Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese selammm
karatay dyetımm son gaz devam edıyor ve coook sukur hıçç zorlanmıyorum.tatlı konusunda cok sıkıntı cekecegımı sanıyordum fakat o uc ogun oyle saglam doyuyorumku canım bı daha bışı ıstemıyor.sabah ıkı yumurta fındık sekız zeytın bır salatalık ve yesılçay vardı menumde,şimid oğle yemeyıvaktım fakat hala acıkmadım ,oğlen koca bı kase salata yanında bıraz bzelye yemegı koymayı dusunuyorum.ekemek gorunce mıdem bulanıyo valla ıyıce sogudum.ıkı haftadır dıyetteyım fakat bu hafta tartılmıcam,ay halındeyım ve karnım cook şiş oluyo boyleyken,hıç moralımı bozmayım tartıya cıkıp:))
benım tek sorunum gunde bır fıncan şekersız bı damla sütle nescafe ıcıyorum,onceden 4 bes bardak ıcerdım artık bı bardak ıcıyorum bılıyorum ıslenmıs olduğu ıcın nescafe yasak ama duramıyorum hıç ıçmeyınce.bıde kahve benı afedersıız lavaboya cıkarıyor,sızce yanlış mı yapıyorum bu ahveyı bırakamamakla????

Ya bu konuyu aslında hocaya sor istersen ama benim bilgilerim şöyle;

Ahmet Aydın günde 1.000 mg ile 3.000 mg.arası omega 3 alınmasını öneriyor. Daha önce dediğim gibi zaten eğer her sabah 2 yumurta yiyorsan 1.800 mg.cepte (özgür dolaşan tavukların yumurtası olması şartıyla) bunun dışında ceviz, keten tohumu da yiyoruz bunlarda da var bir miktar ben 3.000 e tamamlayayım diye 950 mg.lık tan bir tane alıyorum. (Yine daha önce yazdığım gibi benimki 950 mg.542 mg.epa 408 mg.dha var yani tamamı etken madde) seninki az gibi geldi bana istersen bu bilgileri Canan hoca ile paylaş bizde bilgilenelim

Son düzenleme:

canım ılgıne tesekkur ederım ben doktorlar sıtesıne uye degılım bu yuzden soramam sanırım sen uyerysen kopyala yapıstır yapıp sorsanda merak eden herkes aydınlanmıs olsa cunkı baya bı merak edılen bır konu ve herkesın kullandıgı farklı degerler ıcerıyo.zahmet olmazsa sorabılırmısın

Ben de bırakmadım. Hatta günde 2 türk kahvesi bir nescafe şekersiz sade içiyorum her ikisini de. Valla zaten o kadar çok şeyi yemiyorum içmiyorum ki bu kadarcık bir şeyi çok görmüyorum kendime. Yanlış anlaşılmak istemem kendimi bu beslenme biçiminde hiç bir şeyden mahrum hissetmiyorum. Böyle beslenmek ve yaşamak benim tercihim. Ama bu kadarcık keyfimi kaldırmak istemem.

Tamam canım sorayım.

Sordum, cevap gelince yazayım burada.

demin öğle yemeği yedim.tarhana çor., z.yağlı kereviz ,haşlanmış pancar ve 1 avuç nar yedim.sonra düşündüm acaba nar dokunur mu? diyeti bozmuş sayılmam inşallah.daha tartılmadım bu cuma tartılmayı planlıyorum.bakalım ne olacak?

Merhaba,

Öğle yemeğinde 5 kaşık kadar tavuk but kuşbaşı
3 kaşık yoğurt yedim.

Ofisimizdeki aşçı bayan o kadar kötü yapmışki tavuğu çiğ kokusu geliyordu

Şimdi açlık hissediyorum doğal olarak aman neyse akşama kadar idare ederim.

Yarın doktor kontrolüm var kızlar, şeker kolesterol testleri yazdırmaya çalışacağım bakalım yaptıracak mı doktor bey? Eğer yaptırabilirsem sonuçları paylaşırım buradan.
Sevgiler.

bende 120 ile başladım umarım başarılı olurum.bu kaçıncı diyet valla.bu son olur ,sonuca vararım inşallah

kıslar ıcım usudu sıcacık sekersız nescafe yaptım onu ıcıyorum ama ac deılım mutluyum

kızlar gül bugun hıc gozukmedı rahatsızmıkı acaba bılenınız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…