Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öyle düşünme canım düşersin burada yazanları uygulayıp düşmeyen var mı ki

inşallah gamzeedcim bugün böyle bir kötümserlik var üzerimde hayırdır inşallah normalde sabahları uyanamıyorum ama yarın saba erken kalkıp tartılmaya çalışacağım çok merak ediyorum bu haftaki kaçamakların hasarı ne kadar olmuş..

peki çocuğunuzada kullanıyormusunuz omega 3

kızlar aranıza yeni katıldım ve kitap henüz elime ulaşmadı fakat sizleri okuyarak bende başladım sabah ilk defa çay demlemeden bir kahvaltı yaptım zor olmadı :)) oluyormuş ..portakal suyu içtim omlet ve cevizz hepsi budarr ..aranızda olmak güzel devam edicem umarı hem kilo verip hemde sağlıklı oluruzz...

söz bu hafta başka kaçamak yok

yaa şu çatlaklardan bende tonla var eskilerden kurtulamazken yenileri oluşursa ne yaparım bilemiyorum şu duşta yağlanma işini biraz tarif eder missiniz keseden sonra ıslakken mi yağlanıyoruz öyleyse nasıl kurulanacağız ben banyodan sonra krem sürüyorum ama zorla sanki temiz vicudu tekrar kirletiyormuşum gibi geliyor yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle aramıza hoşgeldin çıtır adayı :))

olur olur çay demlemeden de, şeker kullanmadan da, ekmek yemeden de .:))

lakin kitapların gelene kadar topiğin ilk sayfasındaki sabah kahvaltı menüsü örneğini okumalısın. Kahvaltında eksik ve yanlışlar var. Portakal suyu içmiyoruz.

Kolay ve sağlıklı incelmeler

evet ilk yanlışımızı yapmışız demek ..ok portakal suyuda yokk ne içmem gerektiğini okurum ...ben yeniden bir okuyayımm..akşama hamsi yapacam fırında onunla telafi ederim artık ..bu sıcak selamlama ve motivasyon için çook teşerkkürler arkadaşım ...bfite gitmeyi düşünüyordum sanırım bu diyetle ihtiyacım kalmayacaakkk..

bende bugün çok kötü kalktım her yanım ağırıyor bişey yemekte istemedi canım ama atıştırdım zorla bak benim 1 ay olmadı daha 5 kilo verdim hemde diyet konusunda çok istikrarlı olmama rağmen sen neden yapamayasın
portakal suyu yooook yeşilçay iç süt iç ama meyve sularından uzak dur evde sıkılanlardanda
Her seferinde aynı işlemi yapıyoruz galiba.

Ben tekrar baştan yaptım.

hayır ilk girdiğin şifre ile düzenleyebiliyorsun her seferinde yeni yapmana gerek yok tatlım

BENDE Bİ ARA DÜŞÜNDÜM AMA SONRA VAZGEÇTİM.PARA HARCAMADAN DAHA KESİN VE KALICI ÇÖZÜMLER BULABİLİRİZ KENDİMİZE. EGZERSİZİ HAYATIMIZA SÜREKLİ OLARAK YERLEŞTİRMEK GEREKİYOR NETİCEDE. BENDE KOŞU BANDI VAR YÜRÜYÜŞÜMÜ ONDA YAPIYORUM.MEKİK ÇEKİYORUM Bİ ALET YARDIMIYLA .)) BURDA KIZLAR BİR ARA NETTEN LESLİE NİN VİDEOSUNDAN YAPIYORLARDI YÜRÜYÜŞLERİNİ ONU ARAŞTIRABİLİRSİN MESELA, EVDE BANT YOKSA YADA DIŞARIDA YÜRÜME FIRSATIN YOKSA EĞLENCELİ BİR SEÇENEK. BEN BİRDE GEÇENLERDE SIKILAŞMAK İÇİN ARAŞTIRMA YAPARKEN callenetics DİYE BİR EGZERSİZ KEŞFETTİM. NETTEN ÖNCESİ VE SONRASI FOTOLARINA BAK MUTLAKA. İNDİRDİM VİDEOYU VE KİTABINI AMA HENÜZ BAŞLAMAK NASİP OLMADI.

kızlar okuyorum okuyorum sizleri bir yandanda kitabı okuyorum ama ben henüz hazır olamadım diyet işine

NEDEN SANA MANİ OLAN NE ?

BENDE DE DUYGUSAL AÇLIK GİBİ BİR DURUM OLURDU KARATAYA BAŞLAMADAN EVVEL. SİNİRLENİNCE KIZINCA SALDIRIRDIM. AÇ KALICAM BAŞ AĞRISIYLA DOLAŞICAM KORKUSUYLA DİYET YAPMAYA BAŞLAYAMAZDIM. İLK GÜN SİLİNDİ HİSSETTİĞİM HERŞEY. NE AÇ KALMAK, NE YAPAMAYACAĞIM NE DE ZAYIFLIYAMIYCAM HAYATIMIN SONUNA KADAR TOSUN TOSUN DOLAŞICAM DİYE BİŞEY DÜŞÜNMEZ OLDUM.
RUHEN HAZIR OLMAN ÖNEMLİ.
GEÇEN GÜN ALDIM CANAN HOCANIN SON KİTABINI YANINDA DA "ASLINDA AÇ OLAN BEYNİNİZ DEĞİL DUYGULARINIZ " ADINDA BİR NLP UZMANININ KİTABI. CANAN HOCAYLA AYNI PARALELDE İLERLİYOR SAĞLIKLI YAŞAM KONUSUNDA SÖYLEDİKLERİ. RUHİ MOTİVASYON KISMIDA ÇOK HOŞ. GÜZEL CÜMLELER, ANLATIMLAR VAR. SIK SIK HEM SENIN HEMDE DİĞER ÇITIRLAR İÇİN PAYLAŞMAYA ÇALIŞICAM ALTINI ÇİZDİĞİM KISIMLARI...İYİ KİLO VERMELER ŞİMDİDEN NEDE OLSA ARAMIZA KATILMAN BİLE BİR ADIM. BAŞLAMAN İÇİN SANA ENGEL OLAN ZİRCİRLERİNDEN KURTULMAN DİLEĞİYLE.

hadı bırbırımıze soz verelım 1 hafta tartılmak yok dıye,yarın bıldırım yapacagız mecbur tartılacagım ama ondan sonra kaldıralımmı tartıyı 1 hafta?

benım ıcın de zor olacak

tbrk ederım loxıcım sabah sabah dısarda yuruyup gelmek herkesın harcı degıl ben sıcacık evımde kosu bandına cıkmaya erınıyorum dur kendı kendımı doveyım
dur ben de senı doveyım
bugun kar yagdı buralara,yarın nasıl yuruyecez bılemıyom,belki de evde yururum:44:

sabah su

1kk peynir
2dilim ekmek
6-7 zeytin
2ceviz
1 tatlı kasığı pekmez

kremini öğrencim verdi

bir tabak fasuyle
1tabak ev yogurdu
ekmek ve pekmez olmamısyumurtayı goremedım

fasulye yemıssın zaten ordan karbonhıdrat alıyon ya

Kızlar canım müthiş atıştırmak istiyor.Aç da değilim. Biri beni durdursun ne yapıyım ben şimdi? Zaten spor da yok. Pc başında oturmaktan hiç hareketimde yok?Biri beni duydun ve yol göstersin lütfen ?
ayran ,süt,bıtkı cayı,lımonlu su ıcebılırsın.

peki çocuğunuzada kullanıyormusunuz omega 3
ben kullanıyorum seven seas surup,gunde 2 tatlı kasıgı verılmelı oglum bayılıyor fazla fazla ıstıyorum zor durduruyorum

KILO VERIRken portakal suyu ıcmıyoruz canım.
kılo sorunu bıttıkten sonra gunde 1 kahve fıncanı ıcılebılır dıyor hoca

sporsuz olur mu ,gıt tabıı kı spora e,sadece kılonvermek degıl sıkılasmak da onemlı,

tebrikler umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın bugün ben de tartıda yüzü gülenlerdenim:)))

hıc ıyı degıl durum.
sabah 72.8 dı galıba

reglım de bıttı ama hala ınmedım

benimde reglim yakın sabah 61.300 falandım ama bakalım yarın ne olacak....bu hafta 63ü bile gördüm sabahları...ne oldu anlamadım çokta hareket ediyorum..bugün 2saat yürüdüm...ve diğer hareketlerde cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…