Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

doğru söylüyorsun kısır falanda hikaye bende 2 gün üst üste kısır yedim gıdım veremedim şişkinliğimde cabası artık ağzıma sürmem hasta arkadaşlarada acil şifalar diliyorum sabah kahvaltımı şimdi yaptı bir demet taze soğanı az tereyağında kavurdum üstüne 2 yumurta kırdım bolda pul biber döktüm çok güzel oldu deneyin tavsiye ederim yarım çay bardağı ceviz 4 zeytin salatalık ve domates yanında calciyum ve c vitaminini sandozu suda erittim onu içiyorum ama sandoz çok şekerliymiş iyi yedim bu arada kaynatam gitti rahat rahat yazabilicem.benim kilom popo ve karnımda üstüm pek yok kalçamda yok bir popo var geriye doğru göbüşümde ondan aşağı değil.sanki şöyle olsa kilolar birden gitsin ama biz diyet yapmaya devam etsek sonuçu görmüş olmak daha fazla şevk vermezmiydi sizce neyse ya gene çenem düştü ya birden gitseydi keşke şu kilolar of of of

Son düzenleme:
Kolay gelsin canım:)
Bu ara salgın var galiba herkes soğuk algınlığından şikayetçi. Öksürük de çok zor geçiyor malesef. Geçmiş olsun canım oğlunla sana
Teşekkürler canım:)

Kızlar internetteki bazı yazılarda ve hatta bu topiğin başlarında her gün spor yapılırsa vücudun bu tempoya alışkanlık kazanacağı, bir gün yapıp bir gün yapmamanın daha doğru olacağı yazıyor. Ne yapsak ki acaba?

yok öyle bir şey vücut alişıyor tamamda kas geliştiği için sporu arttırmak gerekiyor ama daha fazla kas istiyorsan çünkü ne kadar kas okadar yağ yakımı demek sen spordan vazgeçme ben şişmanım ama diyetisyene gittiğimde vücudunda çok fazla kas var çok şanslısın dedi diyet yapmam ama spor yapardım hem spor yapanın vücuduyla normal insanın vücudu rasında dağlar kadar fark var spor yapan her zaman daha sıkı durur kilosunun 5 kilo altında gösterir body tr. ye gir en doğrusunu orda söylüyorlar zaten

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. ben şimdi kahvaltımı saat: 10:00 gibi bitirdim. öğlen yemeği olarak 1 sade süt ve 1 çay bardağı badem yiyebilirmiyim. Sütü çok önermiyormu canan hanım. Öğlen yemeğini saat:14 den sonra yiyeceğim.

sabah da: 1 katı haşlanmış yumurta, peynir, zeytin ve 1 avuç fındık yedim. sabah fındık yedim ya öğlen yememde sakınca olmaz değil mi?

Dun sabah...kkk ...istahim yok yarisini zor yedim
Aksam....mercimek corba. Yarima yakin Palamut. Salata
Boll limonlu ihlamur...hala hiriltim ve oksurugum gecmedi bazen cok terliyorum bazen ates basiyor bazen usuyorum istahsizlik var eskiden hastada olsam da yerdim millet nasil istahsiz oluyorki derdim simdi bende istahsizim her serde bir hayir vardir derler ya pazartesiye fayda versede kg gitse iyi olur :)

bugün öğlen hazırda uygun yemek yok yoğurt yiyeceğim sonra kpss hazırlığım var ona bakarım
akşama da bol yeşil salata ve turna balığı var onu düşünüyorum
herkese hayırlı ve mutlu günler
burası maşallah bayağı hareketli motivasyonumuz yüksek olacak
kilo bildirimi pazartesileri mi?

saat 1 i geçti belki de yemiş olacaksın,ama sürekli öğünlerin bu saatlere denk geliyordur diye cevap vermek istedim;karatay kahvaltısını tam yaparsan değil 2 ye kadar 5 e kadar acıkmazsın,sanırım yeni başladın ki arada acıkıyorsunşöyle söyleyeyim;dayanamayacaksan 2 ye kadar sadece sütü iç,kahvaltıda kuruyemiş yemişsin,bence şimdi yeme...çünkü 1 saat sonra da öğle yemeği var... sütle geçiştir, öğle yemeğini o saatlerde ye..sütü öneriyor,doğal olduktan sonra iç...ben alıyorum yarım kilo buz gibi sütü yudum yudum içiyorum çok tok tutuyor...

hoşgeldinaramıza...evet pzrtesi bildirim var...turna balığını 32 yıllık hayatımda ilk defa geçen hafta yedim,ve nasıl hayıflandım kendime anlatamam...o nasıl bir lezzetti...afiyet olsun sana

Son düzenleme:

Canım sadece bu forumda değil spor hocaları da onu söylüyor, ben kendim de eğitimini aldım okulda (odtü spor) ama şöyle ki bi gün çok ağır yapıp bi gün dinlenmek yerine mesela bi gün kardiyo dediğimiz yürüyüş ve tempolu koşu + plates ertesi gün 30-40 dk tempolu yürüyüş herkes için çok faydalı kilo vermek istediğimiz için iki güne bir kardiyonun yanına ek bi spor daha eklersen (pilates, yoga, hafif ağırlıklarla yapılan hareketler) vücudun hem zinde olur hem de sağlık açısından çok faydalı. Ayrıca mesela 1 gün yürüyüş 1 gün imkanın varsa 45 dk yüzme (suda durmadan ordan oraya gezinmek bile!) de olur. Yüzme başlı başına muhteşem bişey zaten 40 45 dk sı 7-8 km koşuya eşit neredeyse.

Ama bigün yüklenip ertesi gün yiyip yiyip yatmak olmaz :)
Hergün spor yapan insanlar var ama bu zamanla olucak bişey hergün canın çıkana kadar spor yapcam diye uğraşırsan çabuk bıkarsın ve vücudun bi alışma süreci var o da malesef biraz yavaş ilerlediği için sonuç alamadığını düşünüp bırakırsan daha fena.

doğruluğundan emin olduğum bunlar :)

gül süper kilo vermişsin tebrik ederim,koşturmacana değmişayrıca geçmiş olsun,tez zamanda atlatırsın umarım...felluz sana ve oğluna da geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum,oğluna okul hayatında başarılar diliyorum...farelerle olan maceralarını da merakla bekliyorumıyyyy şaka bir yana düşünemiyorum bile evde gezindiklerini...ayyy bi de maaile:18:elifçe sen de hastaymışsın,sen de umarım bir an önce sağlığına kavşursun:109:

Seam merhaba,
cevap verdiğin için teşekkürler. Evet yeni başladım ve yine evet çabuk acıkıyorum. Ben öğlen yemeği olarak süt ve kuruyemiş düşünmüştüm. yani bir daha bişey yemicem akşama kadar. yanlışmı olur bu. eğer süt içme doyurucu bişeyler ye dersen. çorba içmek serbest ise mercimek veya ezogelin çorbası içebilirim. offf ya kafam karıştı. bugünü atlatmak için bana yardımcı olun. lütfen

ben yanlış anlamışım:44:hayır yanlış olmaz o zaman,tercih senin çorba da içebilirsin,unlu olmasına rağmen tarhanaya bile izin var karatayda çorbadan korkma...ezo da olur mercimek de olur,yayla bile olur evde bulgurlusunu yaparsın ama şu anda işteysen pirinçlerini ayıklayarak yersin...kaçan 3-5 taneden de bişey olmazbol eksili günler diliyorum

Son düzenleme:

superrr cok guzel.hemen bir ezogelin iceyim.evet isteyim hemen siparis vericem.kitabi alsaydim daha kolay asardim boyle seyleri.neyse bugun gelir heralde alir ve hemen okurum.internetten gozlerim cok agridigi icin uzun sureli okuyamiyorum.olculeride bilmedigim icin cok kacirmak istemiyorum. insallah eksileri gorurum.60 la basladim.bakalim hayirlisi.yardimlarin icin resekkur ederim.

Arkadaşlar ben de doğumdan sonra üstüme yapışan 18 kiloyu vermek için karataya başladım.dikkatimi çeken nokta burda herkes 2 kaşık 3 kaşık yemekten bahsediyor ama karatay hoca gözünüz doyana kadar yiyin demiyor mu.

sen de hoşgeldin aramıza2-3 kaşık bulgurun ölçüsüdür,ya da gi si yüksek nohut,fasulye,barbunya pişmiştir ödem tutmamak adına az yenmiştir,ya da çeşit çoktur 2 kaşık ondan 2 kaşın bundan yemiştir,ya da bir gün önceden kalmıştır

diğerlerini ye korkmadan gerçekten gözün doyana kadar,bol eksili günler

Slm kızlar,bişey danışmak istiyorum,bugün alışverişde işlenmemiş tuz buldum ve aldım peki bn bu tuzu nasıl öğütcem fikri olan var mi?

Slm kızlar,bişey danışmak istiyorum,bugün alışverişde işlenmemiş tuz buldum ve aldım peki bn bu tuzu nasıl öğütcem fikri olan var mi?

tuz değirmeni var tuzu değirmenin içine koy çevir toz halinde dökülüyor yemeklerin salataların üstüne çevirerek serp ayrıca işlenmemiş tuzu minarallerini kaybetmemesi için yemek piştikten sonra dök tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…