Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hiç kaçamak yaptığın oluyo mu? şekersiz yaşamaya ne kadar sürede alıştın
hic kacamak yapmadim 5 ay oldu..insulun direncini kirmaya calisiyorum.her yerim eriyor bel ve gobek zor eriyor 42 bedenin kalcasi bol geliyor bel dar geliyor ....ben 14 yasindan beri sivi seylere seker kullanmiyorum ama tatliya bayiliyordum yemekte once tatli yerdim 79 kg ya cikinca az yemeye basladim 2 kg verdim karatayi duyunca hemen basladim o gun tatliyida kestim bu zamana kadarda hic canim istemedi heyet yemeklerinde acik bufede birsuru tatli oluyor donup bakmiyorum bile onceden yemege baslamadan tatli alirdim ...

bende bildirim yapayim.
Bu haftayi zorlanmama ragmen iki ogunle tamamlayip sonuclari gormek istiyorum.
sabah guclu bir kkk
aksam ikidolma yogury ve malesef kizarmis balik
ama zeytinyaginda orta harli ateste( hocanin tavsiye ettigi gibi)
simdide yuruyus 40 d tamamlayacagim
iyi gecelet

kizlar esim suan hamburger menu ismarladi yanimda yiyo.ev burger king gibi kokuyo.ben en iyisi yatiyim.herkese iyi geceler

Canim cok tesekkurler siteyi inceledim.yarin siparis vericem.acaba degirmeni kullanisli olur mu yani 1 kilo Çankırı tuzu bir tane de degirmenli alip bittikce kullansak degirmen saglam bi seymidir
Canim tam yazdim sitede okuyunca 5-6 kullanımlıkmis diye gördüm

Ooo masallah bayaolmuş darisi basima.canim kilo ve boyun kac toplam kac kilo verdin.

iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir. bugün yoğunluktan giremedim menümü yazayım

sabah 7.30 kkk

öğlen 13.00 1 tabak kuru fasulye, 1 kase cacık

akşam 20.00 biraz haşlama et, 1çay bardağı kadar fıstık

spor: 6.5 km yürüyüş 83 dakika sürdü

merhaba. molehiya dedin de hemen sorayım Kıbrıslı mısın? ben anne tarafından Kıbrıslıyım ve Kıbrıs'ta büyüdüm yani benim ikinci memleketim. Molehiya Karatay diyetine çok uygun bir yemek ama domates çorbası malesef uygun değil. unun her türlüsü yasak bilgin olsun

Son düzenleme:

Menun süper sporun super otesi:)

Forumu kullanmayı pek bilmiyorum. Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Bügünde 500gr. Vermiştim. Şimdilik hergün tartılıyorum. Verdiğim kiloları görmek çok mutlu ediyor. Ilk gün 700 sonra 800 şimdide 500 çok mutluyum. Bugün bir davetteydim çaktırmadan hiçbirşey yemeden kurtardım. Pastalar,börekler,kurabiyeler vardı. Yani benim en sevdiklerim sma inanın bir lokma bile yemedim. Hayatta siyah çay içermedim. Bugün içtim. Bu mutluluğumda sizlerin faydası çok. Başlamadan 1hafta yazdıklarınızı okudum. Çok motive edici. Verilen kiloları yazarsanız daha mutlu olucam.

Kızlar çok yoğunum.. Hala regl den tık yok şişim .. ama 2 gündür kaçamak yok.. Sözümü tutuyorum.. Dün ve bugün menüm aynı sabah kkk akşam da çorba ve et göveç .. Geçmişi okuyamadım inş okurum birazdan.. Hepinizi öptüm canlarım..

Canim azmin ve verdigin kilolardan dolayi seni tebrik ediyorum..menunde neler var kisa zamanda karsiligi gormen cok güzel
belki bize de ornek olur menun

kizlar esim suan hamburger menu ismarladi yanimda yiyo.ev burger king gibi kokuyo.ben en iyisi yatiyim.herkese iyi geceler
Benim evin altinda sag taraf cafe her turlu yiyecek kokusu.sol taraf pizzaci en ust kattayim bacalarida dibimde evin icinde her cesit koku var alisinca can cekmiyor
ben alirken tuzluk yoktu yeni cikmis demekki

Ooo masallah bayaolmuş darisi basima.canim kilo ve boyun kac toplam kac kilo verdin.

Baslangic 79 su an 68. 11 kg oldu...boy 1,58 ...bana gore degerlendirme kendini benim kg vermeme neden olan hastaliklarim var zor veriyorum...benimle baslyanlar 20 kg yu gecti

hoşbuldum...aranızdayım tekrarne çok yeni arkadaşımız gelmiş...hepinizi sağlıklı olmayı seçtiği için kutluyorumkaratayın farkını yaşadıkça göreceksiniz

inşallah ben de bir an önce vazgecerim tatlıdan.. bundan sonra hiç kaçamak yapmiicam zaten uygulanması zor bi şey değil.. bu arada tebrik ederim. siz 2 öğün mü yapıyosunuz

valla ben koku duydummu yemeyi dusunmesemde canim ister herzaman.senin yerinde oturmak benim icin zor olurdu.cokda guzel kilo vermissin İnsallah kalici olur

günaydın dn akşam bulgurdan yapılmış kabak yemeği yedım
sabah yumurtalı tost (ekmek olmadan ıkı yumurta arasında zeytın ve peynırlı)

Gunaydin kizlar .su an kahvalti yapiyorum.menum ise soyle 2salatalik2 domates 2yumurta 2kk peynir ve cay nasil?

sabah yürüyüşümü yaptım güneş yeni yeni doğuyordu kahvaltımı da yaptım oh mis
dün banyomuzda tadilat vardı menü yazamamıştım sabah kkk akşam da bol salata 3 yk bulgur pilavı 3 tavuk kanat 1 kase m.çorbası yemiştim sabah 45 dk akşam da 1 saat yürümüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…