- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Bacılarım bacılarım ben geldiiiiiiiiiiiim
3-4 gündür çok giremedim. Hiç te yokluğumu önemsememişsiniz
Valla aşırı yoğun geçti yani günler. Piknik -tiknik
Sporumu hiç aksatmadım. Her gün 1 saat yürüdüm. Minimum kaçamak yaptım. Gelemediğim günlerin listesini topluca yazıcam
Sizi özledim yahu Alışkanlık yaptınız bende
Neyse hemen geçmişi okudum ve payıma düşenleri en azından cevaplayayım dedim Şöyle ki ;
Valla bu hafta acısı çıkmazsa onun çantaları bavulları yığın üstüme
Hiç sorma valla ne be dedim pef
200 gr verdim yahu çanta lazım çanta Ama total hedefimi tutturduğum içinse teşekkürler Ohhh sınav da geçti stres te azalır daha rahat verirsin inşallah
Geldimmmm geldiimmmmm.
Ya hep bildiğimiz işler ama iki gündür pikniğe gidiyorduk Gelince fena bir yorgunluk hemen duş yatak ertesi gün tekrar derken pert oldum. Tabi pikniğe gitmişken 1 saatlik yürüyüşlerimi de aksatmadan yürüdüm.
Peynir yapmadım canım şimdilik. Ama bugun bi lor deneyim diyorum. Haberleri uçururum.
Bende böyle sen neler yaptın
Şişştt Duydum geldim hemen Menünü çok beğendim şekerim. Ama o sporu 45 dakika yap yav.
Bırdyyy bırdyyyy Ne tatlısın Bırdyyy Bu arada valla tebrik ediyorum. Karı-koca zevk sahibisiniz. Benimki daha yürümeyi bile sevmiyor. Nerde Futbol orda o O yüzden beraber spor yapamıyoruz
Sınav nasıl geçti sınavvv zormuydu ? Soru tipleri değişik miydi. Ayyyyy hemen görmek istiyrum ya soruları Hayırlı yolculuklar bu arada umarım iyi geçmiştir yolculuğun yaz bana yaz meraklardayım
Hoşgeldiniz. Sizin gibi bırakıp alıp tekrar başlayıp kilo vermeye başlayanlar var. Takılın buraya ama bu sefer arada aklınız burda olsun verince de gitmek yok yani
:119::119::119:
3-4 gündür çok giremedim. Hiç te yokluğumu önemsememişsiniz
Valla aşırı yoğun geçti yani günler. Piknik -tiknik
Sporumu hiç aksatmadım. Her gün 1 saat yürüdüm. Minimum kaçamak yaptım. Gelemediğim günlerin listesini topluca yazıcam
Sizi özledim yahu
Neyse hemen geçmişi okudum ve payıma düşenleri en azından cevaplayayım dedim Şöyle ki ;
Kızlar herkese çok selam ,
Çiğdemcim 200 gramlık adamlarmışız demek , yazıklar olsun bize
Hiç sorma valla ne be dedim pef
çok tebrik ederim canım bugün sınavım iyi geçti çok şükür eve geldim yorgunum ama sorumluluğu yerine getirmenin verdiği mutlu bir yorgunluk bugün benim de miladım bende bu ay 5 kilo vermek istiyorum inşallah
200 gr verdim yahu çanta lazım çanta
Bu arada cigdemklcsn görünmüyon ortalıklardan, naptın bacım, nerelerdesin? Peynir noldu?
Geldimmmm geldiimmmmm.
Ya hep bildiğimiz işler ama iki gündür pikniğe gidiyorduk
Peynir yapmadım canım şimdilik. Ama bugun bi lor deneyim diyorum. Haberleri uçururum.
Bende böyle sen neler yaptın
bugünlük planimida Cigdeme özenerek cikardim. Insallah planladigim gibi bir gün geciririm.
saat 7de: iki haslanmis yumurta, bir bardak süt, peynir
saat 12de: kuruyemis, 1 incir, 3 kayisi
saat 12:30 yarim saatlik yürüyüs
saat 17:30 dünden taze fasülye pisirdim, birde tavuk corbasi yapacagim insh, yanina yogurt ve salata
Şişştt
Herkese iyi Pazarlar güzel Karatay insanları ;
Sabah yine erken kalktım , uyduruktan bi temizlik ve bikaç yemek yaptım , (saçlarıma badem-z.yağ ve E vitamini yapmıştım) , girdim banyoya kendimi kırkladım (hala yağlıymış gibi geliyo) , sonra yemek ve ardından uzunca bir süre koltuk-TV keyfi yaptım.Şimdi de geçmişi okudum ve okuduklarımdan aklımda kalanlar :
- Sersumcum ; Cicim ya , hala ağrıyomuş belinYarına hafifler inşallah.Bu arada Van programınıza bayıldım.Eşine hayırlı yolculuklar ve ailenize de şimdiden iyi haftasonları canım.İnşallah hava çok güzel olur...
- Kardelenn ; Canım arabanı güle güle , kazasız-belasız ve iyi günlerde kullan inşallah...
- Estağfirullah ; Canım maya olarak Activia ya da benzerlerinin sadesini kullanabilirsin ve şahane yoğurt yapabilirsin...
- Pampiş ; Nerelerdesin gene , hiç görüşemiyoruz...
Kızlar bu arada dünkü koşunun sonuçları gelmiş ; Kopyala-yapıştır yapıyorum :
Süre: 00:44:11
Sıralama:
Genel : 166 / Toplam Kosucu:188
Kadın : 50 / Toplam Kosucu:68
Demek ki bikaç adet erkeği de sollamışım , hahaha çok hoşşşş...Finish resmim ektedir :
Süre niyeyse bi hoş çıkıyo ; 44 dakika , 11 saniyedir , arz ederim ...
Bırdyyy bırdyyyy
selam kızlar çok yorgun hissediyorum biliyorsunuz sınav vardı çok zordu bence okuduğumu hiç anlayamadım nerdeyse uzaydan gelmiş gibiydi
sabah cıkmadan saat yedide klasik kahvaltı yaptım 2 yumurta 1 kk peynir 10 zeytin 1 çb kuruyemiş
biraz önce geldim çok açtım ne buldumsa yedim 1kk kaşar peynir 5 6 zeytin 1 avuç kuruyemiş
hala çok açım bugün memleketime gidiyorum akşam yola çıkacağım bu hafta sizleri takip edemiyebilirim menü bildirimi de yapamıycam galiba o yüzden kızlar sağlıkla kalın inşallah kaçamak yapmıcam ve diyete devam etmeye çalışcam evde de internet bulabilirsem yazarım yine ara ara
Sınav nasıl geçti sınavvv zormuydu ? Soru tipleri değişik miydi. Ayyyyy hemen görmek istiyrum ya soruları
arkadaşlar merhaba nasılsınız.6 ay sonra geri döndüm aranıza ama malesef verdiğim kiloları geri alarak.yarından itibaren tekrar sizinleyim bugün alışverişimi yapayım karataya uygun olarak ve akşama tartılıp yarın size bildiririm umarım bu sefer bu kilolardan kurtulacam...eski arkadaşlar bilir zaten beni yeni arkadaşlarımız da gelmiş ne güzel sizlerlede zamanla tanışırız.hepiniz hoş geldiniz ve inşallah istediğiniz kilolara biran önce ulaşırsınız...
Hoşgeldiniz. Sizin gibi bırakıp alıp tekrar başlayıp kilo vermeye başlayanlar var. Takılın buraya ama bu sefer arada aklınız burda olsun verince de gitmek yok yani
:119::119::119: