bende bildirim yapayim.
Bu haftayi zorlanmama ragmen iki ogunle tamamlayip sonuclari gormek istiyorum.
sabah guclu bir kkk
aksam ikidolma yogury ve malesef kizarmis balik
ama zeytinyaginda orta harli ateste( hocanin tavsiye ettigi gibi)
simdide yuruyus 40 d tamamlayacagim
iyi gecelet
Canim cok tesekkurler siteyi inceledim.yarin siparis vericem.acaba degirmeni kullanisli olur mu yani 1 kilo Çankırı tuzu bir tane de degirmenli alip bittikce kullansak degirmen saglam bi seymidir
Canim tam yazdim sitede okuyunca 5-6 kullanımlıkmis diye gördüm
dün gece ben de tavada balık yedim:26::26: ama hocanın kızartmayı önerdiğini daha önce hiç duymamıştım.
Seamcım Hoşgeldin cnm özledik seni....hoşbuldum...aranızdayım tekrarne çok yeni arkadaşımız gelmiş...hepinizi sağlıklı olmayı seçtiği için kutluyorum karatayın farkını yaşadıkça göreceksiniz
Spor konusunda kimse eline su dökemez cnm maşallah diyorum sana :)sabah yürüyüşümü yaptımgüneş yeni yeni doğuyordu kahvaltımı da yaptım oh mis
dün banyomuzda tadilat vardı menü yazamamıştım sabah kkk akşam da bol salata 3 yk bulgur pilavı 3 tavuk kanat 1 kase m.çorbası yemiştim sabah 45 dk akşam da 1 saat yürümüştüm
hoş geldin:)))))))))))))))))))hoşbuldum...aranızdayım tekrarne çok yeni arkadaşımız gelmiş...hepinizi sağlıklı olmayı seçtiği için kutluyorum karatayın farkını yaşadıkça göreceksiniz
Gunaydin kizlar .su an kahvalti yapiyorum.menum ise soyle 2salatalik2 domates 2yumurta 2kk peynir ve cay nasil?
her balık da ızgara olmuyor ki biz barbun ve dilbalığını çok severiz ikisi de tava olmak zorunda ızgara yaparak katledemem:104:
hoca kızartmayı asla önermiyor yanlış anlaşılma olmuştur
dün gece ben de tavada balık yedim:26::26: ama hocanın kızartmayı önerdiğini daha önce hiç duymamıştım.
..................
Spor konusunda kimse eline su dökemez cnm maşallah diyorum sana :)
bugün bir aksilik çıkmazsa izne ayrılıyorum. geri sayım başladı. muhtemelen gelip burda paylaşımda bulunamam. kasım başı gibi eve dönmüş olacağım.
xc9 ben listeyi ne zaman yapıyordum? istersen beni listenin sonlarına at olmaz mı?
Canim nerde okudugumu hatirlamiyorum ama bazi baliklar tavaliktir hani o sebebten hoca zeytinyaginda orta harli ateste pisire bilirsiniz demisti.
Ben tabi az misir ununa buladim daha ciss hale getirdim. Bunu onermiyor.
"- Kızgın yağda kızartma yapılmamalıdır! Balık ya da etler, sos veya una bulandırılarak yağda kızartılmamalıdır. Eğer illa kızartma yapmak isteniyorsa kısık ateşte, az zeytinyağı veya tereyağı ile sade pişirme yapılabilir"
http://......................./karatay-mutfagi---prof-dr-canan-efendigil-karatay/Blog/?BlogNo=366022
ibare aynen soyleymis
ben de tava olması gereken balıkları sızma z.yağında kızartıyorum 250 derece ısıya dayanıklı hergün yediğimizbişy değil artık o kadarına bakamayacağım zaten canım sıkkın
Canim degisim icin dugmeye basmissin. Burdasin, iraden tam, sporun tam yavasta olsa veriyorsun. Buradaki herkesin yasi, yasam bicimi, hastaliklari dolayisiyla metobolizma hizi farkli. Amacimiz ortak Hayatimizda ciddi degisiklikler yapmak. Hem boyle dusunmek sadece iradeni zayiflatir di mi ama.öyle mi dersin ben de eski performansımı özlüyorum ya da kilo veremediğim için bana azmış gibi geliyor topiğe bakıyorum da en uzun zamandır karatay yapan benim galiba öyle aman aman kaçamağım yok ama süreyle oranladığımda en az veren de benimbu durum canımı sıkıyor
ben de tava olması gereken balıkları sızma z.yağında kızartıyorum 250 derece ısıya dayanıklı hergün yediğimizbişy değil artık o kadarına bakamayacağım zaten canım sıkkın
hayırdır yavrum canın niye sıkkın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?