tamamdır buldumHayırdır canım, yarının stresi telaşı olmasın.. Olmadı bi çık yüz gel, su iyi gelir.. Beğen butonu yerine getirince mouse, buton görünür oluyor.. Bir de öyle dene bakalım..
Cancağızım ben telden girdiğim için beğen butonum yok.yoksa hepinizi çooook beğeniyorum:))
Canım başıma neler geldiğini anlatsam şok olursun.!! temizliğe gelen kadın bahçe kapısını açık bırakmış ve mutfağa bir fare girmiş canımyapışkanlı bir karton hazırladım ve minik bir fare yakalandı.ona kıyamadık ve oğlumla bahçede üstüne zyağı döküp çözünmesini sağladık.doğada bize zarar vermez diye düşündük ki eve döndüğümde içeride anne ve kardeşlerinin de olduğunu farkettim (doğum yapmış) ve şu anda kafayı yemiş vaziyetteyim...bir sürü yapışkanlı tuzak hazırladım.toplamda 3 yavru yakaladımm ühhhüü üüü ( sanırım Yüce rabbim beni sınıyor.!! kabus gibi..üstelik hasta hasta bunları yaşıyorumm.. (
saklayacak daha iyi bi yer olamazdıKızlar eskiden beğen butonunun olduğu yere mouse'u getirince beğen butonu çıkıyor, getirmeyince görünmüyor. Beğen butonunu bulamayan arkadaşlara duyurulur
ilk de herşeyi öğreniyorsun 2. ilkinini genişletilmişi gibi ikisi de olur netten videolarını da izlersin kafanda iyice otururEvet evet katılıyorum. ama emin olamadığım için daha almadım. bu akşam alıcam mutlaka. sizede sorayım. ilk kitabınımı almam gerekiyor.
kızlar bişey sormak istiyorum:
benim bugün dikkatimi çekti,yemeklerden 2 yada 2.5 saat kadar sonra müthiş bi açlık hissi oldu :) neyse su falan içtim ama o an geçmedi aradan bi yarım saat geçince açlık hissi kayboldu,neden oluyordur böyle acaba bilen yada yaşayan var mı buna benzer bişey?
son bi sorum daha olucak :)
yayla çorbası içebiliyor muyuz?
konserve ve tüm hazır gıdalar yasaklılar arasında. mümkün olduğunca doğal şeyler yememiz gerekiyor. ama bence hiç bişey bulamadığın için yemişsin. tercih etmemeye bak canım. bide 3 öğün yapmayı dene gözün doysun ki midene söz geçirmen kolaylaşsın. geceleri çok acıkırsanda kahve iç, süt iç, ayran iç
son bi sorum daha olucak :)
yayla çorbası içebiliyor muyuz?
Canım zaten 2 öğün yetiyo geç kalktığım için bu gun kahvaltıyı 12 de yaptımama nescafesizlik beni öldürüyo bi de kurubaklagiller de mi yasak ki
hoca yemekten 2 saat sonra yani kan şekerinin düşmeye başladığı zamanlar acıkıyorsanız yediğiniz size zarar verir diyor kitabında yediklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim
içinde pirinç olduğu için önerilmiyor ama tarhanada da un var ve içiliyor pirincini az koyarsan yoğurtla gi si dengelenir arasıra içilebilinir bence
kızlar menümü yazayım,yorumlarınızı bekliyorum :)
sabah kahvaltı öncesi 2 bardak su (330 ml bardak hacmi) (1 tanesi limonlu diğeri normal su)
kahvaltı:
6 tane tuzsuz zeytin (üstüne sızma zeytinyağı-kekik ekledim çok güzel oldu :))
1 tane haşlama yumurta
3-4 kuru kayısı
bi kaç dilim salatalık
roka-maydonoz-kırmızı biber
yarım çay bardağı kadar fındık (çok yiyemedim doydum)
şekersiz 1 bardak çay
öğlen:
1 kase cacık (sarımsak-dereotu-nane ekledim)
1 tane tavuk parçası
2 kaşık bulgur pilavı
4 tane küçük acı biber
akşam:
1 tabak (hemen hemen 4 kaşık kadar) etli-susuz-taze fasulye
1 kase cacık
2 kaşık ıspanak (susuz)
gün boyu bol su içiyorum 2.5lt den fazladır sanırım
birazdan da sporumu yapıcam
ilk günüm nasıl sizce?
arkadaşlar ben dün ve öbürsü günü bulgur pilavı yedim ilk gün birbuçuk tabak diğer gün ise bir tabak yedim acaba ondan dolayımı benim kilom böyle oldu yani veremedim
kızlar menümü yazayım,yorumlarınızı bekliyorum :)
sabah kahvaltı öncesi 2 bardak su (330 ml bardak hacmi) (1 tanesi limonlu diğeri normal su)
kahvaltı:
6 tane tuzsuz zeytin (üstüne sızma zeytinyağı-kekik ekledim çok güzel oldu :))
1 tane haşlama yumurta
3-4 kuru kayısı
bi kaç dilim salatalık
roka-maydonoz-kırmızı biber
yarım çay bardağı kadar fındık (çok yiyemedim doydum)
şekersiz 1 bardak çay
öğlen:
1 kase cacık (sarımsak-dereotu-nane ekledim)
1 tane tavuk parçası
2 kaşık bulgur pilavı
4 tane küçük acı biber
akşam:
1 tabak (hemen hemen 4 kaşık kadar) etli-susuz-taze fasulye
1 kase cacık
2 kaşık ıspanak (susuz)
gün boyu bol su içiyorum 2.5lt den fazladır sanırım
birazdan da sporumu yapıcam
ilk günüm nasıl sizce?
arkadaşlar ben dün ve öbürsü günü bulgur pilavı yedim ilk gün birbuçuk tabak diğer gün ise bir tabak yedim acaba ondan dolayımı benim kilom böyle oldu yani veremedim
bence harika olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?