• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimden nefret ediyorum :(

Bir olay anlatıp çıkıyorum senin konundan Bir gelin varmış kayınvalidesiyle hiç anlaşamazmış birgün gitmiş bir büyücüye bana zehir ver onu öldüreyim demiş büyücüde zehir yerine şeker vermiş ama bunun haberi yok tabi ve eklemiş hergün çayını ayağına götür iyi davran içine bu zehiri at demiş kadın hep iyi davranmış zehirli çayı içsin şüphelenmesin diye tabi o iyi davranınca kayınvalideside iyi olmuş anne kız gibi olmuşlar en sonunda gelin ilacın bitmsine yakın gitmiş büyücüye boz bu büyüyü kayınvalidem ölmesin ne olur ben öleyim ama o ölmesin o melek gibiymiş ama ben görememişim demiş büyücüde ben zehir vermedim senin içindeki zehiri çıkadım demiş yani anlayacağın canım sen ailene karşı içindeki zehiri çıkar önce

supermis yaaaa dinle bak zeynep iyi davran ailene hep karsidan bekleme guzelim sen iyi ol onlarda sana olsun

sen şimdi burdann çııkk 2-3 saat önce açtığın diğer konuya bir göz at bakalım sevgilinin doğum günü için hediye önerenler varmı...Burda bekleme yada babanın pc,yi atmasını bekleme diyyim çek fişini pc,nin çek fişini amma eğlendimm artık uyuyabilirim dee uyu...Sabah zaten sen istesende istemesende bu konu büyük ihtimal kapanacak...Dilerim senin yüzünden bizlerde ceza almayız hani derler yaa merhametten maraz doğarmış..Bizimkisi bir yardım hikayesi senin hikayene isim bulamıyorum üzgünümmmmmm...........
Arkadaşlar hepinize iyi uykular..

ben niye mesaj çekmek için öyle bir yalan söyleyeim anlamıyorum sizi. rezil olduğum iğrenç bir olaydan bahsediyorum bunun neyi yalan olabilir insan kendini durduk yere rezil eder mi

bende inan seni anlamıyorum zeynep :) kız kardeşin mi rezil iğrenç olay! ailen mi rezil iğrenç olay!!:20:

kısaca tanımayız etmeyiz birbirimizi tc kimlik gbt sabıka kaydı gibi belgelerle üye olmuyoruz:34:

tekrar ediyorum eğer yazdıkların doğruysa! umarım aile çatısından kafana yerleştirdiğin düşüncelerle çıkıp kimseden zarar görüp edindiğin tecrübeleri umarım okumayız burada.

izmir de 27 yıldır çok şükür hiç bir akli dengesi yerinde olmayan insanın birilerine saldırdığını görmedik! işte seni eleştirme sebebim hani okuyup görmezden geldiklerinden biri! :34:

Son düzenleme:
bende inan seni anlamıyorum zeynep :) kız kardeşin mi rezil iğrenç olay! ailen mi rezil iğrenç olay!!:20:

kısaca tanımayız etmeyiz birbirimizi tc kimlik gbt sabıka kaydı gibi belgelerle üye olmuyoruz:34:

tekrar ediyorum eğer yazdıkların doğruysa! umarım aile çatısından kafana yerleştirdiğin düşüncelerle çıkıp kimseden zarar görüp edindiğin tecrübeleri umarım okumayız burada.

27 yıldır çok şükür hiç bir akli dengesi yerinde olmayan insanın birilerine saldırdığını görmedik! işte seni eleştirme sebebim hani okuyup görmezden geldiklerinden biri! :34:

kız kardeşimden değil otobüsteki olaydan bahsediyorum. çünkü sizin karşılaştığınız akli dengesi yerinde olmayan insanlar gayet akıllı insanlarmış bende şlk defa gördüm ve yaşadım. ama anormal bir durum gibi gelmedi bana normal bir insandan bahsetmiyorum çünkü

Son düzenleme:
zeynep bncede yatmalısın...konu bencede kapanır zaten...
beklemenin bi manası yok...

yatmıcam. şuan bana o bu site kadar iyi gel,yor ki ben burada eğlenip insanları kandırıp ilgi çekmeye çalışıyorum. sende denedn mi? dene tavsiye ederm çok eğlenceli çok gülüyorm çok mutluyum

ben niye mesaj çekmek için öyle bir yalan söyleyeim anlamıyorum sizi. rezil olduğum iğrenç bir olaydan bahsediyorum bunun neyi yalan olabilir insan kendini durduk yere rezil eder mi

bu konu kapanmadan yada babam bilgisayarı balkondan atmadan ççıkmayı düşünmüyorum. umarım biran önce kurtulurum buradan

sen şimdi burdann çııkk 2-3 saat önce açtığın diğer konuya bir göz at bakalım sevgilinin doğum günü için hediye önerenler varmı...Burda bekleme yada babanın pc,yi atmasını bekleme diyyim çek fişini pc,nin çek fişini amma eğlendimm artık uyuyabilirim dee uyu...Sabah zaten sen istesende istemesende bu konu büyük ihtimal kapanacak...Dilerim senin yüzünden bizlerde ceza almayız hani derler yaa merhametten maraz doğarmış..Bizimkisi bir yardım hikayesi senin hikayene isim bulamıyorum üzgünümmmmmm...........
Arkadaşlar hepinize iyi uykular..

semazenn hay çok yaşa:1: keyifli paylaşımları okuduğum elimizden geldiğince yardımlaşıp çoğaldığımız bu platformda kesinlikle merhamet marazından:96: ceza almak istemem:69:

iyi geceler hanımlar.

cevap yazmıcam sana gönül rahalığıyla çıkabilir, bu yazdığımı üzerine alınabilirsin(iz).

Son düzenleme:
benim ailemle olan problemim dışında gayet normal bir hayatım var başka hiç problemim yok neredeyse. ve konumu da buna yönelik açtım. bugün başıma gelen olayı da paylaşmak istedim, çünkü anlayamadım neler olduğunu belki bir yorum beni doğru sonuca ulaştırır düşüncesiyle.
herkesle aram gayet iyi. bunu defalarca belirttiğim halde, canı sıkılan insanlar gelip sen herkesle kötüsün, sen kimle anlaşıyorsun?, sen sorunlusun gibi yorumlar yapıyorlar yada ima ediyorlar. tabi isteyen herkes yorum yapıp fikrini dile getirebilir ama neden gayet normal yorum yazan bir insan yorumunu yazdıktan sonra çıkıyor cevap beklemiyor da olumsuz ve ya birşey ima edercesiine yorum yapanlar takip ediyor sürekli.olumsuz yorumlar yapıp sonrada cevap bekliyorlar bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorlar kendilerince. ama buraya ailemle ilgili sorunumu dile getirerek bana yardımcı olacak kişilerden yorum bekledim. nedense bu sitede benden yaşça çok büyükler olmasına rağmen beni sadece yaşıtlarım anlayıp doğru düzgün yorum yaptılar, yardımcı oldular. geri kalanı yok çocuksun, yok küçüksün, yok ergensin, yok öylesin, yok böylesin. . sizden yaşça küçük olduğumu biliyorum zaten ama ben buraya ben ergen miyim küçük müyüm diye de konu açmadım ki yorumların %90nı buna yönelik.

canım dedım sana sen vur dersın onlar oldurur sen yardım edın dersın onlar saldırır sen burada psıkolojını bozma bırak bu konuyuda canım hayat tecrubelerle ogrenılır burada yazacakları uc yada bes yontemle degıl,eger oyle olsaydı herkesın tecrubesı kendı sorunları cercevesınde yasanmıs ve sonuca ulasmıstır,sen akıllı bır ınsana benzıyorsun oturaklıda bırısın bellı baskası olsa bu elestırılere agzını bozardı.burası elestırı sayfası ıstedıgımızı yazarız dıyenler ıse yazmayın yardım edeceksenız yazın burası elestırı sayfası degıl kımsenın kımseyı elestırmeye hakkı yok neyın ne oldugunu bılmeden kul hakkı almayın burası net deyıp gecmeyın valla catır catır cıkar onunuzden .

canım dedım sana sen vur dersın onlar oldurur sen yardım edın dersın onlar saldırır sen burada psıkolojını bozma bırak bu konuyuda canım hayat tecrubelerle ogrenılır burada yazacakları uc yada bes yontemle degıl,eger oyle olsaydı herkesın tecrubesı kendı sorunları cercevesınde yasanmıs ve sonuca ulasmıstır,sen akıllı bır ınsana benzıyorsun oturaklıda bırısın bellı baskası olsa bu elestırılere agzını bozardı.burası elestırı sayfası ıstedıgımızı yazarız dıyenler ıse yazmayın yardım edeceksenız yazın burası elestırı sayfası degıl kımsenın kımseyı elestırmeye hakkı yok neyın ne oldugunu bılmeden kul hakkı almayın burası net deyıp gecmeyın valla catır catır cıkar onunuzden .

kırk yıl düşünsem kendimi bu saatte bilgisayar başında hayal edemezdim. şimdiye kadar hiç ibrşey için uykumdan fedakarlık etmedim. ama inat ettim bu konu kapanana kadar gerekirse beklicem. kimse bana yalancı diyemez. psikolojimn şuan ne durumda olduğunu inan ki bilemezsiniz

Ergenlik döneminde olan 2 kardeş,aynı anne babadan dünyaya gelselerde farklı 2 karakter demektir,çatışmalar yaşanması,anne-babayla kuşak sorunu olması çok doğal ve geçici bir süreçtir,sitemizde yaşadığınız ailevi sorunları paylaşırsınız paylaşmasına,sonuçta burası bir paylaşım sitesi amma velakin site kuralları çerçevesinde paylaşmanız gerekmekte,aksi halde konu şu an olduğu gibi kapatılır,uygunsuz yorumlar uyarı alır.

Back
X