Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karpuz olmasaymış iyiymiş ama neyse ki geç vakit yememişsin ve spor yapmışsın

Ögle. 2 kase iskembe corbasi, 1 Kücük tabak hamsi & salata.
Su.

Aksam. 18.10 - 19.00 arasi spor.

Eve gelince 1 dilim helva, 1 kase yogurt. Yesim mercimekli salata. su 1 kupa kahve.

offf canım ya. ne diyeyim sana o kadar fare ve aynı evde onlarla kalmak pek fena olmalı. Kolaylıklaaaaaaaaaaaaaa diliyorummmm.

tamam canım mutlaka alıcam. hatta iş çıkışı DR ye baktım ilk kitabı yoktu. yarın gelecekmiş. hemen alıcam.

leneva'cım teşekkür ederim. Kitabı dediğim akşam sordum bulamadım. Yarına gelecek ve alıcam.

Bugün yediklerim :

Sabah-10:00 : 2 haşlanmış yumurta
3 çeşit peynir'den 3 porsiyon sayalım peynir. 15 kadar zeytin diyelim.

Öğlen -13:00: çay bardağı ceviz, badem, kuru kayısı karışık kuruyemi. 1 adet bitki çayı kuşburnu
14:00: 2 adet kuru incir - 2 bardak kuşburnu çayı

Akşam - 18:30 : 3 dal brokoli yağ ve limon döktüm. Börülce salatası 2 yemek kaşığı - Yoğurtlu kabak 2 yemek kaşığı - 1 yemek kaşığı şakşuka - salata zeytinyağlı ve limonlu - külbastı 6 ince parça toplam gram 90 gram filandır.

çok yanlış yapmışım dimi.

Hemen bugünü yazıp kaçacağım yine izninizle, işlerim biraz yoğun :26:

Sabah yumurtasız kkk, öğleden sonra tavuk kanat, salata ve yoğurt, 3-4 minik incir ile günü bitirdim.. Hala çok aşırı tokum..

Sonra detaylıca görüşürüz

günaydın fıstıklar.iki gündür akşamları menü yazmıyorum.çünkü hastayım ve eşim ne verirse onu yiyorum.dün bebek görmeyede gitmedim zaten.bir öksürük ki sormayın gece yatırmıyo.eşimde ballı pekmezli atağa kalktı sağolsun.akşamları meyve tabağı falan o yüzden yazmaya yüzüm yoktu.bu hırıltı beni beni mahvetti.şimdide sadece 1 dilim peynir,1 dilim kaşar ve 1 avuç fındık yedim.ıhlamur içiyorum.görüşmek üzere.bugün bozmamaya çalışcam

Geçmiş olsun canım,bu öksürük beni de mahvetti,öksürmekten başım dönüyor,hele oğlumla koro halinde öksürmelerimiz yok mu.? çok fena.!! Limonlu zencefil çayı iyi geldi,tabii antibiyotik de kullanıyorum.

Sabah:kkk

Öğlen:3 kaşık et kavurma,1 kase dövme buğdaylı yoğurt çorbası,4 kaşık meyhane pilavı.2 közlenmiş kırmızı biber.

Akşam:2 kaşık patlıcan salata,yarım kase yoğurt.

Canım zaten 2 öğün yetiyo geç kalktığım için bu gun kahvaltıyı 12 de yaptım ama nescafesizlik beni öldürüyo bi de kurubaklagiller de mi yasak ki

çikolataya burgere saldırdım dediğin için 3 öğün yapabilirsin demiştim. ama sen düzenini daha iyi bilirsin.
mesela nohutun gi i çok yüksek pek tavsiye edilmiyor. diğerlerini özel olarak bilmiyorum. haftada 2yi geçmemeli diye biliyorum.

arkadaşlar ben dün ve öbürsü günü bulgur pilavı yedim ilk gün birbuçuk tabak diğer gün ise bir tabak yedim acaba ondan dolayımı benim kilom böyle oldu yani veremedim

bulgur yediğinde kilo veremediğini gözlemleyen arkadaşlar vardı. zaten daha çok kilo verme döneminde değilde kilo koruma döneminde tercih edilmeli. kilo verme döneminde çok istenirse hafatada 1 (belki 2) 2-3 kaşık yenebilir.

Arkadaşlar günaydın. dün akşam yediklerimi yazmıştım. leneva bi bakabilirmisin. yanlış yapmışmıyım.

bu sabah - 1 yumurta beyaz ve kaşar peynir, 13 zeytin ve 1 avuç fındık yedim.

Herkese meraba uzun bir aradan sonra tekrar döndüm 83 kg ile çok almadım çokşükür acap bozdum çünkü diyeti hergün tatlı yedim Ama bugün yeniden aranızdayım sabah menümü paylaşayım

2 yumurtadan omlet
2 zeytin
peynir 1kk kadar
1 avuç fındık
domates salatalık kalmamış yarın alcam
şimdide yeşilçayımı içiyorum..

yooo çokta yanlış değil. yediklerinden yanlış olarak; şakşuka( kızartılarak yapılıyor sanırım.) ve kuru kayısıyla kuru inciri birlikte yemen var.
zamanlama yanlışı olarak ta; 10da kahvaltı 13 te ara öğün yapmışsın. dayanamayacak kadar fena hissetmezsen ( ki yeni başlayanlara geçici bir süre ara öğüne müsaade ediliyor) ara öğün yapma. öğün araların 5 saat en azda 4 saat olsun canım.

geçmiş olsun. acil şifalar

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et

dün yediklerim:
08.30 1 kase yoğurt
09.00 1 adet armut
12.30 2 lahmacun+ayran (öğün aram 4 saat olmadı biliyorum biliyorum)
20.00 2 tabak makarna

bu menüler hiç güzel değil ama elimdende bişey gelmiyor. şimdi ev toplamaya başladık. yemek yapmaya zamanım da yok((8

Son düzenleme:

Bu ara salgın var galiba herkes soğuk algınlığından şikayetçi. Öksürük de çok zor geçiyor malesef. Geçmiş olsun canım oğlunla sana

Günaydın kızlaar..
Dün ve önceki gün 2 öğün yaptım geç kalktığım için ara öğünsüz,

Öğle: Klasik karatay kahvaltısı
Akşam: Salata ton balığı - Salata tavuk bonfile

Bu arada banvitin tavuk göğüs bonfile mi ne onu aldım çok az yağ ve baharatlarla tavada kapağı kapalı olarak yaklaşık 20 dk da pişirdim yumuşacık çok lezzetli oldu vaktiniz yoksa marketten alıp hemen pişirmelik pratik aklınızda bulunsun.

Bu sabah da yine klasik kahvaltımı yaptım ama öğlen yemeği,ne baktım biber dolması diyo hiç zeytinyağlı bişey de yok çorba salata ayran yapıcam sanırım akşamada fasulye pişircem kıymalı öpüyorum hepinizi..

Bişey daha, doktor kuzenim de bu diyeti uyguluyo, şarap fermante olduğu için alkol oranı yüksek olmayan bildiğimiz şarap (meyveli olmayanlar karadutlu vs.) Haftada 1 kere faydalıymış ve karataya da aykırı değil şöyle bi keyif yapıyım derseniz korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…