hic kacamak yapmadim 5 ay oldu..insulun direncini kirmaya calisiyorum.her yerim eriyor bel ve gobek zor eriyor 42 bedenin kalcasi bol geliyor bel dar geliyor ....ben 14 yasindan beri sivi seylere seker kullanmiyorum ama tatliya bayiliyordum yemekte once tatli yerdim 79 kg ya cikinca az yemeye basladim 2 kg verdim karatayi duyunca hemen basladim o gun tatliyida kestim bu zamana kadarda hic canim istemedi heyet yemeklerinde acik bufede birsuru tatli oluyor donup bakmiyorum bile onceden yemege baslamadan tatli alirdim ...hiç kaçamak yaptığın oluyo mu? şekersiz yaşamaya ne kadar sürede alıştın
Kristal tuz marketlerde himalaya diye satiliyor ondan almayin hoca turkiyede uretilenleri tavsiye ediyor ben 3 ay once internetten cankiri tuz diye gir dim siparis verdim .7,67 ytl....gecen gun face sayfasi sagl.kli yas.yoruz olan karikocada ayni yeri onermis ....
hic kacamak yapmadim 5 ay oldu..insulun direncini kirmaya calisiyorum.her yerim eriyor bel ve gobek zor eriyor 42 bedenin kalcasi bol geliyor bel dar geliyor ....ben 14 yasindan beri sivi seylere seker kullanmiyorum ama tatliya bayiliyordum yemekte once tatli yerdim 79 kg ya cikinca az yemeye basladim 2 kg verdim karatayi duyunca hemen basladim o gun tatliyida kestim bu zamana kadarda hic canim istemedi heyet yemeklerinde acik bufede birsuru tatli oluyor donup bakmiyorum bile onceden yemege baslamadan tatli alirdim ...
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim? akşamları genelde ne yiyorsunuz ben bu akşam için domates çorbası düşünüyorum ama unu tam buğday unu koycam zaten 2 kaşık koyuluyor içine uygun olurmu? yanınada kıbrısın sebzesini pişireceğim molehiya bizdeki ıspanak gibi diyelim zeytinyağlı bunlar karataya uygunmu
:18:
iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir. bugün yoğunluktan giremedim menümü yazayım
sabah 7.30 kkk
öğlen 13.00 1 tabak kuru fasulye, 1 kase cacık
akşam 20.00 biraz haşlama et, 1çay bardağı kadar fıstık
spor: 6.5 km yürüyüş 83 dakika sürdü
Forumu kullanmayı pek bilmiyorum. Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Bügünde 500gr. Vermiştim. Şimdilik hergün tartılıyorum. Verdiğim kiloları görmek çok mutlu ediyor. Ilk gün 700 sonra 800 şimdide 500 çok mutluyum. Bugün bir davetteydim çaktırmadan hiçbirşey yemeden kurtardım. Pastalar,börekler,kurabiyeler vardı. Yani benim en sevdiklerim sma inanın bir lokma bile yemedim. Hayatta siyah çay içermedim. Bugün içtim. Bu mutluluğumda sizlerin faydası çok. Başlamadan 1hafta yazdıklarınızı okudum. Çok motive edici. Verilen kiloları yazarsanız daha mutlu olucam.
Benim evin altinda sag taraf cafe her turlu yiyecek kokusu.sol taraf pizzaci en ust kattayim bacalarida dibimde evin icinde her cesit koku varkizlar esim suan hamburger menu ismarladi yanimda yiyo.ev burger king gibi kokuyo.ben en iyisi yatiyim.herkese iyi geceler
ben alirken tuzluk yoktu yeni cikmis demekkiCanim cok tesekkurler siteyi inceledim.yarin siparis vericem.acaba degirmeni kullanisli olur mu yani 1 kilo Çankırı tuzu bir tane de degirmenli alip bittikce kullansak degirmen saglam bi seymidir
Canim tam yazdim sitede okuyunca 5-6 kullanımlıkmis diye gördüm
Ooo masallah bayaolmuş darisi basima.canim kilo ve boyun kac toplam kac kilo verdin.
hic kacamak yapmadim 5 ay oldu..insulun direncini kirmaya calisiyorum.her yerim eriyor bel ve gobek zor eriyor 42 bedenin kalcasi bol geliyor bel dar geliyor ....ben 14 yasindan beri sivi seylere seker kullanmiyorum ama tatliya bayiliyordum yemekte once tatli yerdim 79 kg ya cikinca az yemeye basladim 2 kg verdim karatayi duyunca hemen basladim o gun tatliyida kestim bu zamana kadarda hic canim istemedi heyet yemeklerinde acik bufede birsuru tatli oluyor donup bakmiyorum bile onceden yemege baslamadan tatli alirdim ...
masallah canim hemde iki ogun yapiyorsu. supersin.
Benim evin altinda sag taraf cafe her turlu yiyecek kokusu.sol taraf pizzaci en ust kattayim bacalarida dibimde evin icinde her cesit koku varalisinca can cekmiyor
ben alirken tuzluk yoktu yeni cikmis demekki
Baslangic 79 su an 68. 11 kg oldu...boy 1,58 ...bana gore degerlendirme kendini benim kg vermeme neden olan hastaliklarim var zor veriyorum...benimle baslyanlar 20 kg yu gecti
10 tane zeytin ve 1 avuç çiğ kuruyemiş eklemelisin 2 tane kuru kayısı da yiyebilirsinGunaydin kizlar .su an kahvalti yapiyorum.menum ise soyle 2salatalik2 domates 2yumurta 2kk peynir ve cay nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?