Arkadaslar ben hic bir diyete yasam tarzi gözüyle bakamadim.zayiflarsam birakirim dayanamazdim cunku.ama karatayla kilo veremesemde ömür boyu yapıcam. Sekerin bu kadar zararları ni bilmiyordum. Gi si yuksek gidalarin bana neler yaptığını bilmiyordum
Nasıl sigara zararli oldugu icin bu yasima kadar yaklasmadim bundan sonra da gi yüksek karbonhidrat lara yaklasmamayi düşünüyorum. Bizim ailede kolesterol problemi olmayan yok ama artik sebebini biliyorum.yillarca yağlar suclandi bizim ailede zeytin yagimiz bahcemizden gelir ve hakiki tereyagindan baska yag kullanilmaz ama zayif olanlarimizda bile kolestrol var.inaniyorum bem hocaya yaa gercekten hiç bir cikari olmayan tam bir Anadolu insani kendisi allah ondan razi olsun ve hakiki bilim insanlarini herkes tanisin kitabını okusun yazik ulkemize insanlarimiza
Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı okuyarak karatay diyetini yapmaya karar verdim. Bügüm 3.günüm. Maşallah sonuç inanılmaz. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Ilk gün 700gr. Ikinci gün 800 gr. 74.6 kilodan az önce tartıldım 72.4 diyor. Buda demek oluyorki sabah dahamda az çıkıcak inşallah. 60 lı kilolarıma bir dönebilsem. Ayrıca şunu belirtmeliyimki hiç acıkmıyorum. 2öğün yedim mesela 2.gün. Benki şeker yeme hastasıyım. Hiç aramıyorum. Sevgiler
bugün dünya yürüyüş günüymüş yürüyüşe başlamak için çok iyi bi bahane
Kanaltürk'ü açıııııınnn...!!!!! Hoca var:))
günaydın sabah 2 yeşil mandalina 1 tane muz yedim kahvaltıyı öğleye yapmayı düşünüyorum meyveyi çok mu yemişim acaba
.kilo vermeden sac boyatmak yok yeni kıyafet almak yok heççççç bişey yok bana yok işte allahım 20 kilo yerken iyiydi ama löööp löööp bekarken 1 kilo alsam dert ederdim alsana 30 kilooo löööp löööööp
Evet canim kadinlar klubu sitesinde tarifi var kahvaltiyi siki yapinca acikilmiyorAyran detoksu tam olarak ne oluyo acaba?internette baktm ama sabahtan akşama sadece ayran içiliyo o mu, dayanabiliyo musunuz
Hos geldin canimHerkese günaydın;
gittim gezdim geldim gene kürkçü dükkanına, geçmişi okuyamadım ama umarım herkesler iyidir, aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler..
sabah menüm karatay kahvaltısı ( gün kurum bitmişti, kaymak yiyemedim)
Ya benim kafam kuru incire takildi oda meyve ve cok sekerli.hoca bugün mercimegi soylerken onuda ekledi valla sekerli diye ben kayısı bile yemiyorum acaba söyledigi kilo problemi olmayanlar icin mi
Senede bir kez izin var allah bilir 1 dilimdir:-(
karatay kahvaltısında kuru kayısı yiyebiliyoruz 3-4 tane incir kabızlık için iyi ve kilo verme sürecinde fazla tüketmemek gerek ama tatlı krizlerinde içine ceviz koyunca 1-2 tane bana çok iyi geliyor yanında süt içiyorum ama
1 tepsi mi sandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?