merhaba arkadaşlar; ben karatay diyetiyle tanışalı iki hafta oldu. doğumdan sonra çok kilo aldım ve 20 kiloya yakın fazla kilom var. internette diyetlere bakarken karatay diyetini gördüm ve uygulamaya başladım. ilk hafta 2 kiloya yakın verdim;ama bir haftadır veremedim; acaba yanlış mı uyguluyorum diyeti?
sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir,5-6 yeşil zeytin, salatalık-domates, 1 çay bardağı ceviz,4 kuru kayısı
öğle:1 kase yoğurt. 8-10 badem
akşam : 1,5 tabak etli sebze yemeği, 1 kase yoğurt, salata
hergün 3 lt. su içiyorum
ancak; spor fazla yapamıyorum.
merhaba arkadaşlar tickerfactoryde kilomu güncellemek istiyorum fakat emin olmama rağmen pin yanlış diyor.sıkıntı çıkarıyor sürekli.güncellemeyi başara bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
umarim onemli bi sorun degildir. Dun itibariyle bende erken regl oldum. nerdeyse 20 gun arayla falan. Onceden muhakkak bi bes gun gecikirdi
Zaten beni ayar eden de o oluyor yaaaaa inşAllah bu haftakg vermiş olarak çıkarım....tiroid sorunun varsa herkesten birazcık daha yavaş verebilirsin. sakın bu senin canını sıkmasın. yavaş vermek almaktan iyidir sonuçta
hava öğlen 32-33 derece akşam da ılık oluyor güneşli olduğu sürece kasımda bile girilir sitenin havuzu bayramdan sonra kapanacak rüzgar ve işim olmadığı sürece girmeye çalışıyorum
bence sen 3 öğün yap araları 5 saat tut ya öğlen ya akşam hafif ye bi de muz hem acıktırıyor hem gi si yüksek hem de kabızlık yapan tek meyveymiş
hahahaaaa
belki de o kadar hızlandırmıştır
hadi o zaman fondip
bu kadar yeter mi
2 ogun yapan arkadaslar saat 16:00 ve ben acliktan oluyorum. bu iki ogun bana gore mi degil? yoksa sizde mi zamanla alistiniz?
buarada saat 11 gibi yaptim.yarim muzlu tek yumurtali bir bardak sut , bol peynir ve zeytin olan bi kahvaltiiydi acikmayayim diye abarttim amma 4- 5 saat sonra gene aciktim
evet arkadaşım ilk kez durakladım ama bende bir gariplik var bu hafta çünkü dün bir ay içinde ikinci kez regl oldum. önceki de çok kısa zamanda geldi. galiba doktora görünmem gerekecek. Karatay metabolizmamı bu denli hızlandırmış olamaz herhalde
benimde regl kanamalarım 2 aydır baya hafif geçmeye başladı. hele sonlarına doğru iyice azlaştı. ben çok yürüyor olmama bağlıyorum..
hepinize güzel bir gün diliyorum
kızımı servise bindirirken hala sokak lambaları yanıyordu oof of yazık bu çocuklara
neyse ben de hemen sahile doğru yöneldim yürüyüşümü yaptım hava kapalı deniz durgun nefis bi hava vardı yer gök aynı mavilikte ama niyeyese sanki biri omuzlarıma bastırıyormuş gibi ağırlık hissediyorum son zamanlarda
yürüyüşümü sürünerek tamamladım eve geldiğimde omuzlarım ağrıyordu duş+kkk+gazete keyfinden sonra şimdi de ince ince yağan yağmuru seyrediyorum elimde çayla...
seni gördüm canım günaydınoralarda da yağmur var mı
afatmas seni de gördüm canım sana da günaydın
:) yaziyi okuyunca bende kabizlik cok ya siseyi iki seferde bitirmeye karar vrmistim :) sen hepsine karar vermissinseninki fantastik benimki yarim fantastik :) :)
Kahvaltida 3#4 tane hergun yenmesi gerekiyor hatta icine kaymak ve ceviz koyarak ....gunluk seker ihtiyacini karsiliyor...meyva yerine sayiliyor meyva yersen kayisi yemeyeceksin
hava öğlen 32-33 derece akşam da ılık oluyor güneşli olduğu sürece kasımda bile girilir sitenin havuzu bayramdan sonra kapanacak rüzgar ve işim olmadığı sürece girmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?