Felluzcum ellerine sağlık
şu söz tatlı tatlının mayası. ben katatay yaşam biçiminden önce tatlıyı öok severdim ve biyolojik bişey olduğunu canımın ısrarla istediğini sanırdım. Son 1,5 aydır kaçamaklarım oldu ama hiçbirinin sebebi tatlı krizim değildi zaten kaçamaklarım genelde pirinç, patates ekmek seklindeydi. Canım tatlı falan istemiyorki. gerçektende yanlış beslenme meğer şeker krizini doğuruyormuş.
amaaaa imam çağdaş ın baklavası da yenir yaao başka bişey zaten antep de bile onun gibi yapan belli bikaç yer var onun dışında baklava diye satılanlara baklava denmez
Bu adamın ve eşinin facebook'ta bir sayfaları var orada fotoğrafları da var. Karatay Diyeti sayesinde resmen başkalaşım geçirmişler
busracım
zaten ideal kilona yaklaşınca kilo vermen yavaşlıyor buna leneva iyi örnek o istediği kiloya 700 gr kala durdu onu verebilmek için haftalarca 100 gr 100 gr vedi bazen veremedi yani karatay seni buharlaşana kadar zayıflatmıyor sadece yağdan verdiğin için vücudundaki yağ oranı yaşına boyuna vs göre ideal orana geldiğinde durur kilo koruma dönemiyle ilgili de kitapta bölüm var oraya bakmanı tavsiye ederim
Merhaba,bir konuda deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.3 hafta önce gayet kararlı biçimde karatay diyetine başladım.Başlangıç kilom 66,7 idi.İlk hafta 2 kilo verdim ve 64,7 ye düştüm.Ancak 2 haftadır kilo veremiyorum ve motivasyonum inanılmaz düştü.her gün pilates yada 1 sa yürüyüş bazen de ikisini beraber yaptım bu süreçte ve günde 2 öğün beslendim.3 yıldır 64 kilo idim son bi ayda çıkmıştım 66 ya.kilo vermenin bir süre sonra durduğunu biliyorum ancak 2 kilodan sonra durması mantıklı gelmiyor bana.Yanlış yaptığım bir şeyler mi var sizce?
çok doğru söylüyorsun,eksileri daha fazla vallakociş için çekiyoruz
gelinliğini deneyebildin mi lenevaaaa
hiç olmaz vallayoksa kocama bi sürü laf eder ona yaranmak için takla atmadığımız kaldı
seni unutmadık incirimmmyoğunluğumuza denk geldi. ..hep beraber devaaammm
hatırlanmak ne güzelllllburası diyet topiği olduğu için yazmadım,kendi konumda gelişmelerden bahsettim...ilk pataloji raporum temiz çıktı birkaç güne kadar 2.si de çıkar...eksik olma,iyi ki varsın dostum
Herkese günaydin karatay güzelleri
Nasilsiniz.? Ben az iyiyim bugün dün 2 Kücük sogani soyudum ortasini oydum &
birer cay kasigi seker koyup, Sabaha kadar beklettim & suyunu ictim.
Saoganlarida mideye indirdim.
Karatay teyzenin diyetine uymuyor ama epey sarsildim öksürmekten ne yapayim?
Cezama raziyim kizlarr bavulda yollasaniz cantada yollasiniz.
Sifa niyetine denedim bakalim nasil olacak.
Internetten bulmustum.
Sabah kalbura basti yaptim sekersiz bir tane yedim. Iyice pismismi diye bugün davetim var.
Eski komsularimiz hacca gidiyorlar. RABBIM herkese nasip etsin INSAALLAH.
Kahvalti etmedim henüz.
[leneva]19 ekim düğün- nikah. tartım yok. evde kalmıyorum arkadaşımda kalıyorum. kendi evimi boşalttım çünkü.umarım sığarım canım.
Lenava canim RABBIM mutlu etsin sizi, Yolun Bahtin acik olsun.
Bir ömür boyu mutlu olmanizi yüce RABBIM den temenni ediyorum.
Hersey gönlünce olsun INSAALLAH."][
gülsana bu ne irade
1 cm diye bahsettiğin fıstık ezmesi sanırsam arkadaşım o baklavayı da fıstık ezmesini de taze yiyeceksin hele ki baklava ılık ılık onu orada yeseydin daha önce baklava yemediğini anlardın o fıstık ezmelerini de mikrodalgada fhafifçe ısıtıp öyle yedir bari çocuğa soğuk yenmez
Aynen canım,mesela bugün 11 de geçmiş olsuna gittim,orda kahveden sonra çayla bir sürü ikramda bulundular, benim dışımda herkes yedi benim canım çekmedi bile:) eskiden olsa hepsinden yerdim...!!! Tatlı tatlının mayasıymış gerçekten...Felluzcum ellerine sağlık
şu söz tatlı tatlının mayası. ben katatay yaşam biçiminden önce tatlıyı öok severdim ve biyolojik bişey olduğunu canımın ısrarla istediğini sanırdım. Son 1,5 aydır kaçamaklarım oldu ama hiçbirinin sebebi tatlı krizim değildi zaten kaçamaklarım genelde pirinç, patates ekmek seklindeydi. Canım tatlı falan istemiyorki. gerçektende yanlış beslenme meğer şeker krizini doğuruyormuş.
Xc9'cum bilgilerimi tazelerken motive oluyorum,zamanı olmayan arkadaşlar da okur diye düşündüm...bir çook sorunun cevabı bu yazıda var..!! Canım zaten kendimizi hiç bir şeyden mahrum etmiyoruz; arada bir yiyoruz çok canımız çekerse... Bence Yeter ki abartmayalım ve ölçümüzü bilelim...karatay teyze de çok aşırı kilolular yemezsin yasak şeyleri dedi geçen gün...biz kırk yılda bir kendimize ufak ödüller verebiliriz diye düşünüyorummm:))) ne de olsa çoook acelemiz yok..!! :))felluz
canım paylaşım için tşk bilgilerimizi tazelemek açısından iyi oldu
amaaaa imam çağdaş ın baklavası da yenir yaao başka bişey zaten antep de bile onun gibi yapan belli bikaç yer var onun dışında baklava diye satılanlara baklava denmez
Değil mi ?? Harikalar bende onları okuyup motive oldum..!!Bu adamın ve eşinin facebook'ta bir sayfaları var orada fotoğrafları da var. Karatay Diyeti sayesinde resmen başkalaşım geçirmişler
Lenevacım mutlaka dene..!! Kızımın gelinliğinde potluk vardı nasıl göremedim diye çook hayıflandımm..!! Allah mutlulukla tamamına erdirsin:)hala gelinliğimi denemedim. biri beni vursun!!!!!. ve dünde bir arkadaşımın bana ihtiyacı vardı. ve ben hiç bişey yapamadım. bugünde yatılı misafir geliyomuş. artık onuda arkadaşımın evinde ağırlıcam muhtemelen. ve yine hiç bişey yapamıcam. ve yine GELİNLİĞİMİ deneyemicem.
...
Xc9'cum bilgilerimi tazelerken motive oluyorum,zamanı olmayan arkadaşlar da okur diye düşündüm...bir çook sorunun cevabı bu yazıda var..!! Canım zaten kendimizi hiç bir şeyden mahrum etmiyoruz; arada bir yiyoruz çok canımız çekerse... Bence Yeter ki abartmayalım ve ölçümüzü bilelim...karatay teyze de çok aşırı kilolular yemezsin yasak şeyleri dedi geçen gün...biz kırk yılda bir kendimize ufak ödüller verebiliriz diye düşünüyorummm:))) ne de olsa çoook acelemiz yok..!! :))
..........:)
evet haklısın mesela 4 ay önce antakyaya gelmiştim o meşhur künefecinizden (köprübaşındaki) yedim antebe gidince de baklavamı yerim ama yılda 1 bilemedin 2 o da abartmadan tabi kaçamak yaptığımı düşünerek yerim ki sonraki öğünlerde telefi edeyim diye veee yıllardır olduğu gibi ayaklarımın üzerinde durduğum sürece yürüyerek
Kızlar ben aranıza katılalı bir hafta oldu ama haftasonu yaptığım kaçamaklar yüzünden pazartesi kilo bildirimi yapmadmya şu annem ve ananem beni delirtecek, yemek istemiyorum lahmacun diorm zorla çağırıyorlar sonra da okul başladı işte pazartesi günü,okulda iyi yapabiliyorum ama evde çok zor oluyor, ya bi gofret getiriyolar ya meyve yedirmeye çalışıolar akşam bi de sabahları ekmeği kesemedim bi dilim tam buğday ekmeği filan yedim ama iki gündür tam yapmy başladım ve yılmak yok ara öğün yememeye alıştm artık kek çikolata almıyorm ve canım da istemiyo, tarçın karanfilli çay yapıolar bizim burda onu içiyorm, veeee bugün tartıldm 1 kilo vermişim bileeeeee o kadar helvalar, lahmacunlar, yuvalamalardn sonra 2 gün düzelterek bu duruma gelmek çok hoşuma gitti. Ekmek yemeyince kabızlığım da gitti mutluyum. İki gün filan şu jillian micheals 30 day shred yaptm ona düzenli olarak devam etmeye çalışıcam ben sizi bayadır takip ediyodm muhabbetiniz çok hoşuma gidiyo o yüzden burya yazmak istedim
Bi de size bişi sorucam, bunu hayat şekli haline getirdiğimizde, istediğimiz kiloya inince hala kilo vermeye devam ediyor muyuz? Ben 6 kilo filan vermek istiyorm. İstediği kiloya düşenler sonra ne yaptı? Bunu koruyabildi mi? Ya da kilo vermeye devam mı etti bilginiz var mı tüm sayfaları okuyamadm haliyle
arkadaşlar merhabalar,, ben daha önce de karatay denemiştim ama inanılmaz başağrısı yaşadım ve bunu bu rejime bağlayıp, bırkatım.. bıraktığımda 68 kilo falandım.. sonrasında tatile gittim falan derken 70 kilo civarındayım.. her zaman iki öğün yapmayı çok daha mantıklı bulmuş biriyimdir.. özellikle mide açısından beni her zamn çok rahatlatır. bugün itibariyle başladım. sabah peynir, tereyağında yumurta ve 3 ceviz yedim.. 1 lt yakın su içtim.. akşam bulgur pilavı ve tavuk yemeyi planlıyorum.. artık bu şekilde yaşamak istiyorum. çevremde bu şekilde beslenip çok güze sonuçlar elde etmiş insanlar varrr... bi de ben evlendiğimden beri bugün itibari ile 14 kilo aldım
evet haklısın mesela 4 ay önce antakyaya gelmiştim o meşhur künefecinizden (köprübaşındaki) yedim antebe gidince de baklavamı yerim ama yılda 1 bilemedin 2 o da abartmadan tabi kaçamak yaptığımı düşünerek yerim ki sonraki öğünlerde telefi edeyim diye veee yıllardır olduğu gibi ayaklarımın üzerinde durduğum sürece yürüyerek
Canım iraden daim olsun. canım kesinlikle o kadar akla uygun o kadar makul bir yaşam biçimi ki sağlıklı yaşam iksirini keşfetmiişim gibi hissediyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?