Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ogleden sonra 30dk daha yurudum.toplam yuruyusum 70 dk oldu.
2.ogunumde de
Kiymali patlican yemegi
Dunden kalan 1,5 dlm kofte
Salata
Ayran yedim:56:

Kola :20::20::20:
Patatesleri yememişsin böyle devam:nazar:
:46::46::46:

Kola kan şekerimizi aniden yükseltiyor..aniden düşürüyor..
Dikkat edersen hiç kola içen yok sitede.. Hocanın kitabı var mı canım.. Oradan bi bak istersen bi daha hiiçç içmezsin:52:

çok haklısın cnm AMA Bİ YUDUM ÇOK CNM ÇEKTİ DİYE İÇTİM :58: :58:
KİTAB YOK BNDE EN KISA ZAMANDA TEMİN EDECEĞİM GİDİP ALMAYA VAKTİM OLMUYO Kİ CNMM :16: :16:

Budun dahiliyeye gittim tahlil olacağım diye hiç birşeyi yemeden çıktım ve doktora karataydan bahsettim.mutlaka duymuşsunuzdur bende bir aydır hemen hemen ona uyuyorum dedim insilun icin meyveyi bıraktım dedim önce öyle şey ölürmu
dedi yiyeceksiniz dedi evet yiyeceğimde,önce kiloları 80 getireyim diyorum ama herkese tahlillerimi istedim hepsini yaptım sonuc gayet normal çıktı kizlAr duyurulur.simdi menümü veriyorum;
SaT 1/.00 de
Öğle 5 kasık ciğer kavurma,
Adana kebap bolsalata
Ve sağlam
Aksam geç olduğu icin eve gelirken biravuc ayçiçeği ve kabak cekirdegi (tabisi tuzsuz)
Evde 2 omega 3
Ve simdi 2 bardak ayran

Son düzenleme:
:62: :62: :62:
Sabah karatay klasik kahvaltı
öğlen mercimek çorba
2 çatal kabak
1 küçük böğrek

akşam mercimek 1 tabak
2 çatalda ev makarnası :58: :58: :58:
Kendime dur diyemiyorum yememen lazım biliyorum ama engel olamıyorum:58::58::58:
2.5 litreye yakın su

Sabah: 08.00'da bitti
2 yumurtadan peynirli, taze naneli omlet
1 kk peynir (lor ve dil)
6 zeytin
1 ceviz
2 badem
1 fındık
2 domates
2 salatalık
nane
marul
15 tane çilek (şeker oranı daha düşük diye düşündüm. Kuru meyve yemeyince canım istedi)

Öğle:13.00'da bitti
1 kase keten tohumlu yoğurt (içinde 2 y. kaşığı haşlanmış kuru fasülye vardı)
1 tabak mantar yemeği
1 avuç siirt fıstığı

Akşam:20.00'da bitti (babam hasta olmuş, yemek gecikti)
2 tabak menemen
1 kase yoğurt çorba
salata
5 çilek

Her öğünde canım tatlı istedi yine, kaçamakların zararı herhalde

Sıvı: 4 litre su oldu

spor: yarım saat yürüyüş

afiyet olsun cnm, tekrar hoşgeldin . seni görmek çok güzel :16::16::16:

sağol şekerim hep birlikte incelelim:8::8::8::8:
Sagol tatlim.bende sizi gordukce seviniyorum:16:

İyi yurumussun bu arada aksam aksam masallah:8:Bizim buralara karanlik coktu,zaten bir toprak saha varyurudugumuz,onun da isigi yok,:50:Aksamvaktiyurumekzor yani

Sagol tatlim.bende sizi gordukce seviniyorum:16:

İyi yurumussun bu arada aksam aksam masallah:8:Bizim buralara karanlik coktu,zaten bir toprak saha varyurudugumuz,onun da isigi yok,:50:Aksamvaktiyurumekzor yani

kızlarla gittik iyi oldu valla cnm. tek olunca korkuyorumm da kalabalık olunca korkmuyoruzz:34::34:

akşam taze fasulye ve 1 kase keten tohumlu bademli incirli kayısılı yoğurt
işten geç çıktım bugün saat 8 de eve geldim bu bankacılık deli işi vallahi

40 dakika önce falan geldim yürüyüsten dustan cikar cikmaz yaziyorum....
Evet sonuclar burda var mi kapisan :9::9::9:
1,35 dakkika..
8,522 km :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
yaklasik 6,53 hizinda
11880 adim birkerelikte :35::35::35::35:

hahahahahahahhayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:21::21::21::42::42::42:
su ana kadar sivi 3,5 litre su oldu.....
Oh sefam olsun gelsin Leptinlerrrrrrrrrr gitsin yaglarrrrrrrrr

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) ıclı kofte 3 tane ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

3.öğünüm:

1tabak nohutlu taze fasulye yemeği,
1tabak quinoa
ve bir bardak kahve

Birazdan metabolizma hızlandırıcı çayımı içeceğim .
ve seksenleri izleyeceğim.

Hayatim boyunca Avrupa yakası ve beyaz gelincik den sonra izlediğim yeni dizilerim. Seksenler ve yalan dünya

Herkeze iyi akşamlar

Ben de bu 2 diziyi seviyorum ya... Çok komik ikisi de... Bir de Merlin'im var.

Back
X