Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo verenleri ve almayanları tebrik ederim. Biz alanlar da yola devam edelim)

bak bende var mesela tuzlugum o şekil.sen demesen hiç aklıma gelmeyecek...

tebrik ediyorum canı gönülden.annelik duygusunuda yaşaman dilegiyle...
kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:
benim bu ay 8 gün gecti ben bile kendimden emin oldugum halde acaba demeye başlamıştım..benim hiç akaklık olmazdı günü gününe olurdum bu ay 1 hafta gec kaldı

bu sabah bende keşfettim onu harbi çok güzel ama ben kakaoya batırmadım.yinede harika.gecen hafta kuru erik almış eşim onun içine ceviz koyup yemiştim degişik bir tat olmuştu.kuru kaysıylada daha degişik oldu.

hele birde kuru incir içine koyup yiyin harika bişey.

valla iradene hayranım.ben ne yapıyorum biliyormusun sabah gözümü açıyorum 7de.hemen banyoya koşuyorum tartıya.sonra kahvaltı 8.30 gibi yapıyorum ondan öncede tartıya.iyiki işyerinde yok 1 bardak su içer tartıya çıkarım

benim durum ise hala +1.5 reglde bitmedi bi bitsin bakcam artık kilomu diye anlayacagım.bana kilo gibi geliyor inş degildir..

İŞTE BU HAFTAKİ TARTIM LİSTEMİZ

1.loxandra %2,3 (1.6 kg) ???

2. papadiya %1.2 (1.3kg) ????

3:gul63 %1,1 (1kg) ??????
4:Saphıra %0.9(0.9kg)
5:ceylın1907 %0.3 (0,2kg) ??????

6:idealist33 %0 (0kg)?????

??????

7: eskibirmasal +%1,02 (+0.6 kg)????

?
8: sekerkız67 + %1.2(+1kg) ?????
9rofıt +%1.2(+1.1kg) ???????
???????

YAĞLARA,TOKSINLERE UGURLAR OLSUNN,SEVGIYLE GITSINLER.KARATAY DIYETIYLE ZEHIRLENMIYOR BESLENIYORUZ ARTIK KILOLAR GIDERLER ELBET

kızlar ya ben tedaviye başladım, ilaçlar mı etkiliyo daha çok psikolojik mi bilmiyorum ama kilo alıyorum
takımdan da izne ayrılcam bikaç hafta, burda da bildirim yapmayayım dedim

İnşallah tedavin güzel sonuç verir ama yine de dikkat et olur mu yediklerine ?

Bazen vücutta yağ dengesi bozuluyor canım ve en çabuk da regl düzeni etkileniyormuş bu durumdan.

Ben de zamanında 7 ay diyet yapmıştım sonrasında 4-5 ay sıkıntı çekmiştim:-( sonra geçti

Ben de aksine kilo verince harika bir düzene sahip oluyorum.

Sapiracım tevrikler

İnşallah tedavin güzel sonuç verir ama yine de dikkat et olur mu yediklerine ?

sağol canım inş.
kesinlikle almamam lazım biliyorum, ama bayramda çok yedim
bi yandan şişkinlik de var
spor yapıcam bakalım şu bir hafta, faydası olur inş.

diyet yapamasam da burdayım, sizleri seviyorum

Son düzenleme:
sağol canım inş.
kesinlikle almamam lazım biliyorum, ama bayramda çok yedim
bi yandan şişkinlik de var
spor yapıcam bakalım şu bir hafta, faydası olur inş.

diyet yapamasam da burdayım, sizleri seviyorum

Şişikinlik gerçekten çok etkiliyor.
Neden oldu anlamadım ben 61lere çıktım bu hafta.
Karnım kocaman olmuştu.
Sonra indi şişkinliğim.
Wc sorunumunu da çözdüm.
Yani demek istediğim nedenini anlayamadan zaman zaman şişiyoruz ama dikkat etmek lazım.

Carmencım hındıstan cEvızı yagı ısıya dayanıklı degıl, zeytınyagı ya da tereyagı kullanmak gerekıyor dıger yaglar ısıyla bırlıkte trans yaglara donusuyorlar.

aaa çok ilginç.teşekkürler paylaşım için
Afiyet olsun gerçek tereyağı çok lezzetli oluyor.
çocukluğumdan beri,babam tereyağı hep özel ve bildiği yerlerden alırdı.Hiç market tereyağı almazdı.gerçekten onlar çok lezzetliydi.Marketten aldıklarımız margarin gibi resmen.inşallah gerçek tereyağa kavuşucam.teşekürler canım
Hiç biliyorum canım :26:
10 Kasım 2011 23:15’ten itibaren kilolarımızı hızlı bir şekilde vermeye başlıyoruz, ay küçülen faza geçiyor.
Şu 2 hafta çok dikkat edelim yediklerimize de bol bol gitsin.
aaa hadi yaa,hadi bakalım inşallah :124: bu durum bana pek uymayabilir.yarın arkadaşın oğlunun d.günü var,pazartesi de günüm var.birinden birinde yicem,serbest gün yapıcam, diğerinde yemeyeceğim
canım geçmiş olsun.kolestrolün önceden mi vardı acaba?hocaya bunları yazıp sormalısın bence
canım biz hiç sebze yemiyor değiliz ki,en azından şahsen yiyorum.kardeşine de geçmiş olsun
aynen katılıyorum canım :13:
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Saphira,nice güzel huzurlu ve fit yıllara canımmmm
ayy canım benimi,çok naziksin,teşekkürler
Bende yaşıyorum wc sorunu.Kepekli kara bulgur bana çok iyi geliyor ama ne de olsa bulgur diye pek tüketmiyorum.en son bayramın 3. günü akşam çiğ köftede yedim ve hemen gecesine işe yaradı.ben de ekmeği denedim,hatta zeytinyağına batırarak yedim ama ben de kar etmedi
Gülcüm yine harikasın.Tebrik ederim
vaaooooovvvv süpersiiiinnnnn kankaaaammmm tebrikler
kilo almadan bayramdan çıkmak gayet güzel bir başarı canım,tebrikler
haftaya toparlarsın canım
canım son kilolar böyle çok sancılı gidiyormuş.üzülme,elbet gidecek
1. Bildirim:11.11.2011

Rumuzapadiya

Geçen hafta:102.0
Bu hafta: 100.7
Fark: -1.3

Beden:48

Spor:yarım saat yuruyus
Boy: 170
papadiyammm harikasın canım tebrikler
canım gordugum kadarıyla burdasın neden bısey yazmıyosun ozledık
canım pc yi açıyorum,kk açık oluyor ama başında duramayabiliyorum.Neticede o saatlerde hazırlanıyordum,dışarı çıkmak için.Ben de sizleri özledim.Sahalara geri döndüm merak etmeyin.Özlenmek ve merak edilmek çok güzel.ara ara kaçsam mı acaba böyle
Hoşgeldin tylhollcum ,ne zamandır aklımdasın,nerelerde acaba diye merak etmiştim.Diyeti bırakmamana çok sevindim ve tebrk ederim..veee gelelim asıl olaya TEBRİİİKKKLLLEEERRRRRR :124::124:çok sevindim canım,Allah sağlıkla kavuştursun sizi birbirinize.Dünyanın en güzel şeyi anne olmak.Allah isteyen herkese versin.Oyyyy ne heyecan ne heyecan şimdi,ne kadar güzelll içim kıpır kıpır oldu.seni ve mercimeğini öpüyorum,sağlıklar diliyorum
valla süpersin canım.bayrama rağmen kilo kaybıyla bildirim yapıyorsun
kızlar bu arada bende test yaptım negatif,ama 10 gün oldu hala gelmedi regl.korkmaya başladım artık,hiç böyle olmamıştı:18::18:
canım idrar testleri düşük bir ihtimalde olsa yanıltabiliyor.kan testi garantidir.doktora görün mutlaka derim.stresten de gecikme olur.bir de bebek isteğinden dolayı,bazen vücut sanki hamileymiş gibi belirtiler gösterebiliyor bilgin olsun.Sağlıklar diliyorum sana da
Bildirim: 11.11.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: 86.600
Bu hafta:87.500
Fark: +1100
Toplam fark: 2kg
Beden:46
Spor: yok
Boy:148
Hedef80
haftaya toparlarsın canım,bu hafta tatildik hepimiz
Saphiracım nerelerde cidden ya ?
Sonra asmam?
Hatırlamadığım 2-3 kişi daha var bıraktılar buraları..
Buralardayım bebem,geldim
Eline sağlık gülcüm
eşekkür ederim canım,hemen eklemişsin beni de listeye
Sapiracım tevrikler

teşekkür ederim canımmmm

kızlar atlaya zıplaya da olsa geçmişi okudum geldim,çok uzun sürdü yafuuu :126:

Carmencım hındıstan cEvızı yagı ısıya dayanıklı degıl, zeytınyagı ya da tereyagı kullanmak gerekıyor dıger yaglar ısıyla bırlıkte trans yaglara donusuyorlar.

Hindistan cevizi yağı ısıya dayanıklı ve mucize gibi bir yağ. (tereyağı kullanılan herşey hindistan ceviziyağı ile de yapılabiliyor) aşağıda kısaca Paleo cafe den alınan konu ile ilgili yazı var. Ayrıca Serdar turgut un hindistan cevizi yağının etkileri hakkında bir yazısı var. Aslında ben aromasını çok sevmedim ama tüketmeye çalışıyorum.

"Daha önce kısaca bahsetmiş olsak da hindistan cevizi yağı başlı başına bir başlığı hakediyor kesinlikle.

%92 gibi yüksek doymuş yağ oranı yüzünden malum medyada kötü nam salsa da biz biliyoruz ki doymuş yağlar sağlığımıza çok daha yararlı.

■Hindistancevizi yağının da kan lipidlerini normalleştirdiği,
■alkol ve diğer toksinlerin karaciğere yaptığı hasarı önlediği,
■böbrek ve safra kesesi hastalıklarına karşı koruduğu ve
■kan şekerini dengeleyerek insülin kontrolünde etkili olduğu, dolayısıyla da şekeri hastalığının önlenmesinde ve idaresinde etkili olduğu bulunmuştur.
■Antivirüs, antibakteri ve antimantar özellikleri de bulunmaktadır.
■Mineral emilimini güçlendirir ki bu sağlıklı dişler ve kemikler için oldukça önemlidir.
■Cilt, kafa derisi ve saça da yenildiğinde veya sürüldüğünde çok iyi gelmektedir.
Isıya karşı çok duyarlı olmadığı için yağda pişirme işlemleri için çok uygundur. Özellikle tavuğa çok hoş bir aroma vermektedir. Tereyağdan biraz daha düşük ısıda eriyen bu yağ, tereyağ gereken her yerde kullanılabilir.

Hatta ben çoğu zaman proteinime, kahveme de ekleyerek hem bu lezzetli ve faydalı yağdan daha fazla tüketiyorum, hem de yağ tüketimimi biraz daha arttırmış oluyorum.

Sonuç: Hindistancevizi yağı bulabileceğiniz en mükemmel yağdır. Kesinlikle tavsiye ederim."

Bildirim: 11.11.2011
Başlangıç tarihi:05.11.2011
Başlangıç kg: 66
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 64
Fark: - 2.0
Toplam fark: -2.0
Beden: 42
Spor:15 aylık oğluma annelik ve ev işleri
Boy:168 cm
Hedef:55

Gitsin kilolar ohh ohh

kızlar bende bugün başladım 165 boy, 63.9 kg, 27 yaşındayım sizce 1 ayda en fazla kaç kilo verebilirim?bebek düşünüyorum hamile kalmadan önce kilo versem iyi olacak.
birde ben sabah geç kalkıyorum sabah kahvaltımı 12 de yaptım akşam yemeğimi de 19 gibi yedim geç kalkmamın bir zararı olur mu?

Canım merhaba öncelikle. İnşallah en kısa zamanda verirsin fazla kilon yok çabuk verirsin diye düşünüyorum arada kaçamaklar yapmazsan...

Bende sabah kahvaltımı 10-11 gibi yiyiyorum bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Sadece akşam yemeğini biraz daha öne alabilirsin. <Biliyorsun akşam 7den sonra yemek yenmemeli. Çok acıkırsan ayran içebilirsin. Canın tatlı istersen de süt.(gül arkadaşım tavsiye etti harfiyen bende uyucam tavsiyemdir).
Azimli olmalısın bol su tüketmelisin. Meyve çayıda içebilirsin. Kuru kayısı kuru incir kuru siyah üzüm sarı üzüm bunlardan tüketebilirsin.Tavsiyelerim bunlar.

Papadiya tebrik ederim canım sanırım sen de 2.sin...(daha listeyi görmedim de))
cok tsk ederım canım
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar
bayram bile dinlemediniz maşallah size
oyle oldu valla tsk canım
supersın canım tbrkler
canım bır ayda cok rahat 5 kılo verebılırsın kolay gelsın

Papadia teşekkürler tatlım bende seni tebrik ederim.. Başaracağız ya eminim ben. Bütün arkadaşlarıma güveniyorum ve kendimi çok zinde hissediyorum bennn....

hocanın hindistan cevizi ve yağını tavsiye ettiğini ben de izlemiştim tv de.hangi programdı ne zamandı hatırlamıyorum ama çok faydalı ,çok sağlıklı bir yağ olarak kalmış aklımda.paylaşımiçin teşekkürler.bu arada fındık yağı da kullanabiliyoruz.ben kullanmadım şu ana kadar
2 kg çok güzel,tebrikler

1 ayda 4-5 kg verebilirsin diye düşünüyorum.
yemek saatlerinde sorun yok.yeterki akşam 20.00 den sonra hiç bir şey yeme.
yediklerini,menülerini de yaz canım,şu doğru şu yanlış diyelim

enerjıne bayıldım canım

Canım biz enerjik olmazsak bebelerimize kim bakacak? Evi kim toparlayacak? Ütüyü kim yapacak?

Hepsinden önemli birşey var aslında----HUZUR---
İnsanın evinde huzur ve mutluluk varsa her işi severek yaparsınız. Diyet de dahil bence buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…