Bende koşu bandı almayı düşünüyorum. Hangi model? Apartmandaysan alt kata ses geçirme sorunu yaşadın mı? :44:
sabah 10.30: 1 simit (cıssss) 1 dilim peynir
akşam 18.30: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, salata
spor: 1 saat (62 dk) yürüyüş
Canan Karatay Hoca'nın bir lafı var "Günde 5 km yürüyün ne yerseniz yeyin" Ben de bu sabah simit yediğim için akşam 5.5 km yürüdüm
Bende koşu bandı almayı düşünüyorum. Hangi model? Apartmandaysan alt kata ses geçirme sorunu yaşadın mı? :44:
malesef öyle değil benim evimle işimin arası 2.5 km yürüyerek gidip geliyorum ama malesef o kadar korumuyor
Bugunum coook mutsuz gecti kizim masadan dustu ve kolunu incitti saatlerce kucagimdaydi kahvaltimi yapamadim dogru durust doktora goturmedim yarinki duruma gore goturecegim.
Sabah, muz elma hurma ve olcusunde kuruyemis (karabugday yicektim kismet olmadi)
Aksamda, yarim yufkadan yapilmis tavada kiymali gozleme , biraz ton baligi, kabak tatlisi, azcik da yumurta (ayy menmden kendim tiksindim bide bunlari yedim yanii)
Bugunum coook mutsuz gecti kizim masadan dustu ve kolunu incitti saatlerce kucagimdaydi kahvaltimi yapamadim dogru durust doktora goturmedim yarinki duruma gore goturecegim.
Sabah, muz elma hurma ve olcusunde kuruyemis (karabugday yicektim kismet olmadi)
Aksamda, yarim yufkadan yapilmis tavada kiymali gozleme , biraz ton baligi, kabak tatlisi, azcik da yumurta (ayy menmden kendim tiksindim bide bunlari yedim yanii)
Kaçamağı alışkanlık haline getirirsek korumaz ama arada bir olduğunda normalde yaptığımızdan daha fazla spor yaparsak o kaçamağı telafi edeceğini düşünüyorum. Canan Hoca'nın ne yerseniz yeyin'den kastı pasta börek çikolata vs değil zaten. Bu lafı genelde "günde bir dilim ekmek yesem olmaz mı" diyenlere cevaben söylüyor
ne zor işler bu işler ya
HUZİS
selam hoşgeldin canım, bu tatil bizi mahvetti. ben de aynen tatilde bozdum ve hala tam toparlayabilmiş değilim. bi aralar sürekli karatayı düşünüyordumm artık öyle bi gevşemişim ki ayy azcık yesemler geçiyor aklımdan sürekli..
neyse birbirimize destek olcaz artıkbizde seni özledik. :26:
sabah: 2 rafadan yumurta, peynir, zeytin, maydanoz,1 çay bardağı ceviz, 4 kayısı, çay
akşam: mercimek çorbası, barbunya, semizotlu yoğurt, salata(havuç, turp, zeytin), 4 kayısı
cnm 2-3 gündür karataya tekrar başladım.jillianın sayfasına üye oldum orada istedğim kiloya ulaşabilmem için günlük 930 kalori almam gerektğini söylüyordu anket.karataya göre besleniyorum ve kalori cetveli var(online bi site.yiyecekler orda var.tıklıyorum besinleri.günlük almam gerekeni geçersem uyarıyor) oradan da onu hesaplıyorum.3 gün önce 54.4 kg geliyordum bu sabah itibariyle 53.3 kg oldum.(ödem atmak kolay da görecem sonucu hep vererek devam edecek miyim)belkide başlarda bi yerden sonra kilo veremiyor olmamın nedeni yakamayacağımdan fazla kalori alıyor olmamdır.bakalım bu yöntemle nasıl bir sonuç alacağım.paylaşırım sonra.jillianda da six week six pack abse başlıcam ptesi.yarın saçlarıma kına yapacağım sabahtan.o yüzden spora başlayacamayacağım :26:
Geçmiş olsun kızın nasıl şimdi?
çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun...
menümü de yazayım...
sabah:menemen peynir fındık
akşam:ıspanak yemeği yoğurt çorba..
bugün zumba yapıcam spor olarak..
Capadokyacim çok geçmiş olsun..
Bugünkü menüm
Sabah: KKK 1 yurta yerine muz yedim
Aksam.2 tabak kiymali mercimek yemeği, salata...
Gün içerisinde oda sicakliginda limonlu tarcinli karanfilli su 3 litre.spor: dip köse bucak ev temizliği utu camasir :)ama cok ter attim
Cok sagolun. Bugunum cerrahpasa acilde gecti ne yazikki kizimin kolu kirilmis. Alciya alindi uc hafta duracak. İcim parcalandi cok agladi kolunu cektiler yerine getirmek icin bizi odaya almadilar yavrum icerde biz babasiyla disarda agladik ne zorms evladinin basina bisey gelmesi. Allah kimsenin basina vermesin.menumse bugun cok karisik oldu sabah karabugdayli karisimimdan yemistim aksama da ancak tarhana corba ve salata yiyebildim oda hastaneye yakin oturan gorumcemde vevsaat ona geliyordu sanirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?