Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bol lahana yanına kısır 1 kase mercimek çorba 5-6 tane siyah üzüm süt-yoğurt kalmamış peyniride yakıştıramadım bunların yanına akşama protein yicem söz

Merhaba arkadaşlar,bugün öğlen 1 küçük porsiyon nohut,3 mercimek köftesi,1 bardak ayran..saat 13:30 da yedim...ayrıca sabah tartıdan güzel haber vardı 73,5 geldim..bugün karatay diyetine başlayalı 7 gün oldu bu kilolar kısa sürede alığım kilolar 70 ve altı için nasıl olacak merak ediyorum..çünkü onlar yerleşmiş kilolarım uzun seneler hep bu kilolardaydım 6 lı rakamları çok oldu görmeyeli..sabır ve azimle devam..hayatımda ilk kez karnım doyarak diyet yapıyorum ,akşamları tv seyrederken çayın yanında bişeyler yemeye alışkın olduğum için biraz arıyorum ama su ve bitki çayı içerek vakit geçiriyorum..akşam içtiğim çay bir kupa sıcak suyun içine bir tutam yeşil çay bir dal çubuk tarçın 2 karanfil harika oluyor tavsiye ederim..:)

merhaba ebru...tebrikler..bende 6 lı rakamları görmeyeli çok oldu..7.günümdeyim bende 2 kğ verdim bunlar hızlı yakın zamanda alınan kilolar olduğu için hızlı gidiyormuş..bende tatlı hastasıyım ekemk ve şeker gerçekten zehirmiş bunu karatay beslenmesine başladıım il gün anladım..sabır ve azim bizimle olsun inş..

merhaba kızlar bu diyet beni çok meraklandırdı... 7 kilom fazlam var ama kalça ve basende toplu. spor yapıyorum bu diyetle bu sorunu atlatabilir miyim? kitabını ısmarladım onu bekliyorum. benim yanaklarım çok çöküyor bu diyette böyle bir sorun var mı?

Canim unlu olan hicbiir corbayi tavsiye etmiyor. Ama bana da cok masum geliyor corbadaki iki kasik un. Napiyorum disardaysam iciyorum evdeysem baska secenegimde varsa icmiyorum.

Bende cayin yanina muhakkak masum atistirmalik alirdim. k uzum k kayisi. Cayi sade icemiyordum. Simdi ya az bi sut koyuyorum ingiliz cayi gibi ya da yesil cay iciyorum.

Canim ben 6,5 verdim yaklasik ve yuzum zayifladi ama yuzumde de fazlaligim vardi. Cokmedi yani bana yaradi ama sonrasini bilemem

Canim arkadaslar daha iyi bilir ama hoca nohutu cok onermiyor nisastali diye ama sen zaten küçük porsiyon yemissin.aksamlari cayin yanina kuru yemis yiyebilirsin ama saati önemli 8den sonra yiyemiyoruz.masallah kilo vermene sevindim benimde 10 gun oldu ama daha veremedim inatci bunyem galiba:-( ama acikmadiktan sonra ne var siyet yapmakta;-)

arkadaslar selulit icin ise yariyan bisey biln varmi? benim yillardir birikenler pantolondan belli oluyo artik

Canim bende ayni dertten muzdaripim caresi karatay diyeti (yani insallah çare olur)hoca selülit sebebinin insülin direnci gostergesi olduğunu söylüyor ve sebebi şeker ve unlu gidalar diyor bende umutla karataya devam edersem geçebilir diye düşünüyorum

nohut önermiyor diye bişey bilmiyorum..kitabını aldım ordada yok öyle bişey..ben çalıştığım için dışarda yemek zorundayım ev yemekleri yapan bir yerde yiyorum yemeğimi..en iyi altarnetif nohuttu..kızartma vardı,arnavut ciğeri vardı fırında makarna..:))nohut bunların yanında çok masum inanki:))

Olabilir bende glisemik indeksi 50nin uzerinde diye okudum yanlis hatirlamiyorsam tabi ki o yiyecekler yaninda cok masum rahat ol

Olabilir bende glisemik indeksi 50nin uzerinde diye okudum yanlis hatirlamiyorsam tabi ki o yiyecekler yaninda cok masum rahat ol

kitapta altarnatif menülerin alt kısmında şöyle bir yazı var..eğer yemek yedikten sonra 4-5 saat acıkmıyorsanız yemekte doğru şey yemişsinizdir..:) benim 3 saat oldu daha acıkmadım..geçen sabah muz yemiştim çok acıktım ama anladımki muz yenmeyecek zorda kalmadıkça..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…