Arkadaşlar,kaç gündür ne çekiyorum bilseniz...Şimdiye kadar gayet güzel gidiyordu herşey,hamurişi yapsam bile elim gitmiyor,kendimle övünüyordum.Ama geçen hafta hafif depresif halim yeme isteği uyandırdı.Büyük oğlum evde ve onun için üstüste kek,kurabiye yaptık.İnsanın en yakınından geliyor ne gelirse.Ablam işi ne kadar sıkı tuttuğumu bildiği halde,"ye,bir şey olmaz,nefsin körlensin" diye teşvik etmez mi?Geçen hafta bir parça kek ağzıma atmıştım.Ama kurabiyeyle bakışıyoruz.Bahane hazır,ilk defa yaptığım bir tarif ve tadını merak ediyorum.Neyse ki son tahlilde ben galip geldim.Kendime diyet yapmanın anlamını hatırlattım,yasak olanları hatırlattım.
Ve en önemlisi ye diye teşvik edenlere aldırmamayı.
Merhaba kizlar.bugünkü menüm
Sabah00 de kkk,aksam 17:00 da 2 kase mercimek corbasi 2 kase kefirli yoğurt...
Nasil menüm.
Bu arada sizlere sorum var cevaplarsaniz çok sevinirim kozlar
Karniyarigi nasil yiyorsunuz sonuçta patlıcan kizarmiyormu başka bi yöntemi mi var?bide mercimek köftesinin nasil yapıyorsunuz orada soğan kavruluyor salcayla falan nasil yapıyorsunuz fikirlerinizi ihtiyacim var
nasılsınız kızlar??? uzun zamn oldu görüşmeyeli.tatilden döndüm ama yoğun bir sürecin içine girdm okulda.sbs kursu falan...yarıyıl tatilinde Adanada tarlada çalıştım ( ailem ıspanak ekmişti bu sene tarlamıza) o yüzden çok dikkat edemedm yediğime içtiğime.annem öğle yemeklerine börek falan yaptı doyurucu olur tarlada acıkmayalım diye.geldikten sonrada açıkçası pek konsantre olamadım. inş bu hafta yeniden sizlerleyim.ptesi bildirimine katılacağım.bi detoks yapsam fena olmaz.sizler neler yaptınz??? 15efes25,mahzen77 gurbetizm nasılsınz kızlarr ??? özledim burayıı. öpüyorum hepinizi
hedef, liste için teşekkürler.Geçen hafta verimli değilmiş pek.capadokya ve gurbetizmi tebrik ediyorum.
Geçen hafta benim de elim kaçamağa gitti,bir doymazlık vardı üstümde.İnşallah bu hafta acısını çıkarırız.
huzis, hoşgeldin.Hayırlı evlatmışsın annenlere yardım etmişsin ne güzel...Diyete nasıl olsa devam edersin dert etme.
Bugün dozunda yedim.Sabah kkk,akşam pırasa yemeği,cacık,az kuru üzüm.
hedefcim liste için tşk
kızlar resmen dökülmüşüz halimiz perişanspora asılmak şart yeter artık yaza ne kaldı
yeni ve yeniden gelenler hoşgeldiniz
seni ve gurbetizmi
niye dua edeyim ayol delirdin mişaka şaka
hepimiz verelim hiç durmayalım yetti beeee
toparlanalım ayaklanalım şahlanalım haydeee
aramızda yenilere her zaman yer var filiz hoşgeldinKızlar Merhaba aranızda banada yer var mı?
Yediklerimizi yazıp kilo bildirimi yapıyoruz sanırım??
efes senin iraden kuvvetli canım. ne güzel içsel denetimli birisin. tebrikler...Arkadaşlar,kaç gündür ne çekiyorum bilseniz...Şimdiye kadar gayet güzel gidiyordu herşey,hamurişi yapsam bile elim gitmiyor,kendimle övünüyordum.Ama geçen hafta hafif depresif halim yeme isteği uyandırdı.Büyük oğlum evde ve onun için üstüste kek,kurabiye yaptık.İnsanın en yakınından geliyor ne gelirse.Ablam işi ne kadar sıkı tuttuğumu bildiği halde,"ye,bir şey olmaz,nefsin körlensin" diye teşvik etmez mi?Geçen hafta bir parça kek ağzıma atmıştım.Ama kurabiyeyle bakışıyoruz.Bahane hazır,ilk defa yaptığım bir tarif ve tadını merak ediyorum.Neyse ki son tahlilde ben galip geldim.Kendime diyet yapmanın anlamını hatırlattım,yasak olanları hatırlattım.
Merhaba kizlar.bugünkü menüm
Sabah00 de kkk,aksam 17:00 da 2 kase mercimek corbasi 2 kase kefirli yoğurt...
Nasil menüm.
Bu arada sizlere sorum var cevaplarsaniz çok sevinirim kozlar
Karniyarigi nasil yiyorsunuz sonuçta patlıcan kizarmiyormu başka bi yöntemi mi var?bide mercimek köftesinin nasil yapıyorsunuz orada soğan kavruluyor salcayla falan nasil yapıyorsunuz fikirlerinizi ihtiyacim var
Kızlar merhaba günlük yağ tüketimi ne kadar olacak ?
Kızlar merhaba günlük yağ tüketimi ne kadar olacak ?
yok muarkadaşşlar bıktım hep aynı menüden
xc9 arkadaşımız pdf formatında okumuştu yanlış hatırlamıyorsam. gelince aydınlatır seni
Arkadaşlar,kaç gündür ne çekiyorum bilseniz...Şimdiye kadar gayet güzel gidiyordu herşey,hamurişi yapsam bile elim gitmiyor,kendimle övünüyordum.Ama geçen hafta hafif depresif halim yeme isteği uyandırdı.Büyük oğlum evde ve onun için üstüste kek,kurabiye yaptık.İnsanın en yakınından geliyor ne gelirse.Ablam işi ne kadar sıkı tuttuğumu bildiği halde,"ye,bir şey olmaz,nefsin körlensin" diye teşvik etmez mi?Geçen hafta bir parça kek ağzıma atmıştım.Ama kurabiyeyle bakışıyoruz.Bahane hazır,ilk defa yaptığım bir tarif ve tadını merak ediyorum.Neyse ki son tahlilde ben galip geldim.Kendime diyet yapmanın anlamını hatırlattım,yasak olanları hatırlattım.
Arkadaşlar,benim bir teklifim var.Şu cıssları kaldıralım.
Bu diyete ilk başladığımda bazı arkadaşlar arada yaptıkları kaçamakları yazıyorlardı,ben bile özenir olmuştum.Bir kere yapsam ne çıkar,millet ne kaçamaklar yapıyor diye düşünmeye başlamıştım.Bir de adını vererek kaçamaklarımızı yazmak özendirici,can çektirici olabiliyor.Bir sebeple kaçamak yapan arkadaş kilo da verirse iyice özendirici oluyor.
O nedenle buna bir çözüm bulalım diyorum.Hem kendimizi dizginlemek,hem arkadaşlara karşı sorumluluktan olsun ya bu cıssları yazmayalım,ya da kendimizi frenleyelim.
Hoşgeldin,yeni gelenlere her zaman kapımız açık.Bu 11 kilo büyük başarı.Ne kadarını karatayla verdin,şimdi kaç kilosun?kızlar merhababen de karatay diyeti ile kilo verip, vermeye devam edenlerdenim...cuma yarışması 5.gruptayım, yeriniz varsa sizlerle de paylaşımlarda bulunmak,sizlerinde paylaşımlarınızdan yararlanmak isterim...bu arada bugün 43.günüm karatay beslenme ile yaklaşık 3 hafta falan oldu tanışalı geçen cuma itibariyle toplamda 11 kilo veridm, devam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?