günaydın, teşekkür ederim öncelikle... daha önce yazmış olduğum yazıyı okuduysan 1 üstte, karatay diyetini 20 gündür uyguluyorum, bu yazıyı karatay diyeti ile tanışmadan önce yazmıştım ve o dönem 6,5 kilo vermiştim ondan sonra karatay diyetine geçerek 4,5 kilo daha verdim ve şimdi tam anlamıyla karatay diyeti ile sürdürmek istiyorum, haklısın karatayda ara yok, zyağı ve tereyağ var, 20 gündür eklenmiş durumda listeme bu gıdalar, o yazıyı soran arkadaşlara neler yaptığımı bildirmek için paylaştım
ben iki yazını da okudum ama sabah sersemliği sebebiyle birbirine karıştı demek ki. o zaman Karatay Diyeti ile kilo vermeye devam
menün gayet güzel. su tüketimimin nasıl?
Günde 2.5-3 litre su iciyorum lenevacim.sabah kahvaltıdan önce suya limon sıkıyorum.
canlar şekersiz aşure yiyebiliyıomuyuz
aşurede karatay'a aykırı olan tek şey şeker zaten. şekersiz yiyebiliyorsan ye tabi. Hatta kahvaltı öğününde yersen içindeki meyveler açısından daha iyi olur
merhabalar karatay ile kilo vermek istiyorum. kilo bildirimi haftanın hangi günü nasıl oluyor ? :44:
Hoşgeldin foresst:) her gün mönü bildirimi,pt günleri de kilo bildirimi yapıyoruz...
sen bize takıl biz seni motive ederiz.! Karatay usulü beslenme bir yaşam tarzı oluyor kendini çok rahat ve mutlu hissedeceksin.hoşbuldukilk başlarda insanın motivasyonu biraz düşük oluyor :26: inşallah bir daha geri almamak üzere veririm
Selam kızlar ben son bir yıldır karatay diyeti yapıyordum 12 kilo verdim 2 aya yakın bir zaman önce bıraktım ve yine kilo almaya başladım 5 kilo kadar aldımda şimdi yavaştan yeniden başlamak istiyorum benim sorum bu diyetle kilo verenlere olucak ben hep bacak ve kalçadan kilo verdim 2 ayda bir pantalon bedenim değişti ama bel ve karın bölgesi olduğu gibi duruyor itiraf etmelimki diyet yaptığımı söylediğim zamanlarda bile dört dörtlük uymamıştım bu beslenme planına çok kaçamak yaptım bu gün kardeşimle konuştuk oda hep bacak ve kalçadan kilo verdiğini söyledi sizleredemi öyle oldu bana bel ve karın bölgesini inceltecek bir diyet lazım
Sanırım sizin vücut yapınız böyle. Ben her yerden orantılı olarak verdim hatta en cok belden ve göbekten gitti diyebilirim. Harfiyen diyete uymayı deneyin, kitabı da mutlaka okuyun. Belki diyeti bırakmasaydınız göbekten gitmeye başlayacaktı. Ideal kilonuza inene kadar bırakmayın mutlaka istediğiniz bölgelerden de incelme olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?