çok çok doğru yazmışsınız.
bunları da anlattım, erkeklerin çoğu ilk kez baba olduklarında depresyona giriyorlar, eşlerinin kendilerinden çok bebekleriyle ilgilenmesi onları bazen yanlış şeylere yönlendiriyor, adamın yakında aklı başına gelir dedim. yok onlar zaten mutsuzmuş karısı istemeden hamile kalmış diyor, adam ne dese inanıyor mu kendini mi kandırıyor bilmiyorum, o kadar gerzekçe şeylere inanıyor ki, 15 yaşındaki kız inanmaz bu yalanlara
Henuz ıkıncı sayfadayken soyleyeyım konuya olan hıncınızı öfkenizi konu sahıbınden cıkarmayın.
Ne demek ozaman canımdan ote demeyın ne desin kardeşine ?? Kardeş bu kardeş.Ne olursa olsun onun canı kanı.
Bızden kız kardesıne bela okumamızı asagılamamızı istemiyor bundan sonrakı adımda ne yapabılecegını soruyor.Fıkır almak ıstıyor.Yani mumkunse 6 aylık bebegı olan emzıren bır annenın uzerıne daha fazla gıtmeyelım.Çözüm üretsek nasıl olur ??
Zaten şu anlık yapılabılecek soylenebılecek herseyı soylemıssınız.Öne kendınızı dusunun bakın bebegınız var.Sonrasında ise kardesnızın gorustugu bu adama ulasmak benım aklıma gelen.
Kendinizi çok paralamayın lutfen.Bebeğinizi düşünün.
konu sahibi, ne yapmayı düşünüyorsun? bu böyle devam etmemeli. bence de adamın karısı bu pis işlerden haberdar olmalı.
sen kendini bu kadar üzme. bebeğini düşün. inan kardeşin çocuk, ergen olsa tamam da koskoca kadın. yaptığı hatanın farkındadır. sonuçlarına da o katlansın. o birazcık ailesini düşünüp kendine çeki düzen vermiyorsa sen de onun yüzünden masum yavrunun sütten kesilmesine sebep olma.kardeşimin eve dönüp beni aramasını bekliyorum, bir kez daha ciddi şekilde konuşacağım.
zaten inanın telefonda o kadar olgun ve sakin konuşuyorum ki ben bile şaşıyorum kendime, onu kışkırtmamak kendimden uzaklaştırmamak için elimden geleni yapıyorum.
bu iş çok dallanıp budaklanmadan duyulmadan bitsin istiyorum, en çok da babam ve erkek kardeşim için, inanın herkesten çok onları düşünüyorum.
artık benim de psikolojim normal değil, bundan sonra kime güvenebilirim, kendi kardeşim bile böyle bir şey yapıyorsa kime inanabilirim. her şey insanlar içinmiş gerçekten, asla yaşamam dediğin şeyler başına geliyormuş.
bilmiyorum bu konuyu okuyan aynı durumda bir genç kız var mıdır, yapmayın bu bencilliği, hem kendinizin hem ailenizin hayatını mahvetmeyin. 35 yaşındayım, bugüne kadar çok büyük acılar yaşadım, çok sevdiğim insanları kaybettim, yıllarca çocuk özlemi çektim, ama hiç böyle bir acı yaşamadım
Arkadaslar anliyorum adamin karisina soylemek en kesin cozum ama işte kadinin huyunu suyunu bilmiyorum ki ya kapiya dayanirsa ya isterine giderse duyulursa babam tarafindan facia olur. Adam 65 yasinda gecen yil acik kalp ameliyati oldu. Uzuntuye strese gelemiyor onu dusunmek zorundayim fevri hareket edemem. Ancak adamla iletisime gecebilirim. Esime anlatip ona mi aratsam diye bile dusundum simdi. O daha olgun daha net konusur daha etkili olur sanki ama bilemiyorum gercekten saglikli dusunemiyorum
Arkadaslar anliyorum adamin karisina soylemek en kesin cozum ama işte kadinin huyunu suyunu bilmiyorum ki ya kapiya dayanirsa ya isterine giderse duyulursa babam tarafindan facia olur. Adam 65 yasinda gecen yil acik kalp ameliyati oldu. Uzuntuye strese gelemiyor onu dusunmek zorundayim fevri hareket edemem. Ancak adamla iletisime gecebilirim. Esime anlatip ona mi aratsam diye bile dusundum simdi. O daha olgun daha net konusur daha etkili olur sanki ama bilemiyorum gercekten saglikli dusunemiyorum
kadın sizin ev adresınızı nereden bılecek kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?