Tesekkur ederim canim sagol insaallah devami da gelir bu sekilde.xc9,evvelki haftaki kilomda olsaymışım sana yetişiyormuşum .O zaman 68.8 di.Dua et iki haftadır alıyorum.Hadi biraz gayret et...
capadocia,ilk hedefine ulaştığın için tebrik ederim,sonraki hedeflerine de emin adımlarla ilerlersin inşallah...
kilo verenler
**********capadokya - 1.10
**********gurbet_izm Yüzdesi: -1,063
sabit kalanlar
İnar80
hedef
kilo alanlar
Afatmas fark +0,60
zeynom1981 :+0.64
15efes25 :%+0.719
xc9 :%+1.18......................................... felluz +1,307......................................... lawyer : +%3,36................................. ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE ELDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI TELEFONDAN HAZIRLADIM LISTEYI KUSURUMA BAKMAYIN.. BU HAFTA GERÇEKTEN HEPIMIZ İÇİN ÇOK KÖTÜ GEÇMİŞ. VEREN IKI ARKADAŞIMI ALKIŞLIYORUM.. TEBRIKLER ARKADAŞLAR. SABIT KALAN VE ALAN ARKADAŞLAR KIŞ SEBEBIYLE MI BILMIYORUM. TOPARLANALIM DERKEN DAHA ÇOK ALIR OLDUK. ÇÖZÜMSÜZ HISSEDIYORUM KENDIMI.. UMUDUMUZU YİTİRMEMEK DİKEĞİYLE..
Kapadokya başarının devamını diliyorumEvde havai fisekler patliyor gibi suan cok mutluyum cokk
Bas tarihi.12.11.2013
Bas. Kilo 102 kg
Gecen hafta 90.90 kg
Bu hafta 89.90 kg
Fark -1 kg
Toplam fark -12.10 kg
Beden 46
Spor yok bu hafta reglim
Boy 1.58 m
Yas 28
Hedef, ikinci hedefim 79.9 kg
Yuzde - %1.10
Önümüzdeki maçlara bakacaz:))Rumuz: xc9
geçen hafta: 67.4
bu hafta: 68.2
fark+800
yüzde:%+1.18
yahu bîr hafta giülsem diğer hafta ağlıyorum nedir bu yaaa
Teşekkürler canım:) Allah yüzümü kara çıkarmasın .!Ben de sana bravo diyorum
Kısır fazla değilmiş.! Fasülyeyle yoğurt ve salata yiyebilirdin aslında...kızlar bugün çok koşturdum ve spora zaman ayıramadım ancak gercekten hareket halindeydim.. az önce dünden artan çok az bi kısır vardı 3 kaşık civarı ve 4 ceviz 10 tane kadar fındık yedim.. akşama da çok az taze fasulye yemeyi planlıyorum oda kısır yediğim için az yiyeceğim.. doğrumudur sizce ? sanırım psikolojim bozuldu ilk kez bu kadar kilo aldım ve her yediğim gözüme batar hal adı o yuzden size soruyorum.. teşekkür ederim
liste için teşekkürler hedefcim...önümüzdeki hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.kilo verenler
sabit kalanlar
İnar80
hedef
kilo alanlar
Afatmas fark +0,60
xc9 :%+1.18......................................... felluz +1,307......................................... lawyer : +%3,36................................. ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE ELDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI TELEFONDAN HAZIRLADIM LISTEYI KUSURUMA BAKMAYIN.. BU HAFTA GERÇEKTEN HEPIMIZ İÇİN ÇOK KÖTÜ GEÇMİŞ. VEREN IKI ARKADAŞIMI ALKIŞLIYORUM.. TEBRIKLER ARKADAŞLAR. SABIT KALAN VE ALAN ARKADAŞLAR KIŞ SEBEBIYLE MI BILMIYORUM. TOPARLANALIM DERKEN DAHA ÇOK ALIR OLDUK. ÇÖZÜMSÜZ HISSEDIYORUM KENDIMI.. UMUDUMUZU YİTİRMEMEK DİKEĞİYLE..
Seni tebrik ediyorumKizlar bende varim acemiyim de yazmaya unutmusum.10.02.2014 baslangic.baslangic kilom:85.6 kg.şuan:83.8kg inanamadim bugün tartiya cikinca ilk defa bu kadar gizli kilo kaybim var
kilo verenler
sabit kalanlar
İnar80
hedef
kilo alanlar
Afatmas fark +0,60
Kizlar bende varim acemiyim de yazmaya unutmusum.10.02.2014 baslangic.baslangic kilom:85.6 kg.şuan:83.8kg inanamadim bugün tartiya cikinca ilk defa bu kadar gizli kilo kaybim var
capadokya
hedefine ulaşmış olmana çok sevindim. tebrik ederim. darısı bizim de başımıza
huzis
hoşgeldin yeniden
bugünkü menüm
saat 12.30 ton balıklı salata
saat 19.30 taze bakla yemeği, yoğurt, havuç-turp salatası
spor: 1 saat yürüyüş
son zamanlarda kahvaltı etmek istemiyorum, kendimi zorlayıp yumurta ve ceviz yiyordum ama bu hafta bir değişiklik yapıp kendimi zorlamayayım acıktığım zaman yiyeyim dedim. bugün öyle bir başlangıç yaptım bakalım ne olacak. sporumu da yaptığım için içim çok rahat. umarım bu hafta kaçamaksız geçirebilirim.
Benim de babamın haricinde kimse destek çıkmıyor. Herkes dalga geçiyor. Tanzanya diyeti mi yapıyorsun diyenler oluyor, senin ekmeğin ceviz mi deyip gülenler oluyor. Hadi cevizi fındığı yağa bandırsana falan... Hepsine inat bir yola çıktım. Sürekliliğini sağlayacağımı düşünüyorum.
Evde havai fisekler patliyor gibi suan cok mutluyum cokk
.....
Hedef, ikinci hedefim 79.9 kg
Yuzde - %1.10
Türk'ün ateşle imtihanı gibi bizim kiloyla imtihanımız
niye dua edeyim ayol delirdin mixc9,evvelki haftaki kilomda olsaymışım sana yetişiyormuşum .O zaman 68.8 di.Dua et iki haftadır alıyorum.Hadi biraz gayret et...
.......
............ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE ELDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI TELEFONDAN HAZIRLADIM LISTEYI KUSURUMA BAKMAYIN.. BU HAFTA GERÇEKTEN HEPIMIZ İÇİN ÇOK KÖTÜ GEÇMİŞ. VEREN IKI ARKADAŞIMI ALKIŞLIYORUM.. TEBRIKLER ARKADAŞLAR. SABIT KALAN VE ALAN ARKADAŞLAR KIŞ SEBEBIYLE MI BILMIYORUM. TOPARLANALIM DERKEN DAHA ÇOK ALIR OLDUK. ÇÖZÜMSÜZ HISSEDIYORUM KENDIMI.. UMUDUMUZU YİTİRMEMEK DİKEĞİYLE..
günaydın canlar aranızda pdf olarak karatay mutfağı kitabı olanlar ve bana özelden mesaj atabilecek olan varmıdır
günaydın canlar aranızda pdf olarak karatay mutfağı kitabı olanlar ve bana özelden mesaj atabilecek olan varmıdır
xc9 arkadaşımız pdf formatında okumuştu yanlış hatırlamıyorsam. gelince aydınlatır seni
Kızlar Merhaba aranızda banada yer var mı?
Yediklerimizi yazıp kilo bildirimi yapıyoruz sanırım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?