hoşbulduk tsk ederim valla evlenmeden önce cok kınadım heralde insanları ay ben söle dikkat ederm yok böle dikkat ederim alsana dikkat etme 30 kilo aylardır aynalara küsüm 35 senelik hayatımda 57 den sen cıkma yukarı ol sonra 87 kilo.kesinlikle zayıfla öle hamile kal ve sunu anladımki hamileyken herşeyi yemek bebege kilo aldırmıyor sadece sen alıyorsun.ben 30 kiloyu 6 ayda aldım sonra gebelik şekerim cıktı son 3 ayda hep aynı kilodaydım yani tam tersi oldu benimki 10 -12 kilo en ideali gebelikte kesinlikle canımmmmmmmmmmm zayıfla ve öle hamile kalllllll
Foruma ilk kez uye oldum
Nickimi begendiremedim bilgisaya bir türlü
Saatler sonunda üye olmayı becerebildim.karatayin kitabini okudum cok mantıklı geldi. Belkide diyet maceramin bir turlu mutlu sona ermemesinin sebebi karatayla tanismamam olsugunu düşündüm. Bir haftadır yapıyorum gr oynamadi
Sadece yürüyüş yapamadim koşu bandımi acacak yer bulamadım karatayi ana hatlarıyla anladim ama bahsettigi dogal urunlerin dogal olmayanlarini kullanıyorum simdilik sorun bundan mi kaynaklanıyor acaba tecrübeli arkadaslara soruyorum
dün mönümü yazamadım biraz yoğundum..eşim bir arkadaşını kalp krizinden kaybettionu teselli etmekle meşguldüm
sabah kkk
öğlen 3 köfte et,salata,yoğurt
akşam 1 şişkuşbaşı,salata,3çiğköfte,1 kadeh şarap(cıss)
bugün
sabah kkk
öğlen 6 kaşık bulgur pilavı,1 yeşil elma
akşam yoğurt,salata,biraz et yiyecem
SAĞLIKLA KALINNNN
kimse bana cevap yazmamis.sismanim diye beni gruba almak istemiyomusunuz :))
bi önceki sayfada byazmıştım yahu en eskilerden biriyim sabah akşam çırpınıyorum egzersiz diye ama oranladığımda en az veren de benim bu kadar da olmaz ki canım üstelik benim başından beri insülin direncim falan da yok tahlil yaptırmıştım
aramıza hoşgeldin..
spor şart canım..
canım tek derdin bu olsun, almamak bile bir başarı. ben bu karatayla tanışmasaydım 65 kilo falan olurdum. boyda var bayağı iri yarı bir kız olurdum. hiç bunlara kafanı takma. bazen nişanlımla konuşuyoruz. şu şöle oldu bu ters gitti v.s. amaaaan sağlığımız yerinde olsun ne olursa olsun diyoruz sonunda. boşver
aRKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRR YARDIMMMMMMMMMMMMMMMM
KILO VERMIYORUMMMMMMMMM VEREMIYORUM
Teşekkürler hosbuldum farkindayim ama henuz baslayamadim.11 gun oldu ama henuz tarti gr oynamadi ustelik bu 3 kilo oynak kilomdu diyete baslayinca hemen giderdi.bir hastaligim yok.insallah spora baslayinca verebilirim tak etti artik bi kilolar boyum kisa olduğu icin kötü duruyor.kilom basen ve kalcada ust ve alt bedenim arasinda 2 beden fark var.tipsizim:'' '(
verirsiniz üzülmeyin bakın karatayla yavaş veriliyor ama kesin veriliyor ben bile hala inanarak söylüyorsam dediklerimi ciddiye alın
karnınız tok mu tok
ben ne yiyeceğim derdiniz var mı yok
sağlıklı beslendiğinize inanıyor musunuz evet
o zaman hatta kalın :102:
nasılsa zayıflarsınız üstelik uzun süre veremeyenler sonra birden açılıyor benim de umudum o
diyette umut etmek zayıflamanın yarısıdır
zeytin ve kuruyemiş eksik. bunlarıda yersen tam bir karatay kahvaltısı yapmış olursun.
canım haftadan haftaya değişiyor hiç veremediğim veya artı çıktığım da oluyor..peki ortalama haftada ne kadar veriyosun acaba?
dün çay ve kahveyi kaçırdım..gastritim azdığından fazla yiyemedimm..FELLUZ bugun az yemissin acikirsin...ben sabah 10,30 da kkk yaptim.....aksam 5,5 ta yesil mercimek corbasi.dunden kalan ayranli corba ve salata yedim o an tikandim cok yemis gibi oldum bir saat sonra aciktim 5 aydir ilk defa boyle oldum yarimsaat zor dayandim 7 de 2 kasik yogurt 4 tane badem 2 tanede ceviz yedim sabahi zor ederim ....su an acim yine
teşekkürler bicnvcim..başınız sağolsun felluzcum, Allah rahmet eylesin.
hala kendine gelemedi valla.!!! sizinki allahtan kıl payı kurtulmuş... eşim 51 yaşında .onunda dikkat etmesi gerekiyor...3 kere anjiyo oldu çok şükür sonuçları iyiydi...de beni korkutmaktan mahvetti ara sıra ağrısı oluyomuşşş:18:canım başınız sağolsun
insan arkadaşlarını kaybetmeye başlayınca üzüntüyle beraber korku da kaplıyor içini eşinin duygularını anlayabiliyorum benim eşimin de geçenlerde hergün 10 km yürüyen sigara içmeyen sağlıklı beslenen bi arkadaşı pat diye kalp krizi geçirdi üstelik daha önce efor testi yaptırdığında hiç sorun çıkmamış doktorlar anjiyo yapma gereği duymamış hastaneye 5 dk da ulaşabildiklerinden kurtuldu geç kalınsaymış o da rahmetli olacakmış eşimle aynı yaştalar hem üzüldü hem de korkmaya başladı bu aralar anjiyoya kafayı taktı eforda belli olmuyor en temizi direkt anjiyo deyip duruyor
sabah 1 elma
öğle mercimekli köfte salatalık üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?