5 gündür delircem gram oynamıyordum... Şimdi 80,8 i zor gördüm 90-89 arası da böyle olmuştu 1 hafta Bayram haftasında.. Şimdi de aynı 79 inatlaşacak sanırım.. Tabi bünye şaşkın 7 li rakamları görmeyrli epey oldu.. Neyse motive olmak için hedef belirlemem gerek sanırım.. Bünye çok komik düğün bitti motive bitti gibi oldu.. 2 şer giderken kilolar birden durdu.. Evet kendime ve sevgili bedenime yeni bir motive daha buluyorum ..kurban bayramının ilk gününe 75 in altını görücem... Yani tartı 74,9 da olsa altını gösterecek .. Tam 4 haftam var.. Haftada ortalama en az 1 kilo demek.. Spnra da çok sevdiğim arkadaşımın düğünü var 2 kasımda onun için motive olucam..evet 2 kasıma kadar 6 lı rakamları görmeyi hedefliyorum... 69,9 da olsa düğünde görmek motive edecek beni...Sevgili kendim, bedenim, karataycılar, SEVGİLİ EVREN.. Herkese sesleniyorum.. Motiveyii kırmak yok.. 12 Ekim'de 75 altı.. 2 Kasım'da 70 altını göreceğim...
arkadaşlar kilo bildirimini özeldenmi yazıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
selam karatayın çıtırları
geçmişi okumayı henüz bitiremedim. sabah 68,8 çıktım ama günlerdir yürüyüş yapamadım onun ve yolculuğun etkisi olabilir. 2 gün bol yürüyüş yapcam bakalım ptsi ne çıkacağım. felluz ve hedef60cığım umarım ara hedeflerinizi en sağlıklı şekilde tutturursunuz. benim de kurbana 65altı olmak olsun hedefim bakalım olacak mı?
Allah emeklerimizi boş etmesin hiçbirimizin
Şimdi biz bu diyette şekerli ya da çabucak şekere dönüşen şeyleri yemeyip metabolizmamızı düzene sokuyoruz ya, böyle kaçamaklar yaptığımızda sistemi bozuyoruz. Azıcık sabredin, ideal kiloya düşünce arada kaçamak yapılır tabi nasıl olsa metabolizmamız düzgün çalışıyor olacak artık. Güzel günler göreceğiz çocuklaaaar ha gayret
kızlar bu arada aşağıdaki söyleşiye gitmek istiyorum bir aksilik olmazsa
size de haber vereyim dedim..
Eki Görüntüle 803308
kızlar bu arada aşağıdaki söyleşiye gitmek istiyorum bir aksilik olmazsa
size de haber vereyim dedim..
Eki Görüntüle 803308
Su an bu adrese cok yakin bir yerde misafirim ne sanssizim ya keske bugun yada yarin olsaydi :'( pazartesi evime ankara'ya donuyorum dun sabah 7. de tok karnina antibiyotik icmem lazimdi 4 tane kayisi findik badem ...12 de kkk, aksam ercimek crb. Taze barbunya,salata yogurt bol ihlamur ve su......DR.balgam sokturucu verdi suya atiyorum gazoz gibi tatlandirmislar o kadarcik sey bile o kadar sekerli geliyorki mecbur kalmasam icmeyecegim ..sabaha kadar takır takır oksurmekten uyuyamiyorum 2 haftadir uykuya hasretim gecen hafta is yogundu bu hafta izinliyim ama hastaliktan disari cikmayi istemiyor canim off off
Amin canım,umarım sen de hedefine ulaşırsın...selam karatayın çıtırları
geçmişi okumayı henüz bitiremedim. sabah 68,8 çıktım ama günlerdir yürüyüş yapamadım onun ve yolculuğun etkisi olabilir. 2 gün bol yürüyüş yapcam bakalım ptsi ne çıkacağım. felluz ve hedef60cığım umarım ara hedeflerinizi en sağlıklı şekilde tutturursunuz. benim de kurbana 65altı olmak olsun hedefim bakalım olacak mı?
Allah emeklerimizi boş etmesin hiçbirimizin
bir değil, 3 armut gitmiştir:)Ayyyy o leslie'nin 4 fast mil'i neymiş öyle. dilim bir karış dışarıda kaldı
25 dk zor dayandım yarıda kestim koşu bandına çıktım. kahvaltıda yediğim armudu eriteyim demiştim. hem bugün cumartesi evdeyim, ne kadar spor yapsam kardır. 30 dk da koşu bandında yürüdüm toplamda 55 dk oldu armut gitmiştir artık
Teşekkürler canım...zor günlerdi neyse ki atlattım çok şükür:)süpersin lawyer..
bu arada hoşbuldum, ben de sizi çok özledim..
felluz ablam fare vakan için geçmiş olsun...
akasyacım evine ne zaman taşınacaksın belli mi?
bayıldım topikteki yazışmalara ama tek tek alıntılayamıyorum, vaktim pek az. temizlik yapmam lazım yorgun yorgun.
bu arada bence herkes istediği soruyu sorabilir, topiği meşgul etmez kimse, birlikte bilmediklerimizi öğrenerek birlik içinde kilo vereceğiz..
Uzun bir aradan sonra selamlar
Inat edip gitmeyen bu 6 kiloyu vermeye geldim.
Sabah: 1 dilim tam bugday ekmegi, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalik (yumurta demeyin, yiyemiyorum)
Öglen: 1 kase nohut yemegi, yesil cay
Ara: 1 kuru kayisi
Aksam: Mantar corbasi
Spor:
Slim in ramp it up 3.günüm 40 dakika (kesinlikle tavsiye)
30 dakika yürüyüs
süpersin lawyer..
bu arada hoşbuldum, ben de sizi çok özledim..
felluz ablam fare vakan için geçmiş olsun...
akasyacım evine ne zaman taşınacaksın belli mi?
bayıldım topikteki yazışmalara ama tek tek alıntılayamıyorum, vaktim pek az. temizlik yapmam lazım yorgun yorgun.
bu arada bence herkes istediği soruyu sorabilir, topiği meşgul etmez kimse, birlikte bilmediklerimizi öğrenerek birlik içinde kilo vereceğiz..
Dün dondurucu için kırmızı biber közledim ve onları bir güzel soydum tabi ki, saatlerce ellerim yandı,denemediğim şey kalmadı,bir daha soymadan poşetliyecem... çekilir şey değildi.!! Şimdi uyandım ve menümü yaziim dedim
Sabah:kkk
Öğlen:1 közlenmiş kırmızı biber,1 patlıcan,2 şiş kuşbaşı,1 kase buğdaylı yoğurt çorbası,2 avuç fındık.
Akşam:2 şiş kuşbaşı.1 avuç fındık.
5 gündür delircem gram oynamıyordum... Şimdi 80,8 i zor gördüm 90-89 arası da böyle olmuştu 1 hafta Bayram haftasında.. Şimdi de aynı 79 inatlaşacak sanırım.. Tabi bünye şaşkın 7 li rakamları görmeyrli epey oldu.. Neyse motive olmak için hedef belirlemem gerek sanırım.. Bünye çok komik düğün bitti motive bitti gibi oldu.. 2 şer giderken kilolar birden durdu.. Evet kendime ve sevgili bedenime yeni bir motive daha buluyorum ..kurban bayramının ilk gününe 75 in altını görücem... Yani tartı 74,9 da olsa altını gösterecek .. Tam 4 haftam var.. Haftada ortalama en az 1 kilo demek.. Spnra da çok sevdiğim arkadaşımın düğünü var 2 kasımda onun için motive olucam..evet 2 kasıma kadar 6 lı rakamları görmeyi hedefliyorum... 69,9 da olsa düğünde görmek motive edecek beni...Sevgili kendim, bedenim, karataycılar, SEVGİLİ EVREN.. Herkese sesleniyorum.. Motiveyii kırmak yok.. 12 Ekim'de 75 altı.. 2 Kasım'da 70 altını göreceğim...
Ben plates yapiyorum canim ben de evde yapiyorum salonlara gitmeyi sevmiyorum ama topsuz benim ki yputube da burcu vurkac diye bi kiz var onun videolarindan ogrendiklerimi degistire degistire yapiyorum herkes faydasini goruyo ben de yavas yavas gormeye basladim sporun her turlusu makbuldur sen yap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?