- Konu Sahibi zeynep19032011
konu sahibi arkadaşım..anlattıkların bana inan hiç yapmacık gelmedi....
bahsettiğin durumlar malesef birçok ailede var..
anladığım kadarıyla sen ince ruhlu bi insansın ve karşındakileride öyle bekliyosun değilmi....
karşındakiler ane babanda olsa bencilce davranmalarının sonu elbetteki nefretle biter......
doğal olan budur.insan ailesinden nefret edermi yazmışlar..
çoçuğunu sevmeyen .öpmeyen anlamayan aileden herkez nefret eder....helede bu yaşlarda...
en çok anlayışa ihtiyacın olduğu zaman...
canım seni gerçkekten çok iyi anlıyorum
kendimi yerine koydum ve sanki senin evinde yaşadım bi anda.....
rabbime şükürler olsun ki pırlanta gibi anne,babam var...
sana tavsiyem pskolağa gitmen..
oseni daha çok rahatlatır,haplardanda fazla iyi gelir sana
ailenin değişmesi mümkün ama görünüşe göre davranışlarının dahi farkında değiller.....bol bol dua et inş. rabbim kalplaerine güzellik versin..
sen saygıı elden bırakma asla...ve her zaman bu hakine şükretmesini bil..
senden kötülerini düşün...evet bi düşün mutlaka vardır..
onlar senin ailen.hep hayatında olacaklar...onlar seni kabul etmedikçe sen onlara sarıl
gör bak daha güzel olacak herşey......
beni anladığınızı söylüyorsunuz. ben şuan kendimden nefret eder duruma geldim. eğer bu kadar insan haklıysa ve siz beni anlıyorsanız. bu kadar insan sizide yargılayacaktır canınızı kurtarmaya bakın. ne diyim ki ben artık bu kadar yorumdan sonra sizin yorumunuzu okumak ilginç geldi. bu kadar insan bana inanmıyor. yazdıklarımın yapmacık olduğunu söylüyorlar. siz aksini söylüyorsunuz. ki yazdıklarımda gram abartma yok. dediğim gibi hatam buradaki insanlardan yardım beklememdi olmadı. kendi kendimi yaktım. depresyondaki günlerime dönüş yapıcam galiba jet hızıyla Allah herkeesten razı olsn