Kahvaltıda yemelisin. Meyveyi (kuru ya da yaş farketmez) kahvaltı öğününde yememiz en doğrusu. gün içinde o şekeri yakabilmemiz açısından
Kalori hesabı yapılmıyor canım bu diyette. Sadece şekerli, şekersiz ve çabuk şekere dönüşen çabuk şekere dönüşmeyen ayrımı yapılıyor. Benim resmini eklediğim kitabını al bence bir de.
bugun resmen karbonhidrat doldu vucudum :S sabah kkk oglen bir adet dolam yarim kepce corba yarim bardak ayran va salata maalesefaksam uzeri iki adet beypazari kurusu biri turkiyeden getirmisti dayanamadim sonucta memleket hasreti aksam kursum vardi cok ama cok aciktim ve activalardan ictim :S sonra kurstan gelirken resmen diyete basladigimdan beri ilk defa ayaklarim titredi kendimi eve zor attim bir cay bardagi ayran ictim baktim kesmedi ve vucudumu dinledim iki adet kayisi yedim yanina da bir avuc kuru yemis aslinda ne guzel bugun yemicektim evet su anda vicdan azabindan oluyorum kizlar...:26:
bu arada aranizda pilates yapan var mi ya ben de pilatese baslicam sanirim leslie yeterli gelmiyor bana sikilasmam gerek benim ayni zman da ama sunu da belirteyim salona gitme sansim hic ama hic yok evde baslicam yardimlarinizi tavsiyelerinizi bekliyorum ....
sabah 2 büyük bardak su
kahvaltı:
yarım çay bardağı kadar (yer fıstığı+tuzsuz kabak çekirdeği)
3 zeytin-peynir
marul-salatalık
1 tabak menemen
üzüm
2 bardak şekersiz çay
öğlen:
1 kase cacık
1 tabak fasulye yemeği
yarım küçük kase mercimek çorbası
akşam:
1 tane patlıcan közleme,üstüne bol yoğurt
yeşil salata
gün içinde bol bol su
birazdan da sprumu yapıcam :)
Ben obetize haric (onda hepsinin kisa kisa anlatimi var) 3 kitap inida aldim bazi konular hepsine ayni ama detaylar farkli kiminde uzun uzun aciklamis kimnde kisa gecmis turunculu olanda yemek tarifi daha cok sirke tursu gibi evde yapilmasi gereken seylerin tarifi de var1.kitabinda yazmiyo boyle seyler.siz hangi kitaptan okudunuz? Sormam rahatsiz etti galiba.ama deneyimler paylasilmayacaksa burada olmanin anlami olmaz dimi.
selam arkadaşlar benim baskül bozuk olduğu için kilo konusunda bişey diyemiyordum dün gittim yenisini aldım ve bende pazt günü kilo bildirimine katılabilirmiyim kim benimle ilgilenip listeye alınıp alınmadığımı söyler iyi akşamlar kızlar
Selam kızlar
Geldim Ben
Eve ulaşmaya çalışıyorum
Genel olarak uydum diyete.
Salatayla geçiştirmek durumunda kaldığım oldu hep
1 akşam pizza, 1 öğlen lazanya kacamagini saymazsanız iyi bile geçti sayılır
Orda hep kola içer ve abur cubur yerdim
Bu kez hiç yapmadim
Bol su ve çay tükettim
Sadece 2 gün yürüyüş yaptım hiç vakit olmadı
Aklım hep sizdeydi ama yazamadim
Haftasonu yürüyüşlerimi yapcam bakalım Kac cikcaz pazartesi
Sizler nasılsiniz
Hastalarimiz Iyi mi
Seamden haber geldi mi
Öptüm herkesi
Bol leptinli bir hafta sonu dilerim
Evet geç kalktığım için 2 öğün yeterliydi.. Bu hafta sabahtan gidince okula böyle oldu.. Neyse pzt öğleciyim deneyeceğim artık.. 2 öğünde tıkır tıkır gitmişti kilolar..canım normalde 2 öğün mü yapıyordun?yoksa 3-4 öğün falan mı?
Evet haklısın cnm kayınvalideme gittim ve orda çok yedim aslında ama .. Vücut direniyor da olabilir.. Bayram haftasında da gram veremedim.. Bakalım pzt ne olacak ...Akşam çok yemişsin 1000 calorilik yemek yemişsin sen koca günü hesapla zaten 2000 calori almışsın nasıl kilo verebilirsinki sadece karatayla olmaz azıcıkta kalori hesabı yapmalıyız 1 tabak et güveç yanına yoğurt yeterdi bence mercimekte 1 porsiyonda 330 calori var çok besleyici ben kaçamak yaptığım günlerde bile calori hesabı yapıyorum vermemişim ama almamışım diyorum hem zaten çok kilo vermişsin darısı benim başıma vücut direniyorda olabilir bende karabuğdayı bulsam deneyeceğim ama yok ne realde ne carrefourda bulabildim
Bebeğin kaç aylıktı canım ? Öğlene ağırlığı ver, akşamları yarım öğüne indir diyecektim ama; bebeğine süt veriyorsan çok acıkırsın.!!
Bebeğim 5 ay bitti.. Pzt öğleciyim artık 2 öğünle süper doyuyorum aslında.. Erken kalkınca 3 oldu mecburen.. Neyse haftaya telafi ederim artık..
Akşam:1 şiş kebap,yarım şiş kuşbaşı,1 içli köfte,1 parmak kadar yaprak sarma,1 kase yoğurt çorbası,2,3 çatal humus.
Dolma yemedim,baklava yemedimbana.
İyi yolculuklar, iyi eğlenceler
Yemediklerin içinbravo sana..
Canım 1-2 akşam yemek yerine bolca yoğurt tüketip sabah bir baksana tartıya, en azından 1 gün dene bakalım birşey değişiyor mu?
Emzirdiğim için olur mu ki?
Çok haşlanmamış yumurta mümkünse, lahmacun ok ama peymacun ne bilemedim:26: hazır paketli gıda ise mümkün olduğunca uzak duruyoruz.. hemen arkasından yaptığın ara öğün psikolojik, böyle bir durumda yoğurt ya da ayran tercih et..
Ah bir bilsem, 1 ya da 2 ay şimdilik otelde idare ediyoruz işte bakalım.. Ya yaşadığım şehirde yemek kültürü çok zayıf, turistik olduğu için alakart herşey, e onun iç yüzünü de bilince yemek istemiyorsun, kendi işyerimizde mutfak var ama biz de işyerini hiç kendi ihtiyaçlarımız için kullanmayız zaten yoğun işler, kısır döngü anlayacağın
Sağol canım, o sayfayı okudum ama ismi farklı olunca acaba yanlış mı demiştim..
Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum kesinlikle zencefili rendele ve balla karıştır, yut, tamam yasak vs. ama öğünle birlikte yaparsan insülin dalgalanmaz ayrıca 1 tatlı kaşığı bal çok sorun yaratmaz.. acil şifalar..
Evet cnmcım bebiş var:) kaliteyi bozmadan haftaya 2 öğünle devam inşallah..hedef60 cım senin bebişinmi var onu es geçmişim yeni farkettim sen bizden daha fazla yiyebilirsin saf proteğini arttır yani daha çok yumurta et türevi o zaman metobolizman hızlanır benim eşim eski güreşçilerden haftada 7-8 kilo düştüğünü bilirim maça yakın hep tavuk haşlama yerdi ama bebişin varsa olsun biraz ağırdan alsanda olur senin sütünde onun için hayati önem taşıyor sütün kalitesini bozma ben klasik kkk yaptım şimdide koşu bandıma çıkayım 1 saat yürüyeceğim yeni gününüz hayırlı olsun karatay çıtırları
Katıl cnm ben yapıyorum pzt listeyi..selam arkadaşlar benim baskül bozuk olduğu için kilo konusunda bişey diyemiyordum dün gittim yenisini aldım ve bende pazt günü kilo bildirimine katılabilirmiyim kim benimle ilgilenip listeye alınıp alınmadığımı söyler iyi akşamlar kızlar
Bir hafta menü bildirimi yapan ve sıraya girip sırası gelince; liste hazırlayan yarışmaya katılabiliyor canım...selam arkadaşlar benim baskül bozuk olduğu için kilo konusunda bişey diyemiyordum dün gittim yenisini aldım ve bende pazt günü kilo bildirimine katılabilirmiyim kim benimle ilgilenip listeye alınıp alınmadığımı söyler iyi akşamlar kızlar
Hoşgeldin ve bozmadığın içinSelam kızlar
Geldim Ben
Eve ulaşmaya çalışıyorum
Genel olarak uydum diyete.
Salatayla geçiştirmek durumunda kaldığım oldu hep
1 akşam pizza, 1 öğlen lazanya kacamagini saymazsanız iyi bile geçti sayılır
Orda hep kola içer ve abur cubur yerdim
Bu kez hiç yapmadim
Bol su ve çay tükettim
Sadece 2 gün yürüyüş yaptım hiç vakit olmadı
Aklım hep sizdeydi ama yazamadim
Haftasonu yürüyüşlerimi yapcam bakalım Kac cikcaz pazartesi
Sizler nasılsiniz
Hastalarimiz Iyi mi
Seamden haber geldi mi
Öptüm herkesi
Bol leptinli bir hafta sonu dilerim
UBen obetize haric (onda hepsinin kisa kisa anlatimi var) 3 kitap inida aldim bazi konular hepsine ayni ama detaylar farkli kiminde uzun uzun aciklamis kimnde kisa gecmis turunculu olanda yemek tarifi daha cok sirke tursu gibi evde yapilmasi gereken seylerin tarifi de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?