Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bacılarım bacılarım ben geldiiiiiiiiiiiim

3-4 gündür çok giremedim. Hiç te yokluğumu önemsememişsiniz
Valla aşırı yoğun geçti yani günler. Piknik -tiknik
Sporumu hiç aksatmadım. Her gün 1 saat yürüdüm. Minimum kaçamak yaptım. Gelemediğim günlerin listesini topluca yazıcam
Sizi özledim yahu Alışkanlık yaptınız bende

Neyse hemen geçmişi okudum ve payıma düşenleri en azından cevaplayayım dedim Şöyle ki ;

Kızlar herkese çok selam ,

Çiğdemcim 200 gramlık adamlarmışız demek , yazıklar olsun bize

Valla bu hafta acısı çıkmazsa onun çantaları bavulları yığın üstüme

Hiç sorma valla ne be dedim pef

200 gr verdim yahu çanta lazım çanta Ama total hedefimi tutturduğum içinse teşekkürler Ohhh sınav da geçti stres te azalır daha rahat verirsin inşallah

Bu arada cigdemklcsn görünmüyon ortalıklardan, naptın bacım, nerelerdesin? Peynir noldu?

Geldimmmm geldiimmmmm.
Ya hep bildiğimiz işler ama iki gündür pikniğe gidiyorduk Gelince fena bir yorgunluk hemen duş yatak ertesi gün tekrar derken pert oldum. Tabi pikniğe gitmişken 1 saatlik yürüyüşlerimi de aksatmadan yürüdüm.

Peynir yapmadım canım şimdilik. Ama bugun bi lor deneyim diyorum. Haberleri uçururum.

Bende böyle sen neler yaptın

Şişştt Duydum geldim hemen Menünü çok beğendim şekerim. Ama o sporu 45 dakika yap yav.

Bırdyyy bırdyyyy Ne tatlısın Bırdyyy Bu arada valla tebrik ediyorum. Karı-koca zevk sahibisiniz. Benimki daha yürümeyi bile sevmiyor. Nerde Futbol orda o O yüzden beraber spor yapamıyoruz

Sınav nasıl geçti sınavvv zormuydu ? Soru tipleri değişik miydi. Ayyyyy hemen görmek istiyrum ya soruları Hayırlı yolculuklar bu arada umarım iyi geçmiştir yolculuğun yaz bana yaz meraklardayım

Hoşgeldiniz. Sizin gibi bırakıp alıp tekrar başlayıp kilo vermeye başlayanlar var. Takılın buraya ama bu sefer arada aklınız burda olsun verince de gitmek yok yani

:119::119::119:

kızıçeler günaydınn.. bu saat olsu anca girebildim. hepiniz iyisinizdir inş..

sabah menüm;
şekersz çay
2 adet haşlanmış yumurta
3 gün kurusu
2 dilm peynir

hepimiz için çok çok çokkk güzel bir hafta olsun inş

Cuma

1 saat yürüyüş

Sabah
Karatay kahvaltısı

Akşam
Alabalık
salata

Cumartesi

1 saat yürüyüş

Sabah 11:00
Karatay kahvaltısı
Akşam 18:00

3 tane sigara böreği
1 cornet dondurma
Tavuk şiş

Pazar

Sabah 11:00

Karatay kahvaltısı

Akşam 18:00

6 köfte
2 kaşık Patlıcan salatası
2 kaşık domates salatası
2 avuç Ayçekirdeği
1 cornet dondurma

2 saat sonra da 1 saat yürüyüş.

İşte böyle şekerler.

Sizde ne var ne yok

Son düzenleme:

hosgeldın canım.verdıgın kg ların hepsını nasıl gerı aldın karatayın tamamen dısına mı cıktın?

sağol hoşbulduk umarım bu sefer kilolarda kalıcı bi şekilde gidecek ve bende burda olacağım....

sorma canım ya dıyetten dolayı yıyemedım malum esım yedı
bı guzel naapalım zayıflayana kadar nefıs terbıyesıne devam
erzuruma arada gıdıyoruz bende cok sevıyorum ıns sende kavusursun
guzel memleketıne

menün güzel ama arada çantalıklarda yok değil

hoşgeldin yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler sefalar getirmişler
nasılsınız bakalım

kahvaltı

1yumurta 3-4 günkurusu 2 hurma domates zeytin eski kaşar omega 3 ve çayy çayy

hosgeldın canım.verdıgın kg ların hepsını nasıl gerı aldın karatayın tamamen dısına mı cıktın?

malesef canım karatayın dışına çıktım kahvaltı iptaldi hemen hergün neredeyse işyerinde poğaça simit idare ediyordum öğlenleri de yedim yedim ve akşamda malesef çok yedim hiç dikkat etmedim hatta saat 8i geçtiği bile oldu.ekmek tatlı ne zararlıysa yedim yani ve suyuda çok az içtim ve sonuç kiloları geri aldım ve kocaman göbekli bi simitim var artık aynaya bakmaktan utanıyordum giydiğim hiç birşey yakışmıyo ve en önemlisi mutsuzum.sonuç karar verdim gerçekten bu sefer olacak başka yolu yok.çünkü biliyorum ki burda olduğum zaman çok güzel kilo vermiştim oyüzden tekrar sizlerleyim ve sizinde desteğinizle gidecek bu kilolar...

selam kızlar nasılsınız yeni haftaya giriyoruz herkeslere kolay gelsin..haftasonunu kaçamaksız atlattım sadece saatlerde biraz sarkmalar oldu inş çok etkilemez. sabah kahvaltımı da yaptım karataya uygun olarak biraz geç yaptıgım için akşama kadar bi şey yemek yok:80::80:

arkadaşlar yeni bir diyet yöntemi arıyorum
karatay diyeti nasıl tavsiye edermisiniz

aslında tam anlamı ile diyet demek dogru değil karataya sağlıklı beslenme diğerlerinden çok farklı doyasıya yemek var daha ne olsun en güzeli karatay iyiki varsın karatay

c.tesi bol kaçamaklı bır gundu
pazar gunu 12 de kahvaltı

domates salatalık 2 yumurtalı omlet
5 de nohutlu bulgur pilavı ve salata
sabah :
2 yumurtalı omlet az kuruyemış
öğlen tavuk ve mercımke çorbası

arkadaşlar yeni bir diyet yöntemi arıyorum
karatay diyeti nasıl tavsiye edermisiniz

ben kesinlikle öneririm. çünkü;
1- diyet olmadığı için, diyet esnasındaki "olağan üstü hal" psikolojisi olmuyor bu da insanı stresten kurtarıyor.
2- diyetteki gibi haftalık belirlenmiş bir menü olmadığı için kurallara uyup, yasak şeyleri yemediğin müddetçe istediğini yeme özgürlüğü harika.
3- diyette olduğumuz zamanlarda 6 öğün yememize rağman aç gezmemize karşın, bu beslenme şeklinde aç kalmak yok. bu da reddettiğimiz şeylerde gözümüzün ve aklımızın kalmamasını sağlıyor. diyelim ki misafirliğe gittin yemekten sonra tatlı ikram ettiler. diyette olsan kuş kadar yerdin ve karnın aç olduğu için tatlıyı ya reddemezdin ya da reddederdin ama gözün de, aklında o tatlıda kalırdı. ama karatay da doymuş olduğun için yememen gereken şeyleri yememe gücün oluyor.
4- diyetisyene para vermekten, diyet boyunca diyet ürünler almaktan, akşam yemeğiinde ev halkı kurufasülye yerken soğuk sütle mısır gevreği yemekten kurtuluyorsun.

e daha ne olsun ?

Olur mu hiç cicim, ben şahsen senin yokluğunu hissettim. Maşallah keyifli günler geçirmişsin. Dondurma mevsimi gelmişken bir iki tane kaçamak yapmışın çok mu, afiyet şifa olsun. Güzel güzel yürümüşsün nasılsa ruhuna. Valla dediğin gibi ben de buraya yazmadan rahat edemiyorum. Neredeyse her bişeyi yazıyorum yani uzun uzun :) Ama senin için özetlemek gerekirse bende durumlar rutin, arada arkadaş ziyaretleri dışında, Karatay, spor ve doktor işleri şimdilik zihnimi oldukça meşgul ediyor. Peynirden haberlerini bekliyorum bakalım.

Bu arada canım valla benim koca seninkinden beter diyebilirim. Futbol bile oynamaz, kendisini hiç sportif bir aktiviteyle iştigal ederken hayal edemiyorum :) Basketbol oynarmış eskiden, sürekli oynayacak birilerini bulsam basketbol oynarım diyor ama niyet olsa bin kere bulmuştu. Çook merak ediyorum basketbol oynarkenki halini :) Ayrıca ne güzel sizde piknik sevdası var, benimki piknik de hiç sevmez. Aksine ben de bayılırım. Ancak yazın bizimkilerin yanına gittiğimde piknik yüzü görüyorum. Tabi elhamdülillah, şikayet ettiğimden değil de, böyledir yani :)

Menü bildirimimi de yapayım. Yaptığım kabak dolmalarından artan içi, doğranmış az bi soğanla dolaba kaldırmıştım, bu sabah onunla omlet yapayım dedim. Az bi salça ve yarım domatesle kavurup 2 yumurta kırdım. Üstüne de karabiber, kekik. Çok lezzetli oldu ama o kadar çok oldu ki, diğer malzemeleri normalden az yedim. Yine de acayip şiştim. Kahvaltılarda çok şişiyorum. Bu kadar yemesem belki daha iyi. Ama sonra saatlerce acıkmıyorum hakikaten.

Kahvaltı - 10:30 :

2 çay kaşığı keten tohumu, 3 kuru kayısı, su

Kabaklı omlet
1 avuç içi miktarda peynir
3 yeşil-3 siyah zeytin
yarım çay bardağı ceviz-badem

Bugün ilk defa keşkek yapmayı deneyeceğim inşallah. Yaklaşık 1,5 bardak buğdayı ıslattım geceden. 3 tavuk buduyla yapmayı düşünüyorum, malzeme denk gelir inşallah ama düdüklüm yok. İnşallah normal tencerede kaynatarak pişirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…