işte bugün ki kahvaltım ve 2 tane omega 3 ictim :)))
herkese günaydınlar.
Herkese Günayyydiiiinnn =)))
Gectigimiz Persembe günü Sayin Canan Karatayi bir programda izledikten sonra bu forumuda detayli bi sekilde okudum..
O kadar motive oldum ki herkesin deneyimlerini okuduktan sonra bende ayni günün aksami (aksam üzeriydi 17 gibi) hemen baslamaya karar verdim..
Detaylar;
Persembe 24.01.13
Boy:1,64
Kilo:68,1 kg
ve iki gün sonra bu sabah tartildigimda :))
Cumartesi 26.01.2013
Boy ayni tabi =)))
Kilo: 67,1kg
bu kadar hizli bi sekilde sonuc alcagimi hic sanmiyordummm =)))
Ac kalmadan iki günde 1 kg gitmis ha belki bu sadece su olabilir ama yinede insan cok motive oluyor:)) herkese basarilar arkadaslar
Kahvaltı;
5 adet zeytin
2bardak çay
Çökelek sündürme
Kızlar dün sabah tartıda gördüğüm -1kg akşam +1kg olmuştu :18:
Umarım tartımın azizliğidir aksi durumda ben boşa kürek çektiğimi düşünmeye başladım
selamlar heppinize günaydın kızlarhayırlı sabahlar hava güneşli ve harika gözüküyor kociş de geldi evde durmammak lazım
afiyet olsun datlum...80 dakika yürüyemedik kara kara yağmur bulutları görünce korktuk geri döndük iyi ki de dönmüşüz..
Bu hafta her gün 80 er dakika yürüdük hatunlar eşimle
Bugün neler yedim
sabah
peynirli patates (az yağda rendeleyip ters yüz edip pişirdim) yasaklı
peynir
çay
fındık
muz
4 omega 3
Öğleyin
yoğurt çorbası
barbunya
salata
yoğurt
Akşam
Az fındık
2 adet barbunya
az peynir
4 sade Türk kahvesi, 1 çay, 2-3 fincan da bitki çayı içtim
Canım sağol dinlenip enerji toplayacağız inş.
Sersum eline sağlık canım liste cok guzel olmus ..
Kızlar evlatlarınızın karnelerini tebrik ederim ister iyi ister kötü olsun .. Emeklerine saglık ..:13:
sağolasın canım...
Çok istedim ancak o saatte girebildim. Görmen lazımdı hızımı. nasıl hızlı yazıp kaçtım bilemezsin... kısmet değilmiş ama olsun yinede kilo verebildiğim için mutluyum...
sende helal et hakkını bekledin o saate kadar...
Sevgilerimle...
size süprüz iste ben :)))
ne güzel doğalından bulmuşsungünaydın kızlar:)bugün pek mutluyum;1)hocamızın 2.kitabını aldım okumak için sabırsızlanıyorum 2)hocamızın dediği gibi gittim iyisinden bi spor ayakkabı aldım,sağlığıma yatırım yaptım meğer çok rahat diye senelerdir giydiğim spor ayakkabım rahat değilmiş bununla sanki havada yürüyorum artık km .lerce yürürüm kim tutar beni:)) 3)köy tavuğu nerden bulurum diye yakınırken dedem bulmuş almış 2 tane annem temizleyip getirecek bugün:) kahvaltıma gelince;tereyağında omlet,peynir,zeytin, yarım çay b.tuszuz,kavrulmamış fıstık ıhlamur...öğle ve akşam menümü sonra bildiririm.......
5 günden fazla yapma canımgünaydın arkadaşlar...sabah menümü bildireyim 2haşlanmış yumurta peynir 3-5 zeytin bolca çay.daha önce protein diyeti yapan arkadaşlar kaç gün yapmam yeterli olur sizce sıkıldım biran önce karataya başlamak istiyorum.....
günaydın arkadaşlar...sabah menümü bildireyim 2haşlanmış yumurta peynir 3-5 zeytin bolca çay.daha önce protein diyeti yapan arkadaşlar kaç gün yapmam yeterli olur sizce sıkıldım biran önce karataya başlamak istiyorum.....
TeKrar tartılmaya cesaret edemedim:18:Bu sabah tartıldın mı :26::26:
TeKrar tartılmaya cesaret edemedim:18:
Sonuç hüsran olur diye korkuyorum
TeKrar tartılmaya cesaret edemedim:18:
Sonuç hüsran olur diye korkuyorum
Herkese günaydın!
Bugün ikinci günüm.
1 saat önce kahvaltımı yaptım.
1 çay bardağı süt, beyaz peynir,domates,maydanoz, 7 zeytin,3 kuru kayısı ve 2 haşlanmış yumurta.
Çok tokum.Şimdi de yeşil çayımı içiyorum. :)
günaydın arkadaşlar...sabah menümü bildireyim 2haşlanmış yumurta peynir 3-5 zeytin bolca çay.daha önce protein diyeti yapan arkadaşlar kaç gün yapmam yeterli olur sizce sıkıldım biran önce karataya başlamak istiyorum.....
dün akşam
2 lahmacun
7-8 ciğköfte
ayran
bu sabah
1 lahmacun kadar tandır ekmeği(cıss yarın yemiycem sözz)
domatesli biber kavurma
yumurta salatası
bol tulum ve ezine peyniri
sucuk
çeri zeytin
çay çay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?