z.yağını ben de köylülerden alıyorum ayrıntısını bilmiyorum ama sızma mis gibi onu kullanıyorum tereyağını da onlarda alıyorum zira marketlerdekine güvenemiyorum tereyağ aroması koyanlar olabiliyor güvenilir markalarda sorun olmaz sanırım kuruyemiş çiğ olmak zorunda içindeki omega 3 ısıda bozuluyor kaju da yiyebilirsin çekirdek de tavuk yumurta salçayı ben de marketten alıyorum doğalını bulamadım özellikle yumurtanın doğalı olsa çok daha iyi olur hergün yeniyor çünkü yağ ve kuruyemiş çok önemli yoğurt da ev yapımı olursa süper olurCanım zeytinyağı bahcemizden geliyo ama soguk sıkım degilmis babama sordum.tereyagi da pastorize alıyorum pakette kuruyemis bazen kavrulmus yedigim oluyo tavuk pakette alıyorum mecburen.salcam ev salcasi degil yani bir cok seyim hocamiza uymuyo.bide kuruyemis olarak kaju yiyebilir miyiz
Arkadaşlar bayram için yarışa katılanları liste mi yapsak.. Mesela
C_emre şu an 76.8 hedef 75 gibi
herkes listeye ismini ekleyip tekrar göndersin. Böylece derli toplu olur motivasyon artar... Ne dersiniz...
Selamlar canimlarim bende dün hasta ziyaretine gitmistim.
Hacianne ameliyat olmus. oturduk yarim saat gecmedi bana ameliyatta neler yaptiklarini anlatiyordu.
Benim beniz atti, birden fenalastim bayilacak gibi oldum. Bu durumum epeydir var kizlar.
Elimi, yüzümü yikadim biraz uzandim buz gibi ter geldi ne oldu bende anlamadim.
Bugün dr gittim epey kan tahlili alacak yarin. seker, Metabolizmam iyi calisiyormu degilmi bakacaklar.
Kalp kardigorafi vs,
kisaca genis kapsamli bir muayane olacagim.
Ilk kez dr gittim bu sikayetlerimden. Zaten bende tam iyilesmedim.
Zaten ben anlatinca dr, sen yarayi görüp mü fenalastin dedi. Yok yarayi görmedim emme nakaut olmusem.
2 80 koltuga zor düstüm.
Ne yaraya bakabilirim ne kan görmeye dayanabiliyorum.[
Benim icin dua edermisiniz? seker hastaligindan cok korkuyorum arkadaslar.
Birde kloumda bir ben var dr alinmasi lazim dedi 9 Ekimde, aldiracagim.
xc9 canim tsk ederim yardim sözü verdigin icin.
bende üşütmüşüm hapşuruyorum, terliyorum ...
hava soguk işe kadar yürüdüm yine terledim..
dün sabah ve akşam .....ayran detoksu
form light çay (daha faydasını göremedim yarın karataya geçeceğim xc9 un yerine yağ şisesini ben dikeyim kafama :)))))))))
pazartesi 69.00 dün sabah +300 dü yani 69.300 dü...
bu sabah 68.500....düne göre 800 gram, pazartesiye göre 500 gram gitmiş
bugünde devam edeceğim detoksa yarın kesin sonuç ne olacak bakalım...geçen ay 1 gün yapmıştım -400 vermiştim
2 gündür kahvaltıdan zevk almıyorum kkk yi özledim (fındık, fıstık, badem ve ceviz yemeyi çok seviyorum kg yapar diye yıllarca yiyememiştim şimdi doyasıya yiyorum)
hiç olur mu öyle şey!!şu saatte kimse onlıne değil,görmemişlerdir...bende akışta sitemini görünce yazayım dedim...hoşgeldinkimse bana cevap yazmamis.sismanim diye beni gruba almak istemiyomusunuz :))
Selamlar canimlarim bende dün hasta ziyaretine gitmistim.
Hacianne ameliyat olmus. oturduk yarim saat gecmedi bana ameliyatta neler yaptiklarini anlatiyordu.
Benim beniz atti, birden fenalastim bayilacak gibi oldum. Bu durumum epeydir var kizlar.
Elimi, yüzümü yikadim biraz uzandim buz gibi ter geldi ne oldu bende anlamadim.
Bugün dr gittim epey kan tahlili alacak yarin. seker, Metabolizmam iyi calisiyormu degilmi bakacaklar.
Kalp kardigorafi vs,
kisaca genis kapsamli bir muayane olacagim.
Ilk kez dr gittim bu sikayetlerimden. Zaten bende tam iyilesmedim.
Zaten ben anlatinca dr, sen yarayi görüp mü fenalastin dedi. Yok yarayi görmedim emme nakaut olmusem.
2 80 koltuga zor düstüm.
Ne yaraya bakabilirim ne kan görmeye dayanabiliyorum.[
Benim icin dua edermisiniz? seker hastaligindan cok korkuyorum arkadaslar.
Birde kloumda bir ben var dr alinmasi lazim dedi 9 Ekimde, aldiracagim.
xc9 canim tsk ederim yardim sözü verdigin icin.
Foruma ilk kez uye oldum
Nickimi begendiremedim bilgisaya bir türlü
Saatler sonunda üye olmayı becerebildim.karatayin kitabini okudum cok mantıklı geldi. Belkide diyet maceramin bir turlu mutlu sona ermemesinin sebebi karatayla tanismamam olsugunu düşündüm. Bir haftadır yapıyorum gr oynamadi
Sadece yürüyüş yapamadim koşu bandımi acacak yer bulamadım karatayi ana hatlarıyla anladim ama bahsettigi dogal urunlerin dogal olmayanlarini kullanıyorum simdilik sorun bundan mi kaynaklanıyor acaba tecrübeli arkadaslara soruyorum
merhabalar
Sizleri 10 gündür takip ediyorum uzaktan :) 20 gündür karatay diyetine başladım tam katı olarak uygulamadım arada 3 gün bozdum pazar günü tekrar başladım. toplamda 20 gündür 4 kg verdim ama durdu kilo vermem . 3 gündür baskül oynamıyor bile . Benim merak ettiğim bünyem alıştı bu düzene vermeyecekmi artık şaşırtmammı lazım başka şeyler deneyerek ? sabret sonra birden oynayacak diyebilirsiniz ama sabredemiyorum
Kendimle ilgili ufak bir bilgiye değinirsem kilo verme konusunda deneyimsiz değilim 2007 de 27 kilo verdim .evlendim ikizlerim oldu emzirme sürecinde tekrar aldım. O zamanda her 4 kiloda bir kilo vermem duruyordu farklı yöntemlere başvurup metabolizmamı şaşırtarak tekrar harekete geçiriyordum. Ama bu karatay diyetinde okuduğum kadarıyla istikrarlı bi şekilde verilmiş kilolar durma dönemi pek yaşanmamış gibi geldi bana. Ben bir yerde yanlışmı yaptım anlamadımki
Foruma ilk kez uye oldum
Nickimi begendiremedim bilgisaya bir türlü
Saatler sonunda üye olmayı becerebildim.karatayin kitabini okudum cok mantıklı geldi. Belkide diyet maceramin bir turlu mutlu sona ermemesinin sebebi karatayla tanismamam olsugunu düşündüm. Bir haftadır yapıyorum gr oynamadi
Sadece yürüyüş yapamadim koşu bandımi acacak yer bulamadım karatayi ana hatlarıyla anladim ama bahsettigi dogal urunlerin dogal olmayanlarini kullanıyorum simdilik sorun bundan mi kaynaklanıyor acaba tecrübeli arkadaslara soruyorum
kimse bana cevap yazmamis.sismanim diye beni gruba almak istemiyomusunuz :))
Canim hosgeldin. BEnimde hikayem seninkine benziyor . ah o diyet sandigimiz sikiyonetim kamplari yok mu.
Tamamiyla dogala ulasmak ne mumkun. en az yapay olanla yetiniyoruz cogumuz. A ma elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bi de cocuklarim var tabi.
Yediğin şeylerde bir hata yok..!! Malzemelerin doğal olmasına çalış ve spor yap canım...vereceğine inanıyorum..:)hosbulduk canim ben iki ogun yapiyorum.sabah 9.30 da kalkiyorum.11de kahvaltim bitmis oluyo aksamda 5te yiyorum.bu günkü menum kahvaltı 1yumurta kayisi kıvamında 3ceviz hellim peyniri yuvarlak şeklinde kizartiyorum tost makinasinda o şekilde seviyorum 5-6 zeytin şekersiz cay aksam 2 parca tavuk yoğurt birazda mercimek haslamistim salcaladim 5 kaşık da ondan yedim dükkanı kapattım daha bir sey yemicem
bende haftabasi 78 dim.bu ilk haftam sonucu merakla bekliyorum.yaris olunca daha bir heves gelir İnsallah
Sanki biz mankenmiyiz aşkolsun:))kimse bana cevap yazmamis.sismanim diye beni gruba almak istemiyomusunuz :))
Aramıza hoşgeldin canım:) süper:)süper:) süper:)Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı okuyarak karatay diyetini yapmaya karar verdim. Bügüm 3.günüm. Maşallah sonuç inanılmaz. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Ilk gün 700gr. Ikinci gün 800 gr. 74.6 kilodan az önce tartıldım 72.4 diyor. Buda demek oluyorki sabah dahamda az çıkıcak inşallah. 60 lı kilolarıma bir dönebilsem. Ayrıca şunu belirtmeliyimki hiç acıkmıyorum. 2öğün yedim mesela 2.gün. Benki şeker yeme hastasıyım. Hiç aramıyorum. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?