Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlar; ben karatay diyetiyle tanışalı iki hafta oldu. doğumdan sonra çok kilo aldım ve 20 kiloya yakın fazla kilom var. internette diyetlere bakarken karatay diyetini gördüm ve uygulamaya başladım. ilk hafta 2 kiloya yakın verdim;ama bir haftadır veremedim; acaba yanlış mı uyguluyorum diyeti?
sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir,5-6 yeşil zeytin, salatalık-domates, 1 çay bardağı ceviz,4 kuru kayısı

öğle:1 kase yoğurt. 8-10 badem

akşam : 1,5 tabak etli sebze yemeği, 1 kase yoğurt, salata

hergün 3 lt. su içiyorum
ancak; spor fazla yapamıyorum.

merhabalar. doğru bir diyet seçimi yapmışsın. her zaman kilo aynı hızda verilmiyor malesef ama bu diyette direk yağdan verdiğin için kalıcı kilo veriliyor. menüye bakınca yanlışın yok gibi ama akşamı daha hafif yapabilirsin, sen öğleyi çok hafif yapmışsın. ikisini birbiriyle değiştirmeni tavsiye ederim. ve spor mutlaka olmalı hızlı vermek istiyorsan. kolay gelsin

merhaba arkadaşlar tickerfactoryde kilomu güncellemek istiyorum fakat emin olmama rağmen pin yanlış diyor.sıkıntı çıkarıyor sürekli.güncellemeyi başara bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

merhabalar aramıza hoşgeldin. ben çizelgeyi güncellemek yerine kilom değiştiğinde baştan yapıp buradaki profilimi güncelliyorum. bir de öyle dene bakalım

umarim onemli bi sorun degildir. Dun itibariyle bende erken regl oldum. nerdeyse 20 gun arayla falan. Onceden muhakkak bi bes gun gecikirdi

doktora görünücem mutlaka. ağrı falan yok, yoğun da geçmiyor önemli birşey olduğunu sanmıyorum. eğer gerçekten bir sorun yoksa Karatay metabolizmaya hız verdi demektir başka açıklaması yok

sabah 7.30 tek yumurtalı kkk

öğlen 12.30 kaşarlı tost (sandviç ekmeğine), ayran

akşam 19.45 1 çorba kasesi kıymalı pırasa, 1 kaşık yoğurt, biraz da marul-turp-roka salatası

1 saat yürüyüş, gündüz de çok hareket ettim şu tost yüzünden devamlı merdiven inip çıktım, bol bol su

Günaydın kızlar leptininiz bol olsun insülininiz yerlerde sürünsün

yeterrrrrrrrrrrrr yetmez mıııııı

dun akşam bulgurlu lakana sarması yedım veeeeeeeeee canım çok istedi fındık yedım
sabah da yumurta yemek ıstemedı canım 1/4 elma ve fındık yedımmm
ve akşam lesli ile 3 mıl yaptım ancak 46 dakıkabın 9 dakıkası yapılmadı kızım uyukluyodu hemen ona mudahele edıldı :)

canım, düzgün bir kahvaltıdan 4-5 saat sonra acıkıyorsan bu normal. ama sen daha uzun süre tok kalmak istiyorsan ve 2 öğün yapmak istiyorsan önce insülin direncinden kurtulmalısın. buda diyetini uygulayarak yavaş yavaş olacak demekki. çünkü insülin direncinin kırılması farklı sürelerde olabiliyor. seninki daha kırılmamış. 3 öğün yap ( akşamı hafif geçirerek te olabilir.) zamanla 3. öğün yok olacaktır. kolay gelsin canım.

karatay yapan başka bir arkadaşımda 1 ayda 2 kez regl olduğunu söyledi.

hepinize güzel bir gün diliyorum
kızımı servise bindirirken hala sokak lambaları yanıyordu oof of yazık bu çocuklara
neyse ben de hemen sahile doğru yöneldim yürüyüşümü yaptım hava kapalı deniz durgun nefis bi hava vardı yer gök aynı mavilikte ama niyeyese sanki biri omuzlarıma bastırıyormuş gibi ağırlık hissediyorum son zamanlarda
yürüyüşümü sürünerek tamamladım eve geldiğimde omuzlarım ağrıyordu duş+kkk+gazete keyfinden sonra şimdi de ince ince yağan yağmuru seyrediyorum elimde çayla...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
en sevdiğim şeyler. kapalı havada deniz kıyısında yürüyüş, sonra elinde çay/kahve yağmuru seyretmek. of ooooooof
çok imrendim sana

seni gördüm canım günaydın oralarda da yağmur var mı

afatmas seni de gördüm canım sana da günaydın

Son düzenleme:
seni gördüm canım günaydın oralarda da yağmur var mı

afatmas seni de gördüm canım sana da günaydın

burda yağmur var ancak soğuk da var
kızımı sabahları ananesine bırakıyoruz üşüyomu dıye korkmuyor değilim

selam kızlar
çok güzel geçsin gününüz

burda hava baya kötü, yürümedim sabah bir de reglim. akşam jilian, leslie falan yaparım artık.

sizler nasılsınız?
bol leptinli olsun gününüz

teşekkürler gül ablacım, alıcam kayısı.

hava öğlen 32-33 derece akşam da ılık oluyor güneşli olduğu sürece kasımda bile girilir sitenin havuzu bayramdan sonra kapanacak rüzgar ve işim olmadığı sürece girmeye çalışıyorum

süper xc9cuğum bizim içinde yüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…