Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

z.yağını ben de köylülerden alıyorum ayrıntısını bilmiyorum ama sızma mis gibi onu kullanıyorum tereyağını da onlarda alıyorum zira marketlerdekine güvenemiyorum tereyağ aroması koyanlar olabiliyor güvenilir markalarda sorun olmaz sanırım kuruyemiş çiğ olmak zorunda içindeki omega 3 ısıda bozuluyor kaju da yiyebilirsin çekirdek de tavuk yumurta salçayı ben de marketten alıyorum doğalını bulamadım özellikle yumurtanın doğalı olsa çok daha iyi olur hergün yeniyor çünkü yağ ve kuruyemiş çok önemli yoğurt da ev yapımı olursa süper olur

Arkadaşlar bayram için yarışa katılanları liste mi yapsak.. Mesela
C_emre şu an 76.8 hedef 75 gibi
herkes listeye ismini ekleyip tekrar göndersin. Böylece derli toplu olur motivasyon artar... Ne dersiniz...

cok gecmis olsun.İnsallah kolayca kurtulursun beninden.Allah yardimcin olsun

Ayran detoksu tam olarak ne oluyo acaba? internette baktm ama sabahtan akşama sadece ayran içiliyo o mu, dayanabiliyo musunuz

bugünkü menüm

sabah 7.30 tek yumurtalı kkk

öğlen 13.00 ton balıklı salata

akşam 20.00 zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurt, bir avuç fıstık

Canim gecmis olsun. Umarim onemli bisey degildir. Cok zor bir hastalik gecirdin gerci hala da gecmis degil sanirim metabolizman zayiflamistir sadece. iyi haberlerini bekliyoruz.

aramıza hoşgeldin. sporla çok daha hızlı kilo veriliyor bir an önce başla yürüyüşlere

Son düzenleme:

Canim hosgeldin
benim 2 hafta duraklamisti. Sanirim her turlu duzen degisikliginde vucud. kendini toparlamaya. aliyor.

Canim hosgeldin. BEnimde hikayem seninkine benziyor . ah o diyet sandigimiz sikiyonetim kamplari yok mu.
Tamamiyla dogala ulasmak ne mumkun. en az yapay olanla yetiniyoruz cogumuz. A ma elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bi de cocuklarim var tabi.

bende bugunden bahsedeyim.
sabah 1 b sut kkk
aksam 1,5 dolma, 1 tabak sebze yemegi 1 kase cacik yarim parmak cevizli sucuk
simdide yuruyorum sanirim 40 d tamamlayacagim
bayram yarisi a katilmakta kararsizim aslinda ama soyle 60,9 civari olsam guzel olurdu.Utopik oldu ama.
iyigeceler herkes

Hosbuldum canim.evet aynen oyle ne yemek pisiricem diye dusun aman 2 tatli kasigindan fazla yağ koyma ara ogun yicem diye kilo kilo meyve tasi bikmistim diyetten lahana corbasimi icmedim vucuduma bant mı yapıştırmadim.Allah razi olsun karatay hocadan gerci kilo verme dim henuz ama acliktan elim ayagimin titremesi gecti .kahvaltı dan 2 saat sonra acikirdim.dun gune gittim sagece 1 tane tavuklu börek yedim eve geldim elim ayagim titredi yine. bu gi si yüksek besinler bana ne yapiyomus böyle

Arkadaslar ben hic bir diyete yasam tarzi gözüyle bakamadim.zayiflarsam birakirim dayanamazdim cunku.ama karatayla kilo veremesemde ömür boyu yapıcam. Sekerin bu kadar zararları ni bilmiyordum. Gi si yuksek gidalarin bana neler yaptığını bilmiyordum
Nasıl sigara zararli oldugu icin bu yasima kadar yaklasmadim bundan sonra da gi yüksek karbonhidrat lara yaklasmamayi düşünüyorum. Bizim ailede kolesterol problemi olmayan yok ama artik sebebini biliyorum.yillarca yağlar suclandi bizim ailede zeytin yagimiz bahcemizden gelir ve hakiki tereyagindan baska yag kullanilmaz ama zayif olanlarimizda bile kolestrol var.inaniyorum bem hocaya yaa gercekten hiç bir cikari olmayan tam bir Anadolu insani kendisi allah ondan razi olsun ve hakiki bilim insanlarini herkes tanisin kitabını okusun yazik ulkemize insanlarimiza

Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı okuyarak karatay diyetini yapmaya karar verdim. Bügüm 3.günüm. Maşallah sonuç inanılmaz. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Ilk gün 700gr. Ikinci gün 800 gr. 74.6 kilodan az önce tartıldım 72.4 diyor. Buda demek oluyorki sabah dahamda az çıkıcak inşallah. 60 lı kilolarıma bir dönebilsem. Ayrıca şunu belirtmeliyimki hiç acıkmıyorum. 2öğün yedim mesela 2.gün. Benki şeker yeme hastasıyım. Hiç aramıyorum. Sevgiler

Yediğin şeylerde bir hata yok..!! Malzemelerin doğal olmasına çalış ve spor yap canım...vereceğine inanıyorum..:)
bende haftabasi 78 dim.bu ilk haftam sonucu merakla bekliyorum.yaris olunca daha bir heves gelir İnsallah

kimse bana cevap yazmamis.sismanim diye beni gruba almak istemiyomusunuz :))
Sanki biz mankenmiyiz aşkolsun:))
Aramıza hoşgeldin canım:) süper:)süper:) süper:)

Herkese günaydın;
gittim gezdim geldim gene kürkçü dükkanına, geçmişi okuyamadım ama umarım herkesler iyidir, aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler..

sabah menüm karatay kahvaltısı ( gün kurum bitmişti, kaymak yiyemedim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…