Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

Ortada masum bir bebek var encokta ona üzüldüm herkes baba olmayı haketmiyor ışte madem sevmiyor karısını leyleklermi getirmiş bebegi bıraksın allahaşkına.adama ulasma şansınız yokmu bisekilde uzaklastirsaniz kardeşiniz uzaklasmiyorsa.allah ıslah etsin böyle insanları

Hep aynı senaryo...şaka gibi.. karısını istemiyormuş yanlışlıkla aynı yatağa girmiş,yanlışlıkla soyunmuş,yanlışlıkla öpmüş koklamış.. yanlışlıkla..... olmuş.. yanlışlıkla hamile kalmış...

Kadınlar da hemen inanıyor işte... eşine söyleyin..veya adamın ailesine duyurun..isim vermeyin.. adam zaten korkudan kız kardeşini ışık hızında terk eder.. Hatta adamı tehdit etsen,bitir yoksa karına söylerim diye..

ama aynı yerde çalıştıkları sürece olmaz bu iş.. birinden biri o iş yerinden ayrılmalı..

Ay sinir oluyorum su ahlak mahkemesi kurup basina hakim kesilenlere...

Konu sahibi sizce ne kadar doğru diye sormamis.. Acisini anlatmis vazgecirmek icin de ne yapmaliyim diye sormuş...

Sorusuna cevap vermek yerine ahlak dersine baslanmis hemen...napsin assin kessin mi kardeşini?

Konu sahibi kendinizi bu kadar yipratmayin inanin okurken acinizi hissettim resmen unutmayin bebeginizin size ihtiyaci var..

27 yasinda ki bir insan sizin sozlerinizi dinlemez...

Bol bol dua edin imkaniniz varsa yaniniza cagirin ya da siz gidin bol bol konusun.. Telefonda kavga etmek yerine empati kurmasini saglayin...

katılıyorum...tek seçenek kalmış ..o şahsıyetsızıı arayıp uyarmak..

Allah yardımcınız olsun. Güveneceginız bir beyden kardeşinizi aramasını görüştüğü adamın eşinin yakını oldugunu söylemesini isteyin. Kardeşiniz bu durumu görüştüğü kişi ile paylaşmak zorunda kalacaktir. Adam da karisina bunu sorma cesareti gosteremez. Ara bir süre soğur. Dolayısıyla kardeşin ve adam biraz korkar . Küçük bebeği olan bir adam gönül eglendir ancak. Karısı hamile iken bulduğu macera. Size gelince kolay değil ama bebeğinizin sagligi önemli anne sütü şart beslenmenize dikkat edin. :26:

27 yaş demiş bazıları bu hata yapmayacak anlamına gelmiyor ,
bazı atasözleride bundan dolayı çıkmış saçı uzun aklı kısa ,
bence abla tabiki müdahale edecek yaşı kaç olursa olsun
bence konu sahibi harekete geçmeli

konu sahibi, ne yapmayı düşünüyorsun? bu böyle devam etmemeli. bence de adamın karısı bu pis işlerden haberdar olmalı.

kardeşimin eve dönüp beni aramasını bekliyorum, bir kez daha ciddi şekilde konuşacağım.
zaten inanın telefonda o kadar olgun ve sakin konuşuyorum ki ben bile şaşıyorum kendime, onu kışkırtmamak kendimden uzaklaştırmamak için elimden geleni yapıyorum.
bu iş çok dallanıp budaklanmadan duyulmadan bitsin istiyorum, en çok da babam ve erkek kardeşim için, inanın herkesten çok onları düşünüyorum.

artık benim de psikolojim normal değil, bundan sonra kime güvenebilirim, kendi kardeşim bile böyle bir şey yapıyorsa kime inanabilirim. her şey insanlar içinmiş gerçekten, asla yaşamam dediğin şeyler başına geliyormuş.

bilmiyorum bu konuyu okuyan aynı durumda bir genç kız var mıdır, yapmayın bu bencilliği, hem kendinizin hem ailenizin hayatını mahvetmeyin. 35 yaşındayım, bugüne kadar çok büyük acılar yaşadım, çok sevdiğim insanları kaybettim, yıllarca çocuk özlemi çektim, ama hiç böyle bir acı yaşamadım

sen kendini bu kadar üzme. bebeğini düşün. inan kardeşin çocuk, ergen olsa tamam da koskoca kadın. yaptığı hatanın farkındadır. sonuçlarına da o katlansın. o birazcık ailesini düşünüp kendine çeki düzen vermiyorsa sen de onun yüzünden masum yavrunun sütten kesilmesine sebep olma.

hayır yani bu devırde hala '' eşimden boşanıp senı alıcam'' hıkayesıne ınanan kız mı kaldı yahu

sen güzel bir yol o kardeşini
karısını aldatan bır adam ileride onu da aldatır, evlenirse tabi...
şu kardeşinin yaprtıgına bak yaa adam kalmamış memlekette dimi? kıran girmiş sanki.
ben olsam öyle bir döverdim ki, kendıne gelırdı
yerınde olsam adamın eşine ulaşırdım, bak adam nasıl hemen senınkıne basıyor tekmeyı ızlesın

bu arada, ne kadar süredir boşanıyor eşinden?

Son düzenleme:
Herkesle hemfikirim, adamın çevresine karısına duyurmalı. İşyerine gidip ordakilere anlatılsa adam daha yaklaşmaz.

kardeşin bu adamdan vaz geçmez. En iyisi bir şekilde bu adama veya adamın samimi olduğu birine ulaşmak. Kardeşine de bence şu denebilir. Madem boşanacaklar neden hala aynı evdeler, boşanacak olan biri aynı evde kalmaz. Aynı evde kalan birini de mahkeme boşamaz zaten. En güzeli bence adam yada adamın çok yakın bir arkadaşıyla, ablası/kız kardeşi yada annesi daha iyi olur. Hatta adama karına söyleyecem diyede görüşmeniz doğru olur. ( BU arada sizde farklı İl desiniz, kim konuşacak) Allah yardımcısı olsun, bol bol dua edin.

Canım gerçekten çok üzüldüm,kardeşine ve en çok ta birlikte olduğu kişinin bebeğine ve karısına özellikle..
Çok sorunlu bir durum,ama o bebeğin ahı tutar ne yapın ne edin ayırmaya çalışın,ailece kardeşinizi reddedeceğinizi belirten tehditler edin ne yapın edin gerçekten ayırın..Nasıl kandırdıysa kızı artık pislik herif..

Kardeşiniz herşeyin farkında ne kandıralacak nede gözü boyanacak yaşta kocaman kadın.. Ama o kadar bencil ki hiçbirşeyde umurunda değil ne anne babasının sağlığı ne aptal yerine konan genç bir eş nede anne babasını ayırmak istediği bebek nede şerefi gururu umurunda bu kadar şeyi boşveren umursamayan bir insana ne anlatabilirsinizki.. Allah ıslah etsin

Arkadaslar anliyorum adamin karisina soylemek en kesin cozum ama işte kadinin huyunu suyunu bilmiyorum ki ya kapiya dayanirsa ya isterine giderse duyulursa babam tarafindan facia olur. Adam 65 yasinda gecen yil acik kalp ameliyati oldu. Uzuntuye strese gelemiyor onu dusunmek zorundayim fevri hareket edemem. Ancak adamla iletisime gecebilirim. Esime anlatip ona mi aratsam diye bile dusundum simdi. O daha olgun daha net konusur daha etkili olur sanki ama bilemiyorum gercekten saglikli dusunemiyorum

kadın sizin ev adresınızı nereden bılecek kı?

ayrıca adamın eşinin de bu pislikleri bilmeye hakkı var
kadın boşanmak istemez diyenler çıkabilir belki çocuk küçük diye ama boşanmak istemese bile kimse eşiyle metresinin aynı yerde çalışmasını istemez değil mi
kadına çok büyük haksızlık ve saygısızlık
kadın gece uyurken pislik adam sevgilisiyle mesajlaşıyo iğrendim gerçekten
Allah ıslah etsin ne diyeyim

Bu fikir bana mantıklı geldi hiç birşey yapmamaktansa, harekete geçmek iyidir

kadın sizin ev adresınızı nereden bılecek kı?

kendimi düşünüyorum, eşimin hayatında biri olduğunu öğrensem, 1 gün içinde seceresini çıkarırım. ama diyorum ya bilmiyorum belki kadın hiç sesini çıkarmayacak kocasıyla kavga edecek sadece, belki sessiz sessiz ağlayacak, belki kim olduğunu bulup saçını başını yolacak kocasını masum çıkarıp sadece kardeşimi suçlayacak (ki bence ikisi de aynı derecede suçlular) ama risk alamam şu anda. babam sözkonusuyken küçücük bir şehrin böyle bir skandalla çalkalanmasına sebep olma riskini göze alamam.
kadın başka birinden duyar, babam başka bir şekilde öğrenir o ayrı, ama benim yaptığım bir şeyden dolayı babam duyarsa vicdan azabından ölürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…