- Konu Sahibi depresif34
Tek suçlu sizsiniz, kardeşse kardeş, anneyse anne. Sizi kullandıklarını göre göre aynı hataları tekrar yapıyorsunuz. Ben olsam silmiştim böyle kardeşi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merabalar ,
kardeşim ile olan konularım malum eski konularda paylaşmıştım herşeyi ,yinede özet geçeyim istiyorum ben.Annem ve kardeşim beraber yaşıyor babam vefat etti 2,5 sene önce kardeşimde 2 sene önce boşandı .sorunlarımıza eklenerek devam eden bir konu var .O da kardeşimin işsiz olması her işi başarısızla sonuçlanması gibi,sürekli olarak maddi beklenti içinde bizden ,annemin durumu yok zaten olsa yapacak yeterki ayağa kalksın diye.Ben den yine istiyor geçen ay 5bin verdim iş yapıyordu olmadı tamam dedim kendi kendime olabilir diye eşim de ayrı yaptı benimkinden haberi yok olsa kıyamet kopar.Şimdi istediğini söyledim vermeyeceksin diyor bende vermek istemiyorum zaten ama o kadar arsız ve yuzsuzki anlatamam yaşamanız gerekir.Anneme anlatınca sessiz kalıyor o beni daha çok delirtiyor .Diyorumki anne evliiiğim sizin yuzunuzden etkileniyor aramı< bozuk diye anlatıyorum bu gidişle boşanıcaz (Allah Korusun) diyorum öylece dinliyor beni umurunda değil sanki yada ne düşünüyorlar bilmiyorum.Sürekli kafamda bu konular psikolojik olarak da iyi değilim tahammülüm yok hiçbir konuya çocuğum var 11 yaşında o da dayısını istemiyor evde bu konulardan dolayı ne yapacağımızı şaşırdım .Geçen gün tavır yaptım diye 2 gün gelmedi beni kardeşimi istemekle suçluyor.sen olsan istermiydin dedim hep zararı var fayda beklentim yok kendim adına ama beniz bıraksın dedim sana yaptığını bana yapıyor diyorum öylece bakıyor bana boş boş anneme de üzülüyorum aramızda kalıyor.Ama ben yapmak zorunda değilim fazlasıyla yaptım herşeyi bunları saysam not mu aldınız dersiniz belki ama inanın ben tükendim artık.sizden akıl almak istiyorum kimseye diyemiyorum da artık kendimi enayi gibi hissediyorum ben ,son kez istiyorum diye msj atmış çarşamba günü nakit istiyemiyor telefon alalım hattından satalım diyor bana nakite çevirecek .kim ödeyecek taksitleri tabiki ben yaaa ben nasıl öderim imkanın varmı diye soran yok .Anneme dedim haberi yok ama olsa da birşry değişmeyecek demiyorki ablandan birşey isteme eşi ile arası bozuluyor bizim yüzümüzden demiyor.Ben nefret ediyorum kardeşimden ne yüzünü ne de sesini duymak istemiyorum .Gördüğüm gibi hastalanıyorum artık aradığı msj attığı zaman elim ayağım titriyor artık ne isteyecek diye .Eşim olmasa bana neler neler yapar da ondan biraz çekiniyorlar.Bende yemek içme yapıyorlar tm onda birşey demiyorum ama haftasonu kimsyi görmek istemiyorum ben bi rahat huzur versinler bana ama yok yok hepsini geçtim artık maddi olarak eni bana bıraksınlar .çok uzun olmuş kusura bakmayın karışıkda yazmış olabilirim .sinirlerim çok bozuk çünkü tedavi olmam şart .Pzt başlıyacak şimdi işten kaçta çıkacaksın AVM ye gidelim diye telefon almak için eşimde evden kovacam diyor
Gizli de oldu evet maalesefEşinizden gizli mi veriyorsunuz? Öyleyse hiç etik değil..Belli ki siz vermeye devam edeceksiniz bari eşinize söyleyin o tepkisini gösterisin de sizi durdursun!
Bunlardan birçoğu doğru aynı kişimiyiz bilemiyorumSiz şu kardeşi gündüzleri hep gelen, sigara parasini bile ablasindan alan, misafir varken de gelip oturan üye misiniz?
Bunun içinde destek istiyor geçen ay verdik o desteği biZ her ay destek mi olunurÜzücü bir durum. Allah yardımcınız olsun. Artk kendisi ayakları üzerinde durmayı bilmeli.
Çalışıyorum evet,aynı evde değiliz güya ama annem bende sürekli tek olmak istemiyor evinde anladığım kadarıyla önceleri oğluma bakardı o da büyüdü 12 yaşında annem bende olduğundan kardeşim de maalesef geliyor yoksa herkes evinde olsa birbirini göremese iyi olacak da bu annem kaynaklı tepki gösterdim istemiyorum oldu hemenÖzel degilse belki kacirmista olabilirim neden ayni evde kaliyorsunuz. Birde calisiyor musunuz. Surekli yardim ettiginiz icin sordum tamam babanizdan para kalmis olabilir ama esit miktarlarda kalmis ve o para size ait yani ben olsam vermezdim hazir para sonucta yatırım icin ayirirdim siz de oyle yapmissinizdir zaten.
Evet eşit miktarda hatta ben 50 bin az aldım yeterki toparlasın adam olsun dedim ama yok yok olmadıÖzel degilse belki kacirmista olabilirim neden ayni evde kaliyorsunuz. Birde calisiyor musunuz. Surekli yardim ettiginiz icin sordum tamam babanizdan para kalmis olabilir ama esit miktarlarda kalmis ve o para size ait yani ben olsam vermezdim hazir para sonucta yatırım icin ayirirdim siz de oyle yapmissinizdir zaten.
Eşiniz cok anlayışlı. Aranizi bozmayın hiçbirşey icin. Kardeşiniz için bile.Çalışıyorum evet,aynı evde değiliz güya ama annem bende sürekli tek olmak istemiyor evinde anladığım kadarıyla önceleri oğluma bakardı o da büyüdü 12 yaşında annem bende olduğundan kardeşim de maalesef geliyor yoksa herkes evinde olsa birbirini göremese iyi olacak da bu annem kaynaklı tepki gösterdim istemiyorum oldu hemen
Birak eşn kovsun cok yuzsuz arsiz kardeste olsa kapidan iceri sokmam evliligin bitse bu adam o evde sana asla bakmaz bakmadgi gibide seni her yola surukler bu para getir diye. El evinde olan ablasina bunu yapan adam onuda yapar. Sen kesin net bir dille benim esim yazdiklarini goRdu bir daha katiyen bsey veremem diyeceksinMerabalar ,
kardeşim ile olan konularım malum eski konularda paylaşmıştım herşeyi ,yinede özet geçeyim istiyorum ben.Annem ve kardeşim beraber yaşıyor babam vefat etti 2,5 sene önce kardeşimde 2 sene önce boşandı .sorunlarımıza eklenerek devam eden bir konu var .O da kardeşimin işsiz olması her işi başarısızla sonuçlanması gibi,sürekli olarak maddi beklenti içinde bizden ,annemin durumu yok zaten olsa yapacak yeterki ayağa kalksın diye.Ben den yine istiyor geçen ay 5bin verdim iş yapıyordu olmadı tamam dedim kendi kendime olabilir diye eşim de ayrı yaptı benimkinden haberi yok olsa kıyamet kopar.Şimdi istediğini söyledim vermeyeceksin diyor bende vermek istemiyorum zaten ama o kadar arsız ve yuzsuzki anlatamam yaşamanız gerekir.Anneme anlatınca sessiz kalıyor o beni daha çok delirtiyor .Diyorumki anne evliiiğim sizin yuzunuzden etkileniyor aramı< bozuk diye anlatıyorum bu gidişle boşanıcaz (Allah Korusun) diyorum öylece dinliyor beni umurunda değil sanki yada ne düşünüyorlar bilmiyorum.Sürekli kafamda bu konular psikolojik olarak da iyi değilim tahammülüm yok hiçbir konuya çocuğum var 11 yaşında o da dayısını istemiyor evde bu konulardan dolayı ne yapacağımızı şaşırdım .Geçen gün tavır yaptım diye 2 gün gelmedi beni kardeşimi istemekle suçluyor.sen olsan istermiydin dedim hep zararı var fayda beklentim yok kendim adına ama beniz bıraksın dedim sana yaptığını bana yapıyor diyorum öylece bakıyor bana boş boş anneme de üzülüyorum aramızda kalıyor.Ama ben yapmak zorunda değilim fazlasıyla yaptım herşeyi bunları saysam not mu aldınız dersiniz belki ama inanın ben tükendim artık.sizden akıl almak istiyorum kimseye diyemiyorum da artık kendimi enayi gibi hissediyorum ben ,son kez istiyorum diye msj atmış çarşamba günü nakit istiyemiyor telefon alalım hattından satalım diyor bana nakite çevirecek .kim ödeyecek taksitleri tabiki ben yaaa ben nasıl öderim imkanın varmı diye soran yok .Anneme dedim haberi yok ama olsa da birşry değişmeyecek demiyorki ablandan birşey isteme eşi ile arası bozuluyor bizim yüzümüzden demiyor.Ben nefret ediyorum kardeşimden ne yüzünü ne de sesini duymak istemiyorum .Gördüğüm gibi hastalanıyorum artık aradığı msj attığı zaman elim ayağım titriyor artık ne isteyecek diye .Eşim olmasa bana neler neler yapar da ondan biraz çekiniyorlar.Bende yemek içme yapıyorlar tm onda birşey demiyorum ama haftasonu kimsyi görmek istemiyorum ben bi rahat huzur versinler bana ama yok yok hepsini geçtim artık maddi olarak eni bana bıraksınlar .çok uzun olmuş kusura bakmayın karışıkda yazmış olabilirim .sinirlerim çok bozuk çünkü tedavi olmam şart .Pzt başlıyacak şimdi işten kaçta çıkacaksın AVM ye gidelim diye telefon almak için eşimde evden kovacam diyor
Kusura bakmayın da eşiniz çok fazla iyi niyetliymiş. Anneniz de kardeşiniz de acayip kullanmışlar. Annenin bu dediklerinden sonra eşinizin size ya ailen ya ben deyip annenizle kardeşinizi evden göndermesi lazımdı. Normal biri böyle davranır. Annenizin davranışları sorunlu. Adil değil. Mıhtemelen erkek diye. Kardeşiniz de blöf yapıyor. İntihar edicem diyerek blöfünü zirveye çıkarmış. Asla son olmayacak. Kardeşiniz tam bir asalak ama annenize de kıl oldum kusura bakmayın lütfen. Sen de haklısın’mış. O ne demek ya. Başka kim haklı? Annenizin de işine geliyor istiyor ki siz hep pra verin kardeşinize. Sizden geçinip gitsin. Tavsiyem uzatmayın. Atın üstünüzden. Anneniz oğlunu bu yaptıklarına tağmen silmediyse sizi hiç silmemesi lazım. Lütfen evinize almayın. Annenizi de kendi evinde görün. Maddi olarak da tamamen desteğinizi çekin. Öyle sigara migara alarak uzaklaştıramazsınız. İçmesin bi zahmet. Küçğk küçük verince aürekli istemeye devam edecek. Lütfen bu kadar kullandırtmayın kendinizi. Kardeşinize verdiğiniz pra ile bir psikotetapi alın da insanlara hayır demeyi, manipüle edilmemeyi, duygu sömürüsü yüzünden vicdana azabı çekmemeyi öğrenmeye çalışın. Çok sinirlendim. Sert tazdıysam kütfen kusura bakmayın. Ama gerçekler.Msj attı akşam 7 de bende yardımcı olamayacağımı yazdım bana destek ol son defa bir de sen vurma filan gibi cümlelerle cvp verdi intiharın eşindeyim dedi kendi cezamı kendim vericam demiş.paranı kime yedirdiysen desteğini versin dedim bende
Sonra anneme söyledim kriz geçirir gibi oldum eşimde ebdeydi oda karıştı olaya anneme dedi sen başımın üstünde yerin var biryere gitmiyorsun bizimlesin ama o gelmeyecek artık bu eve böyle yaptıkça yer yok oma dedi gelsin yesin içsin sigarasını da alayım ama bu kadar daha yok verdiği açıklarını kapatamadık diye söyledi anneme.hangi birinize üzüleyim sende haklısın diyor bana ama o da evlat bende şaşırdım kaldım dedi![]()
Siz böyle onun arkasını topladıkça o adam çalışmaz. Hazıra alışmış, asalak bir tip...Merabalar ,