Bir ileri bir geri nereye kadar devam edecek bakalım.
Bu hafta kaçamak denilecek bir şeyim de yoktu.
Rumuz: eski_bir_masal
Başlangıç tarihi: 05.09.2011
Başlangıç kg: 64.4
Geçen hafta: 59
Bu hafta: 59.6
Fark: +600
Toplam fark: 4.8
Beden: 38
Spor: 5 gün yarım saat civarı
Boy: 1.70
Hedef: 55
Almadan dönmek büyük başarı canım tebrik ederim
Merhaba aranıza yeni katıldım.İletilerden gördüğüm kadarıyla çok güzel bir dayanışma var. Kendimi yalnız hissetmeyeceğim kesin. Dün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. İnternette bulunan 1 haftalık menüyü dikkate aldım. Ancak kitabımı da tabi ki sipariş geçtim. Sabırsızlıkla bekliyorum bana ulaşmasını. Bir sorum olacak yanıtlayacağınızı umuyorum. Ben iş yerimde ve hatta evde de çok sık çay tüketiyorum. Şekersiz ve açık bunda bir sakınca var mı. Sevgilerimle.
NOT : Kilo bildirimi için adımı yazdıracaktım ama sabah evde baskülü bulamadım. Haftaya İnşallah :)
1. Bildirim:11.11.2011
Rumuzapadiya
Geçen hafta:102.0
Bu hafta: 100.7
Fark: -1.3
Beden:48
Spor:yarım saat yuruyus
Boy: 170
bir dilek tutimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
hepimizzzz çıtır olalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aynen Masalcım, kaldığım yerden devam ediyorum bugün sağol canım.
Yemesem hedefe daha az adımım kalmıştı orası ayrı
Masal, ben + konusunda seni geçtim bu sefer
Neyse dolunay bitti bakalım birşey değişecek mi....
11.11.11'de 1000. sayfaya ulaştık bu da evrendenbir işaret olabilir mi?
Evet hepimiz en kısa zamanda hedef kilomuzun altına düşeceğiz işaret onu gösteriyor
Bayramda kaçamağım falan da yoktu ben niye böyle oldum ki
Hani veremedin niye alıyorsun.
Masalcım,
Ben kendi adıma kendime çok baskı yapıyordum neden veremiyorum diye. Vücudum da bana gereken cevabı verdi bence...
Bundan sonra vereceğim vereceğim diye gaz vereceğim kendime))
İyi akşamlar hanımlar
geçmişe bakamadım,çok birikmiştir kesin.
herkesler iyidir inşallah,herkesin bayramı güzel geçmiştir.Bizim güzeldi.Ben hala tatil havasındayım,o yüzden bildirim yapmadım sabahtan.öğleden sonra da evde değildim zaten.Zayıflama takımlarında da bu hafta bildirim yapmadık.Benyazayım yine de son durumumu
Bildirim: 11.11.2011
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 93.6
Bu hafta: 92.7
Fark: - 0.9
Toplam fark: -11.3
Beden: 44
Spor:3 yaşındaki ultra aktif bir kıza annelik ve ev iş
Boy:163 cm
Hedef:76
iyi akşamlar canım tebrik ederim bayramı kilosuz atlatmışsınn
uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
bu arada topicte almış başını gitmiş ne güzel
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta: 65.9
Fark: -0,2
Toplam fark: 6.1
Spor: Son hafta bayram sebebiyle yoktu
Boy: 158
Hedef: 55
Bayrama rağmen -0,20
bence yapmalısın gunahıyla sevabıyla herseyı paylasyoruz burda hem bıcogumuz kılo veremedı alanlarda var tek degılsın
kızlar ya ben tedaviye başladım, ilaçlar mı etkiliyo daha çok psikolojik mi bilmiyorum ama kilo alıyorum
Aynen öyle.
Ben de artılardayım ama sadece verdiğimiz zaman yapmıyoruz ki bildirimleri.
maşşallah canım sağlıkla kavuşun inş.uzun bir aradan sonra geri geldim güzel haberlerle.Tüp bebek uygulamasına başlamıştım,o nedenle yazamadım,giremedim nete.bu süreçte karatay diyetine devam ettim,yürüyüşümü yaptım.İlk defa bir tüp bebek denemesinde kilo almadım ve kendimi iyi hissettim.Ama hiç kilo da vermedim tabii.Neyse dün test sonucunu aldım ve pozitif.Ben bu diyetin fertilizasyonda da etkili olduğunu düşünüyorum ve aslında bu konuda sıkıntı yaşayan herkese bunu anlatmak istiyorum.Bilmiyorum şansmıydı beslenmenin etkisimiydi neydi ama pozitif sonuç almak harika bir duygu.bence beslenme tarzının kesinlikle etkisi yüksek diye düşünüyorum,
bu arada topicte almış başını gitmiş ne güzel
Sizinle sevincimi paylaşmak istedim.Allahın izniyle devam ederse hamileliğim bu süreçte kesinlikle karatay beslenme şeklini uygulayacağım.Hepiniz ne güzel kilolar vermişsiniz ben yokken.Kıskandım da bi yandan
amin canım inş.coook tebrik ederımcanım.vallahı gunlerdır aklımdasın,diyetı bıraktı heralde dıyorum.
ne guzel haberlerle geldın,Allah saglıkla kucagına almayı da nasıp etsin ins.
tup bebek tedavısı gorenlere de umut oldun,ins maattıkacımdan da alıcaz yakında guzel haberler
Evet artık daha dikkatli olmalıyım ama meyve konusunda ne yapmak gerek ki hani bebek için yemelimiyim var mı fikri olan
canım özellikle dikkat et, diyet yapıyorum diye tek yönlü beslenmeEvet sabahları yemek mantıklı.İnşallah devam ederde karatayla beslenip sağlıklı,insülin direnci olmayan bir bebeğim olur:))Hani annenin gebelikte beslenmesi çok önemliymiş ya
kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:
Evet artık daha dikkatli olmalıyım ama meyve konusunda ne yapmak gerek ki hani bebek için yemelimiyim var mı fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?