hıımmm zeytin varmıydı ,iyiymiş ,kuruyemişimi ara öğüne saklamıştım ama 12 gibi yerim olmazmı:18:
..................
hala kendine gelemedi valla.!!! sizinki allahtan kıl payı kurtulmuş... eşim 51 yaşında .onunda dikkat etmesi gerekiyor...3 kere anjiyo oldu çok şükür sonuçları iyiydi...de beni korkutmaktan mahvetti ara sıra ağrısı oluyomuşşş:18:
EVETTTT. Arkadaslarin yazdigi menuleri okumus olsaydin simdiye yemis olurdun. :)kisir yiyebiliyomuyuzz.bilen cevaplarsa sevinirim
.
Bnde ayni seyi dusunuyorum isim geregi cok aliyordum almayi kestim olanlar zayiflayana kadar yeter ...10 kg verdim elbiselerim normal oldu bol gelen pantolonlari kaldirdim istedigim kg ya gelince dikis makinasini cikarip firsat buldukca daraltacagim cogunu 1,,2 sefer giydim hepsi yeni yeni kaldi...3 aydir bluz disinda kiyafet almamaya calisiyorum zayiflasamda goguslerden dolayi bol gelmez ::) klcadan zayiflayinca etekte pantolonda hos olmuyor...zayiflarsam diye kiyip veremedigim bazi pantolonlarim olmaya basladi .
40 bedene inince yeniden almaya baslayacagim...sacim su an belimde onlarida kestirip kızıla boyatacagim ...su anda bakimliyim kendimi hic bir zaman birakmam 3 cocugum olsada islerim yogun olsada bastan sona uyumlu giyinir takar takistirir yakistiririm...:)....imaj dgistirme isini zayiflayinca yapacagim tepeden tirnaga degisiklik olsun diye :)
Evet canim kadinlar klubu sitesinde tarifi var kahvaltiyi siki yapinca acikilmiyor
Hos geldin canim
Dostum kendine gelll.!!! Sakın sıkma canını..! görümcenin düğünündeki güzelliğini düşün..yaptığın sporların karşılığını aldın..kaçamak yapınca maalesef bende anında kiloları alıyorumöyle mi dersin ben de eski performansımı özlüyorum ya da kilo veremediğim için bana azmış gibi geliyor topiğe bakıyorum da en uzun zamandır karatay yapan benim galiba öyle aman aman kaçamağım yok ama süreyle oranladığımda en az veren de benimbu durum canımı sıkıyor
Bi koşu evlenmekkk:) çok hoşsun:)canım sonlara doğruydun yanlış hatırlamıyorsam ama seni zaten izinli yazmıştım sen onu dert etme
demek bi koşu evlenip geleyim diyorsun :123:
Benimkinin keşke sadece ekmek olsaydı,içkiyi de biraz kısması lazım ama; ne desem boşunaerkekler çocuk gibi hemen etkileniyorlar üstlerine düştüğümüzde de gerçekten bişey var zannedip bize de öyle hissettiriyorlar
sürekli diyorum ekmeği bırakamıyorsan da azalt diye ama nafile tatlı hamurişi zaten pek yemiyor o konuda bilinçli neyse ki
ekmeksiz yemek yenir mi karın doyar mı diye diye bağımlısı olmuşuz
selam arkadaşlar herkese merhaba ben yeni katıldım foruma yaklaşık 5 haftadır diyetteyim normal diyetimle 2 kg verdim sonra dukana başladım ve 4 kg daha gitti ama etten tavuktan bıktım artık şimdi karatay diyetine başlasam sizce verdiğim kiloları geri alırmıyım
78 kg olarak başladım şu an 71,500 boyum 1.72 66-68 olmak istiyorum
Sabah:kkk
Öğlen:1 tabak kısır
Akşam:salata,yoğurt.
Dukandan karataya geçiş yapan arkadaşlar olmuştu,gayet güzel kilo verdiler.
.seam arkadaşımız onlardan biriydi sanırım..karatay bir yaşam biçimi olduğundan doğru bir seçim olur
herkese merhabalar araniza yeni katildim sayilir 2 haftadir karatay yapiyorum 2.2 kg vermis bulunmaktayim benide arniza alirsaniz cok sevinirim
merhaba bende yeni sayılırım dukan yapıyorum ama yarın karataya geçiş yapıcam bende :)
bana mönü örnekleri verebilirmisin
merhaba bende yeni sayılırım dukan yapıyorum ama yarın karataya geçiş yapıcam bende :)
bana mönü örnekleri verebilirmisin
sen de hoşgeldin aramızaherkese merhabalar araniza yeni katildim sayilir 2 haftadir karatay yapiyorum 2.2 kg vermis bulunmaktayim benide arniza alirsaniz cok sevinirim
sen de hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?