Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı okuyarak karatay diyetini yapmaya karar verdim. Bügüm 3.günüm. Maşallah sonuç inanılmaz. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Ilk gün 700gr. Ikinci gün 800 gr. 74.6 kilodan az önce tartıldım 72.4 diyor. Buda demek oluyorki sabah dahamda az çıkıcak inşallah. 60 lı kilolarıma bir dönebilsem. Ayrıca şunu belirtmeliyimki hiç acıkmıyorum. 2öğün yedim mesela 2.gün. Benki şeker yeme hastasıyım. Hiç aramıyorum. Sevgiler
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim? akşamları genelde ne yiyorsunuz ben bu akşam için domates çorbası düşünüyorum ama unu tam buğday unu koycam zaten 2 kaşık koyuluyor içine uygun olurmu? yanınada kıbrısın sebzesini pişireceğim molehiya bizdeki ıspanak gibi diyelim zeytinyağlı bunlar karataya uygunmu
:18:
iyi kurtarmissin. Benim cantamda genelde findik olur. Tavsiye ederimAma arkadaşım sağolsun şimdi yerfıstığı getırdı yedım ondannnnnnnnn
Merhaba arkadaşlar,bugün öğlen 1 küçük porsiyon nohut,3 mercimek köftesi,1 bardak ayran..saat 13:30 da yedim...ayrıca sabah tartıdan güzel haber vardı 73,5 geldim..bugün karatay diyetine başlayalı 7 gün oldu bu kilolar kısa sürede alığım kilolar 70 ve altı için nasıl olacak merak ediyorum..çünkü onlar yerleşmiş kilolarım uzun seneler hep bu kilolardaydım 6 lı rakamları çok oldu görmeyeli..sabır ve azimle devam..hayatımda ilk kez karnım doyarak diyet yapıyorum ,akşamları tv seyrederken çayın yanında bişeyler yemeye alışkın olduğum için biraz arıyorum ama su ve bitki çayı içerek vakit geçiriyorum..akşam içtiğim çay bir kupa sıcak suyun içine bir tutam yeşil çay bir dal çubuk tarçın 2 karanfil harika oluyor tavsiye ederim..:)
arkadaslar selulit icin ise yariyan bisey biln varmi? benim yillardir birikenler pantolondan belli oluyo artik
merhaba kızlar bu diyet beni çok meraklandırdı... 7 kilom fazlam var ama kalça ve basende toplu. spor yapıyorum bu diyetle bu sorunu atlatabilir miyim? kitabını ısmarladım onu bekliyorum. benim yanaklarım çok çöküyor bu diyette böyle bir sorun var mı?
kızlar duyun duyuuuuuun!!!!!!
hoca bayramda baklava yiyecekmiiiiişşşşş
Merhaba arkadaşlar,bugün öğlen 1 küçük porsiyon nohut,3 mercimek köftesi,1 bardak ayran..saat 13:30 da yedim...ayrıca sabah tartıdan güzel haber vardı 73,5 geldim..bugün karatay diyetine başlayalı 7 gün oldu bu kilolar kısa sürede alığım kilolar 70 ve altı için nasıl olacak merak ediyorum..çünkü onlar yerleşmiş kilolarım uzun seneler hep bu kilolardaydım 6 lı rakamları çok oldu görmeyeli..sabır ve azimle devam..hayatımda ilk kez karnım doyarak diyet yapıyorum ,akşamları tv seyrederken çayın yanında bişeyler yemeye alışkın olduğum için biraz arıyorum ama su ve bitki çayı içerek vakit geçiriyorum..akşam içtiğim çay bir kupa sıcak suyun içine bir tutam yeşil çay bir dal çubuk tarçın 2 karanfil harika oluyor tavsiye ederim..:)
arkadaslar selulit icin ise yariyan bisey biln varmi? benim yillardir birikenler pantolondan belli oluyo artik
Canim bende ayni dertten muzdaripim caresi karatay diyeti (yani insallah çare olur)hoca selülit sebebinin insülin direnci gostergesi olduğunu söylüyor ve sebebi şeker ve unlu gidalar diyor bende umutla karataya devam edersem geçebilir diye düşünüyorum[/QUO.dTE]
insallah oyle olur.ben pazartesi basladim karataya.kilomda oynama oldu ama bacaklarimda ne zaman olucagini hevesle bekliycem
Masallah cok sevindim darısı basimiza.off ya ben ne zaman vericem 10 gun olduBur haftam doldu haftada 4 gun spor yaptim dün bozdum biraz ama tam 1 kg vermisim yehuuuuuuuuuu))))) Hemde hiç aç kalmadannn )))))
Canim bende ayni dertten muzdaripim caresi karatay diyeti (yani insallah çare olur)hoca selülit sebebinin insülin direnci gostergesi olduğunu söylüyor ve sebebi şeker ve unlu gidalar diyor bende umutla karataya devam edersem geçebilir diye düşünüyorum[/QUO.dTE]
insallah oyle olur.ben pazartesi basladim karataya.kilomda oynama oldu ama bacaklarimda ne zaman olucagini hevesle bekliycem
Canim bacaklara yansıması zaman alabilir çünkü zor bir bölge.umidimizi yitirmeyelim inşallah birbirimize destek olarak
Canim arkadaslar daha iyi bilir ama hoca nohutu cok onermiyor nisastali diye ama sen zaten küçük porsiyon yemissin.aksamlari cayin yanina kuru yemis yiyebilirsin ama saati önemli 8den sonra yiyemiyoruz.masallah kilo vermene sevindim benimde 10 gun oldu ama daha veremedim inatci bunyem galiba:-( ama acikmadiktan sonra ne var siyet yapmakta;-)
nohut önermiyor diye bişey bilmiyorum..kitabını aldım ordada yok öyle bişey..ben çalıştığım için dışarda yemek zorundayım ev yemekleri yapan bir yerde yiyorum yemeğimi..en iyi altarnetif nohuttu..kızartma vardı,arnavut ciğeri vardı fırında makarna..:))nohut bunların yanında çok masum inanki:))
Olabilir bende glisemik indeksi 50nin uzerinde diye okudum yanlis hatirlamiyorsam tabi ki o yiyecekler yaninda cok masum rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?