ne kadar hareketli bir topic :) aman nazar olmasin
herkes bomba gibi :)
bugun ku menum
Sabah kkk
Ogle ezogelin corbasi maalesef yemek kalmamisti yemkhanede mecbur ictim 1 adet koftebiraz kuru yemis ve kuru kayisi
Saat 17.00 bir adet muz ve bir dilim karpuz
Aksam bir bardak kefir
lesli 3 mil
tabi su ve caylarda var
Hop hoooop .!! burda asıp kesmece yok.. Kıyamayız sana:) çantaya hayır demeyiz amacanım konserve besinler tercih edilmiyor ama; olsun başka çaren yoksa tercih edilebilir bence.aç hissetiğinde yoğurt ve süt tüketebilirsin...
3 te kaldım annelerini bi yakalasam rahat edecem,kaç yavru var bilmiyorum ki( gece tıkırtıları dinleyerek tuzakları arttıracam..
Aramıza hoşgeldin pofucum:)
Başaracağına inanıyorum:)
Toplam 4 kitabı var 1 tanesinin içinde yemek tarifleri var onu almana gerek yok bence şimdilik. En güzeli ilk kitabı evet onu mutlaka almalısın ama diğer ikisini de tavsiye ederim. Yani yemek tarifleri haricindeki 3 kitabı okumanda fayda var.
hoşgeldiin. evet hepimiz karatay şeklinde besleniyoruz. ne yediğini, saatlerini, yaptığın sporları yazarsan eksik yerlerde yardımcı olruz tabiiikide. kahvaltına kuru yemiş ve zeytin eklersen hem gözün doyar, hemde daha uzun sürede acıkırsın. ben sodayı 4 saat geçmeden içmeyi doğru bulmuyorum, üstelik meyvelisi hakkında da hiç bilgim yok. ama mantıken içinde tatlandırıcı falan vardır ve bu uygun değil. akşamları evde ne pişiyorsa: et sebze baklagil( zaten çokta bişey kelmıyo) yiyebilirsin. menülerimizi paylaşıyoruz. biraz göz at bir fikrin oluşur zaten.
günaydın fıstıklar.iki gündür akşamları menü yazmıyorum.çünkü hastayım ve eşim ne verirse onu yiyorum.dün bebek görmeyede gitmedim zaten.bir öksürük ki sormayın gece yatırmıyo.eşimde ballı pekmezli atağa kalktı sağolsun.akşamları meyve tabağı falan o yüzden yazmaya yüzüm yoktu.bu hırıltı beni beni mahvetti.şimdide sadece 1 dilim peynir,1 dilim kaşar ve 1 avuç fındık yedim.ıhlamur içiyorum.görüşmek üzere.bugün bozmamaya çalışcam
Canım zaten 2 öğün yetiyo geç kalktığım için bu gun kahvaltıyı 12 de yaptımama nescafesizlik beni öldürüyo bi de kurubaklagiller de mi yasak ki
arkadaşlar ben dün ve öbürsü günü bulgur pilavı yedim ilk gün birbuçuk tabak diğer gün ise bir tabak yedim acaba ondan dolayımı benim kilom böyle oldu yani veremedim
çikolataya burgere saldırdım dediğin için 3 öğün yapabilirsin demiştim. ama sen düzenini daha iyi bilirsin.
mesela nohutun gi i çok yüksek pek tavsiye edilmiyor. diğerlerini özel olarak bilmiyorum. haftada 2yi geçmemeli diye biliyorum.
leneva'cım teşekkür ederim. Kitabı dediğim akşam sordum bulamadım. Yarına gelecek ve alıcam.
Bugün yediklerim :
Sabah-10:00 : 2 haşlanmış yumurta
3 çeşit peynir'den 3 porsiyon sayalım peynir. 15 kadar zeytin diyelim.
Öğlen -13:00: çay bardağı ceviz, badem, kuru kayısı karışık kuruyemi. 1 adet bitki çayı kuşburnu
14:00: 2 adet kuru incir - 2 bardak kuşburnu çayı
Akşam - 18:30 : 3 dal brokoli yağ ve limon döktüm. Börülce salatası 2 yemek kaşığı - Yoğurtlu kabak 2 yemek kaşığı - 1 yemek kaşığı şakşuka - salata zeytinyağlı ve limonlu - külbastı 6 ince parça toplam gram 90 gram filandır.
çok yanlış yapmışım dimi.
günaydın fıstıklar.iki gündür akşamları menü yazmıyorum.çünkü hastayım ve eşim ne verirse onu yiyorum.dün bebek görmeyede gitmedim zaten.bir öksürük ki sormayın gece yatırmıyo.eşimde ballı pekmezli atağa kalktı sağolsun.akşamları meyve tabağı falan o yüzden yazmaya yüzüm yoktu.bu hırıltı beni beni mahvetti.şimdide sadece 1 dilim peynir,1 dilim kaşar ve 1 avuç fındık yedim.ıhlamur içiyorum.görüşmek üzere.bugün bozmamaya çalışcam
Geçmiş olsun canım,bu öksürük beni de mahvetti,öksürmekten başım dönüyor,hele oğlumla koro halinde öksürmelerimiz yok mu.? çok fena.!! Limonlu zencefil çayı iyi geldi,tabii antibiyotik de kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?