorum suan. aksama icerim. dünde
kardesim kuru fasülye yapmis. yarim tabak yedim az yogurt yedim.
acıkmadım cunku. öptüm hepinizi. 2.olmusum bu arada vay be :))) kilo veren herkese de tebrikler. veremeyenler de uzulmesin. haftaya. ama tabi dikkat etmet suretiyle. kacamak yapanlar verememis tabi kilo

merhaba bayanlar,kilo cizelgesinden dolayi tebrikler SERSUMCUM,eline,emegine saglik canim.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum,vermeyenler hatta alanlar "can SIKMAK YOK" yola devam,yaza kadar hepimizin yeteri kadar vaktimiz var.Ben izinliyim belirsiz bir tarihe kadar ama sabah tartildim ve 62,4 geldim.Yani +200 gr.Ama hem regl durumu hem de wc sorunu var (Sorunsuz bir sabh ah yakaladigimda hemen cikacagim tartinin üzerine :)))
Buün yediklerim:
sabah:2 yumurta,9 zeytin,peynir,ceviz-findik-badem,2 günkurusu,Omega3,d-e vitaminleri ve demir hapi
ara:bol sütlü filtre kahve
ögle:kiymali mercimek yemegi,1 ufak bulgurlu dolma,yogurt
Aksam:et sote yapacagim,yogurt ve salata olur yaninda
Spor:3 mil leslie yaptim.
suyu her daim iciyorum zaten
hepimize kolay gelsin,iyi ve kacamaksiz haftasonu olsun insallah,görüsürüz

merhaba arkdaslar öncelikle bu siteyi netten bulduğum için mutluyum karatay diyetini uyguladim 2012 nisan ayindan itibaren ve şimdiye dek 7 kilo verdim tabi yaz aylarında hareket imkani daha fazla olduğu için daha kolay oldu şimdi kiş olduğu için birazda diyeti bozdum yarim kilo aldim anlicaniz desteğe ihtiyacım var kilo almaktan korkuyorm neler yapmaliyim çünkü ben karatay kitabi alip okumadim sadece netten videolardan izlediğim kadarylan uygulamaya çaliştm 3 4 kilo versem süper olacak ama ilk hedefim bu desteklerinizi bekliyorum şimdiden tesekkürler

slm kizlar..
kilo veren herkesi tebrik ederim..
ben ayniyim bu hafta musait degilim ya ondan sanirsam..yoksa degisiklikler cok belli oluyo..bugunde 1 saat yurudum..artik 2 ogun yapicam 2 haftadir 3 ogun yapmistim artik 2 yapucam..2 ay kaldi izine 5 kilo versem super olucak..evi temizledim yesil cay molasi vermistim buraya baktim simdi yemek yapicam mantarli et sote sarimsakli yogurtlu pazi kavurmasi..bama uyanlar tabiki bunlar:)
guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle..

ya bunlar süper elinize sağlık

Hoşgeldini
z kolay gelsin..

Hoşgeldiniz afiyet olsun..

Hoşgeldiniz. topiğimizde kaldığınız sürece motive olur kilonuzu korursunuz.. kolay gelsin...

İlk gün heyecanı ile ben de yediklerimi paylaşmak istedim.

Ben çalışıyorum. Evden çıkmadan kahvaltımı yaptım.

2 haşlanmış yumurta, bir domates, maydanoz ve beyaz peynir yedim.

Öğlen az az 3 çeşit zeytinyağlı yedim. Pırasa, barbunya ve pancar. 4-5 ceviz ve bir bardak ayran.

Bir fincan yeşil çay, bir finca da elmalı tarçınlı bitki çayı içtim.

Birazdan da light yoğurt yiyeceğim.

Akşam da eve gidince menemen yapmayı düşünüyorum.

Herkese süper bir gün ve keyifli bir akşam dilerim.

Canım afiyet olsun güzel ama light değil tam yağlı yoğurt yemelisin. Hocamız light gıdalar önermiyor.

Canım afiyet olsun güzel ama light değil tam yağlı yoğurt yemelisin. Hocamız light gıdalar önermiyor.

Ya o bende psikolojik bir şey. Daha önce çok zayıflamıştım. Ve kilo vermek için her şeyin lightını yemem gerektiğini düşünüyordum. Normal yoğurt alırsam kilo aldırır gibi düşünüp light yoğurt aldım. Ama sen haklısın.

ikinci öğünüm;
-Mercimek çorbası
-yoğurt
-1 küçük dilim revani20:annem dayımlar için yaptı. daha doğrusu dayı oğlum için. akşama gelecekler. nişanlısıyla falan anlayacagınız misafir. annem hazırlık yapıp duruor. bende bi dilim yedim artıkın)

Merhaba arkadaşım,aramıza hoşgeldin.
Bende yeniyim fakat menünde tost gördüm eğer doğruysa onu birdaha yeme.
Ekmek yasak.

Canımsın , çok sevindim işe yaradığına , şifa olsun inşallah...

Sağol canım inşallah

bu mudur şekerim bi de bildirim yapmıyayım diyosun aşkolsun 400 gr da olsa vermişsin canımcım..tebrikk

Canım aynı zamanda reglim, şiş de hissediyordum kendimi, o yüzden yani

Aaaa hakkaten Ficansım
, süper de kilo vermişsin , almışımdır diyodun bi de ....

Bu arada kızlar , ben kaçıyorum , biraz ev işi yapiim...Sonra yine görüşürük....

Canım gece de bişeyler yiyince artıdayım gibime gelmişti, neyseki değilmişim, sana da kolay gelsin tatlım

18 Mayısı sabırsızlıkla bekliyoz.. guinness ti de mi bacım

ala alaa..hakketten ilginçç.:44:.nereye sakladın söyleee

hiç yanii biz de ++ zannettik
hadiin kolay gelsin

Ben de artı zannettim bidenem

Canım liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık, verilen kiloları da yazmışsın, daha bir anlaşılır olmuş,sen de gene haftaya listede üst sıralarda olursun canım

Bugünkü menülerim

Sabah omlet, peynir, az sucuk, badem, 2 günkurusu kayısı

Arada ballı , karabiber ve limonlu ılık su

Öğlen dışarıdaydım, 2 lahmacun, ayran

Akşamı bilmiyorum şu anda, ama kesin bişeyler yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…