merhaba arkadaşlar tickerfactoryde kilomu güncellemek istiyorum fakat emin olmama rağmen pin yanlış diyor.sıkıntı çıkarıyor sürekli.güncellemeyi başara bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
Günaydın kızlar leptininiz bol olsun insülininiz yerlerde sürünsün
hepinize güzel bir gün diliyorum
kızımı servise bindirirken hala sokak lambaları yanıyordu oof of yazık bu çocuklara
neyse ben de hemen sahile doğru yöneldim yürüyüşümü yaptım hava kapalı deniz durgun nefis bi hava vardı yer gök aynı mavilikte ama niyeyese sanki biri omuzlarıma bastırıyormuş gibi ağırlık hissediyorum son zamanlarda
yürüyüşümü sürünerek tamamladım eve geldiğimde omuzlarım ağrıyordu duş+kkk+gazete keyfinden sonra şimdi de ince ince yağan yağmuru seyrediyorum elimde çayla...
Günaydin kizlar.
Karatay diyetine hep uydum 2 gün haric pazartesi aksam & dün.
1 yufka, 2 dilim baklavadan, 1 dilim ekmek ibaret. Sonucta kacamak
Menü bildirmi yapamadim. Hala iyilesemedim. eve soba taktiriyoruz.
Cok yogunum. gecen cuma günü 13 yasindan beri görmedigim 2. Annem gelmisti onu ziyarete gitmistim.
Kinalari vardi hic kacamak yapmadim. Kavusma animiz cok duygulu gecti.
Eve gelince yaptim maalesef.
Bayram yarisina bende varim kizlar.
lenevacım düşüyorum dediğim offline mı oluyorsun neden acaba bende de smile ler kafasına göre çalışıyor bazen basıyır bazen basmıyor bunların da kafası karışık aynenkadınlar gibi
ha ha aha a a a haaa
evet canım offline oluyorum.
bende üşütmüşüm hapşuruyorum, terliyorum ...
hava soguk işe kadar yürüdüm yine terledim..
dün sabah ve akşam .....ayran detoksu
form light çay (daha faydasını göremedim yarın karataya geçeceğim xc9 un yerine yağ şisesini ben dikeyim kafama :)))))))))
.....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?