- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
öyle düşünme canım düşersin burada yazanları uygulayıp düşmeyen var mı ki
selam canim..marka degil ama omega 3 alirken dikkat etmen gereken tek husus kac mg oldugudur...günde bi tane kapsül aliyim diyorsan alacagin omega 3 kapsülü 1000 mg lik yada 1500 mg lik olandir...baska markalar var bir süre kapsül koyuyorlar icine ucuzda hem...ama mg lari az malesef ve 3 yada 6 kapsül alman gerekir onlardan...bu detayi herkes bilmez..ama arastirdim bayagi..dikkat edilmesi gereken husus mg in yüksek olmasi ve günde 1 tane kapsül alman gereken markalardir...ben aldim bir marka, ucuz diye üzerinde yaziyor 3 tane alicaksin diye..ama baska bir marka aldim 1000 mg lik biraz pahali ama günde 1 tane aliyorsun ve vucudun ihtiyaci olan omega 3 ü tamamen iceriyor bu 1000 mg lik olan marka...yani eczaneden sorarsan bu detayi sana anlaticaklardir...bayagi arastirdim karsima bu sonuc cikti..ve cok kiside bilmez bu detayi cünki piyasada omega 3 kapsülleri zibil gibi cok var...ucuz olanlar genelde cok kapsül korlar ama icindeki miktar azdir..sana yardimci olabilicegim tek husus bu..kolay gelsin:))
bende de gözlük var canım ama anlamadım ne demek istediğini? Ben valla yalayıp yutuyorum
peki çocuğunuzada kullanıyormusunuz omega 3
emin değilim ama yine kendi sitesinden sanırım
kendi kendime yemin etcem bu hafta, tartılırsam ... olsun diye.. yok yani duramıyorum, manyak gibi kendimi tartıya atıyorum sabah sabah.. başka çare kalmadı bu şekilde durdurcam artık kendimi napayım
arada sırada yenenden bişi olmaz, ama abartma daha fazla yeme sakın, mesela sen de 1 hafta kaçamak yapmıycana söz ver kendine :)
üzülme sudennaz bazen öyle oluyor arada benim de geçtiğimiz hafta sonu aynen öyleydi ama biraz dikkat edince toparlarsın bence
bu öğlen yediklerimi hemen yazıyorum:
7 kalem kuzu pirzola (burada et ucuz da bol bol yiyebiliyorum yoksa Türkiye'de biraz zorlanırdım)
haşlanmış sarımsaklı fasülye ve kabak
öğlene kadar 1 litre su
1,5 litre şişemi şimdi yeniden doldurdum akşama kadar biter
bu arada kilo vermeye başlayınca bende çatlaklar oluşuyor o yüzden her banyoda bebe yağı ile yağlanıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim
kızlar aranıza yeni katıldım ve kitap henüz elime ulaşmadı fakat sizleri okuyarak bende başladım sabah ilk defa çay demlemeden bir kahvaltı yaptım zor olmadı :)) oluyormuş ..portakal suyu içtim omlet ve cevizz hepsi budarr ..aranızda olmak güzel devam edicem umarı hem kilo verip hemde sağlıklı oluruzz...
öncelikle aramıza hoşgeldin çıtır adayı :))
olur olur çay demlemeden de, şeker kullanmadan da, ekmek yemeden de .:))
lakin kitapların gelene kadar topiğin ilk sayfasındaki sabah kahvaltı menüsü örneğini okumalısın. Kahvaltında eksik ve yanlışlar var. Portakal suyu içmiyoruz.
Kolay ve sağlıklı incelmeler
bende bugün çok kötü kalktım her yanım ağırıyor bişey yemekte istemedi canım ama atıştırdım zorla bak benim 1 ay olmadı daha 5 kilo verdim hemde diyet konusunda çok istikrarlı olmama rağmen sen neden yapamayasıninşallah gamzeedcim bugün böyle bir kötümserlik var üzerimde hayırdır inşallahnormalde sabahları uyanamıyorum ama yarın saba erken kalkıp tartılmaya çalışacağım çok merak ediyorum bu haftaki kaçamakların hasarı ne kadar olmuş..
portakal suyu yooookkızlar aranıza yeni katıldım ve kitap henüz elime ulaşmadı fakat sizleri okuyarak bende başladım sabah ilk defa çay demlemeden bir kahvaltı yaptım zor olmadı :)) oluyormuş ..portakal suyu içtim omlet ve cevizz hepsi budarr ..aranızda olmak güzel devam edicem umarı hem kilo verip hemde sağlıklı oluruzz...
Her seferinde aynı işlemi yapıyoruz galiba.
Ben tekrar baştan yaptım.
kızlar okuyorum okuyorum sizleri bir yandanda kitabı okuyorum ama ben henüz hazır olamadım diyet işine
evet ilk yanlışımızı yapmışız demek ..ok portakal suyuda yokk ne içmem gerektiğini okurum ...ben yeniden bir okuyayımm..akşama hamsi yapacam fırında onunla telafi ederim artık ..bu sıcak selamlama ve motivasyon için çook teşerkkürler arkadaşım ...bfite gitmeyi düşünüyordum sanırım budiyetle ihtiyacım kalmayacaakkk..
kızlar okuyorum okuyorum sizleri bir yandanda kitabı okuyorum ama ben henüz hazır olamadım diyet işine
hadı bırbırımıze soz verelım 1 hafta tartılmak yok dıye,yarın bıldırım yapacagız mecbur tartılacagım ama ondan sonra kaldıralımmı tartıyı 1 hafta?kendi kendime yemin etcem bu hafta, tartılırsam ... olsun diye.. yok yani duramıyorum, manyak gibi kendimi tartıya atıyorum sabah sabah.. başka çare kalmadı bu şekilde durdurcam artık kendimi napayım
arada sırada yenenden bişi olmaz, ama abartma daha fazla yeme sakın, mesela sen de 1 hafta kaçamak yapmıycana söz ver kendine :)
dur ben de senı doveyımtbrk ederım loxıcım sabah sabah dısarda yuruyup gelmek herkesın harcı degıl ben sıcacık evımde kosu bandına cıkmaya erınıyorum dur kendı kendımı doveyım
ekmek ve pekmez olmamıssabah su
1kk peynir
2dilim ekmek
6-7 zeytin
2ceviz
1 tatlı kasığı pekmez
kremini öğrencim verdi
bir tabak fasuyle
1tabak ev yogurdu
ayran ,süt,bıtkı cayı,lımonlu su ıcebılırsın.Kızlar canım müthiş atıştırmak istiyor.Aç da değilim. Biri beni durdursun ne yapıyım ben şimdi? Zaten spor da yok. Pc başında oturmaktan hiç hareketimde yok?Biri beni duydun ve yol göstersin lütfen ?
ben kullanıyorum seven seas surup,gunde 2 tatlı kasıgı verılmelı oglum bayılıyor fazla fazla ıstıyorum zor durduruyorumpeki çocuğunuzada kullanıyormusunuz omega 3
kızlar aranıza yeni katıldım ve kitap henüz elime ulaşmadı fakat sizleri okuyarak bende başladım sabah ilk defa çay demlemeden bir kahvaltı yaptım zor olmadı :)) oluyormuş ..portakal suyu içtim omlet ve cevizz hepsi budarr ..aranızda olmak güzel devam edicem umarı hem kilo verip hemde sağlıklı oluruzz...
sporsuz olur mu ,gıt tabıı kı spora e,sadece kılonvermek degıl sıkılasmak da onemlı,evet ilk yanlışımızı yapmışız demek ..ok portakal suyuda yokk ne içmem gerektiğini okurum ...ben yeniden bir okuyayımm..akşama hamsi yapacam fırında onunla telafi ederim artık ..bu sıcak selamlama ve motivasyon için çook teşerkkürler arkadaşım ...bfite gitmeyi düşünüyordum sanırım budiyetle ihtiyacım kalmayacaakkk..
papadıyacım yarın bıldırımlerı sana mı yapıyoruz?
benı sonuncu olarak yazabılırsın,
canım durumlar nasıl ben daha tickerımdaki kiloya ulaşamadım.ama düşüyorum ..inşaallah haftaya fazla gidecek...
ayy kızlar kızlarrrr çok mutluyum sevincimi paylaşayım14 gündür tık yoktu bu sabah bi tartıldım 55 olmuşumm ne sevindim ne sevindim acayip bi şeklde motive oldum hemen tickerimi değiştireceğim :))
sabah: klasik karatay kahvaltısı( ödül olarak küçük parça lavaş ekmeği :)) yedim
saat 3-4 gibi de ıspanak yiyeceğim :))
hıc ıyı degıl durum.
sabah 72.8 dı galıba
reglım de bıttı ama hala ınmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?