Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugünkü menüm
Saban: KKK
Aksam: etli yeşil fasulye,tarhana corbasi,kefirli naneli pul biberli yoğurt.
3 litre suyu.

Bende koşu bandı almayı düşünüyorum. Hangi model? Apartmandaysan alt kata ses geçirme sorunu yaşadın mı? :44:

benim ki vardı bozuldu oda en iyisiydi aldığımda çok kullanmadım hep atılı kaldı ben hiç önermem almanı çok sıkıçı birşey insan çıldırıyor aynı yerde yürümekten.ve daha yorucu.ben aldığıma pişman oldum benim tanıdık alanlarda aynı beim gibi.

Bugunum coook mutsuz gecti kizim masadan dustu ve kolunu incitti saatlerce kucagimdaydi kahvaltimi yapamadim dogru durust doktora goturmedim yarinki duruma gore goturecegim.

Sabah, muz elma hurma ve olcusunde kuruyemis (karabugday yicektim kismet olmadi)
Aksamda, yarim yufkadan yapilmis tavada kiymali gozleme , biraz ton baligi, kabak tatlisi, azcik da yumurta (ayy menmden kendim tiksindim bide bunlari yedim yanii)

Dün

Sabah:kkk,1 mandalina

Öğlen:2 içli köfte,1 kase yoğurt,1 elma

Akşam:salata,1 parça tavuk

Spor:

malesef öyle değil benim evimle işimin arası 2.5 km yürüyerek gidip geliyorum ama malesef o kadar korumuyor

Bende koşu bandı almayı düşünüyorum. Hangi model? Apartmandaysan alt kata ses geçirme sorunu yaşadın mı? :44:

Apartmanda oturmuyoruz bu yüzden öyle bir sorun yaşamadım ama apartmanda alt kata ses geçirdiğini biliyorum. altına halı koyarsan biraz engelliyormuş. model konusuna takılma bence çünkü hepsi aynı, bütçene en uygun olanı al sadece motor gücüne dikkat et. bu konuda alacağın yerden sana bilgi verirler.

malesef öyle değil benim evimle işimin arası 2.5 km yürüyerek gidip geliyorum ama malesef o kadar korumuyor

Kaçamağı alışkanlık haline getirirsek korumaz ama arada bir olduğunda normalde yaptığımızdan daha fazla spor yaparsak o kaçamağı telafi edeceğini düşünüyorum. Canan Hoca'nın ne yerseniz yeyin'den kastı pasta börek çikolata vs değil zaten. Bu lafı genelde "günde bir dilim ekmek yesem olmaz mı" diyenlere cevaben söylüyor

Geçmiş olsun kızın nasıl şimdi?

çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun...
menümü de yazayım...
sabah:menemen peynir fındık
akşam:ıspanak yemeği yoğurt çorba..
bugün zumba yapıcam spor olarak..

ne zor işler bu işler ya

Sabah 10.30: Soğanli dereotlu hellimli omlet, zeytin, havuç, turp, biraz ceviz

Aksam 18.45: fırın poşetinde tavuk, zeytinyağlı kereviz, yeşil salata

spor: toplamda 80 dakika, 7.5 km yürüyüş

sabah: 2 rafadan yumurta, peynir, zeytin, maydanoz,1 çay bardağı ceviz, 4 kayısı, çay

akşam: mercimek çorbası, barbunya, semizotlu yoğurt, salata(havuç, turp, zeytin), 4 kayısı

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm 2-3 gündür karataya tekrar başladım.jillianın sayfasına üye oldum orada istedğim kiloya ulaşabilmem için günlük 930 kalori almam gerektğini söylüyordu anket.karataya göre besleniyorum ve kalori cetveli var(online bi site.yiyecekler orda var.tıklıyorum besinleri.günlük almam gerekeni geçersem uyarıyor) oradan da onu hesaplıyorum.3 gün önce 54.4 kg geliyordum bu sabah itibariyle 53.3 kg oldum.(ödem atmak kolay da görecem sonucu hep vererek devam edecek miyim)belkide başlarda bi yerden sonra kilo veremiyor olmamın nedeni yakamayacağımdan fazla kalori alıyor olmamdır.bakalım bu yöntemle nasıl bir sonuç alacağım.paylaşırım sonra. jillianda da six week six pack abse başlıcam ptesi.yarın saçlarıma kına yapacağım sabahtan.o yüzden spora başlayacamayacağım :26:

sabah: 2 rafadan yumurta, peynir, zeytin, maydanoz,1 çay bardağı ceviz, 4 kayısı, çay

akşam: mercimek çorbası, barbunya, semizotlu yoğurt, salata(havuç, turp, zeytin), 4 kayısı

herşey iyi hoş da akşam kayısı olmasaymış iyiymiş

çok azimli gördüm seni ne güzel. iyi haberleri bekliyoruz

Capadokyacim çok geçmiş olsun..

Bugünkü menüm
Sabah: KKK 1 yurta yerine muz yedim
Aksam.2 tabak kiymali mercimek yemeği, salata...
Gün içerisinde oda sicakliginda limonlu tarcinli karanfilli su 3 litre.spor: dip köse bucak ev temizliği utu camasir :)ama cok ter attim

Geçmiş olsun kızın nasıl şimdi?

çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun...
menümü de yazayım...
sabah:menemen peynir fındık
akşam:ıspanak yemeği yoğurt çorba..
bugün zumba yapıcam spor olarak..

Cok sagolun. Bugunum cerrahpasa acilde gecti ne yazikki kizimin kolu kirilmis. Alciya alindi uc hafta duracak. İcim parcalandi cok agladi kolunu cektiler yerine getirmek icin bizi odaya almadilar yavrum icerde biz babasiyla disarda agladik ne zorms evladinin basina bisey gelmesi. Allah kimsenin basina vermesin.menumse bugun cok karisik oldu sabah karabugdayli karisimimdan yemistim aksama da ancak tarhana corba ve salata yiyebildim oda hastaneye yakin oturan gorumcemde vevsaat ona geliyordu sanirim bilmiyorum.

geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…