Kardeşimden nefret ediyorum :(

sadece ilk mesajını okudum aradakileri okumadan yazıyorum.
canım öfkeni anlıyorum benim de kardeşimle senin yaşlarında aram hiç iyi değildi hatta üniversite sınavına gireceğim günün gecesinde türlü saçmalıklar ve bencillikler yaparak beni uyutmamıştı sabaha kadar sinirden ağlamıştım ozaman hayatımı çok etkileyen bu davranışı yüzünden bende ondan nefret etmiştim, ne beddualar etmiştim anlatamam şimdi o beddualarım gerçek olmasın diye herşeyi yaparım. düşünüyorumda oda çocuktu, belki benim sınav yüzünden gördüğüm ilgiyi kıskanıyordu, belki de kendince çoook önemli olan telefon konuşmaları gürültü patırtıları benim sınavımdan daha önemli geliyordu ona ozamanlar, belki düşünmedi bile yaptığının sonuçlarını... şimdi ikimizinde birbirimiz için yapmayacağı şey yok ama ozaman ikimizde bunu anlayacak olgunlukta değildik.
bazen en yakınlarımızın davranışları beklentilerimizi karşılamıyor ama beklentilerimizi karşılamak zorundalar mı yada biz onların beklentisini ne kadar karşılıyabiliyoruz bunu da bilmiyoruz.
ikinizinde yaşı küçük ikinizden de bu durumda olgunluk beklemek zor muhtemelen yaşınızın verdiği bencillikle hareket ediyorsunuz zaman ve hayat ikinizi de olgunlaştırınca birbirinizin kıymetini çok iyi anlayacaksınız.
kendi adıma bir kardeşim olmasaydı hayatım çok farklı olurdu biliyorum ama yine biliyorum ki sahip olabileceğimi hayal edebildiğim şeylerin hiçbirisi benim için kardeşimden daha kıymetli değil.

off bir kız tarafından otobüste saldırıya uğradım. hala şoktayım :50:

hic sasirmadim...

oda beni sizler gibi anlayamıyor. çünkü o bu konuda çok şanslı mükemmel bir ailesi var .

hic bir sey gorundugu gibi mukemmel degildir...

bence siz kesinlikle tedavi almaya devam edin, onceki mesajimda da bunu ogutlemistim zaten...
yasiniz kucuk, hosgormememiz gerek sizi...ama sizin de hatalarinizi bir sekilde gormeniz gerek cunku bu kafayla yetisirseniz ailenizi ve etrafinizdaki diger insanlari kaybedersiniz teker teker...
sunu da unutmayin, o nefret ettiginiz kardesiniz ve sizi anlamadiklarini iddia ettiginiz aileniz sizin dunyaki tek gerceginiz...
aileden gerisi fasa fiso bu hayatta bunu ileride insallah anlarsiniz...
sizin en kotu zamanlariniz da, hatta basiniza gelebilecek en beter durumda yaninizda olacak insanlar onlar, erkek arkadasiniz ya da diger yakinlariniz degil...bunu unutmayin ve ailenize ona gore davranin...

ayrica ''sadece kendi dogrularinizi gormekten'' de vazgecin...
olaylara annenizin babanizin ve kardesinizin gozunden de bakmaya calisin...
dogru oldugunuzu dusundugunuz halde belki yanlis olan insan sizsinizdir kimbilir...

sadece ilk mesajını okudum aradakileri okumadan yazıyorum.
canım öfkeni anlıyorum benim de kardeşimle senin yaşlarında aram hiç iyi değildi hatta üniversite sınavına gireceğim günün gecesinde türlü saçmalıklar ve bencillikler yaparak beni uyutmamıştı sabaha kadar sinirden ağlamıştım ozaman hayatımı çok etkileyen bu davranışı yüzünden bende ondan nefret etmiştim, ne beddualar etmiştim anlatamam şimdi o beddualarım gerçek olmasın diye herşeyi yaparım. düşünüyorumda oda çocuktu, belki benim sınav yüzünden gördüğüm ilgiyi kıskanıyordu, belki de kendince çoook önemli olan telefon konuşmaları gürültü patırtıları benim sınavımdan daha önemli geliyordu ona ozamanlar, belki düşünmedi bile yaptığının sonuçlarını... şimdi ikimizinde birbirimiz için yapmayacağı şey yok ama ozaman ikimizde bunu anlayacak olgunlukta değildik.
bazen en yakınlarımızın davranışları beklentilerimizi karşılamıyor ama beklentilerimizi karşılamak zorundalar mı yada biz onların beklentisini ne kadar karşılıyabiliyoruz bunu da bilmiyoruz.
ikinizinde yaşı küçük ikinizden de bu durumda olgunluk beklemek zor muhtemelen yaşınızın verdiği bencillikle hareket ediyorsunuz zaman ve hayat ikinizi de olgunlaştırınca birbirinizin kıymetini çok iyi anlayacaksınız.
kendi adıma bir kardeşim olmasaydı hayatım çok farklı olurdu biliyorum ama yine biliyorum ki sahip olabileceğimi hayal edebildiğim şeylerin hiçbirisi benim için kardeşimden daha kıymetli değil.

benim yaşadıklarımı kısmen yaşamışsınız. yorumunuz için teşekkür ediyorum. muhtemelen yaşınız 25in altında. yanılmıyorum dimi ? çünkü bu yorumu 45 yaşınının üzerindekiler yazamaz. yorumunuz için tekrar teşekkür ediyorum.

ah canım, kıyamam. bana gösterdiğin ilgiyi kocana da göster, seni başının tacı yapar . buda küçükten bir teyzeye nasihat :34:

canım 20 temmuzda düünüm var bu nasihatını unutmam eşime ilgimi gösteririm ama benimde sana bir nasihatım var bir abla olarak öncelikle güzel bakmayı öğrenki güzel görebilesin!!!

hic sasirmadim...

hic bir sey gorundugu gibi mukemmel degildir...

bence siz kesinlikle tedavi almaya devam edin, onceki mesajimda da bunu ogutlemistim zaten...
yasiniz kucuk, hosgormememiz gerek sizi...ama sizin de hatalarinizi bir sekilde gormeniz gerek cunku bu kafayla yetisirseniz ailenizi ve etrafinizdaki diger insanlari kaybedersiniz teker teker...
sunu da unutmayin, o nefret ettiginiz kardesiniz ve sizi anlamadiklarini iddia ettiginiz aileniz sizin dunyaki tek gerceginiz...
aileden gerisi fasa fiso bu hayatta bunu ileride insallah anlarsiniz...
sizin en kotu zamanlariniz da, hatta basiniza gelebilecek en beter durumda yaninizda olacak insanlar onlar, erkek arkadasiniz ya da diger yakinlariniz degil...bunu unutmayin ve ailenize ona gore davranin...

ayrica ''sadece kendi dogrularinizi gormekten'' de vazgecin...
olaylara annenizin babanizin ve kardesinizin gozunden de bakmaya calisin...
dogru oldugunuzu dusundugunuz halde belki yanlis olan insan sizsinizdir kimbilir...

ilk küçük yorumunuzu okuduktan sonra gerisini okumaya gerek duymuyorum. yorumununz için teşekkrler iyi geceler.

Küçüğüm (benden küçük olduğun ve kardeşim sayıldığın için böyle hitap ediyorum yoksa sana ufaklık muamelesi kesinlikle değil yanlış anlama) gençlik döneminin henüz başlangıcındasın kardeşin de ergenlik dönemi içerisinde yani bu durumları yaşaman o kadar normal ki bunu ilerde sen de anlayacaksın. İkinizde kızsınız ve onunda yaşı ilerledikçe belki senin en yakın arkadaşın o olacak o yüzden içindeki kötü duyguları bir tarafa bırak. Tamam seninle beraber ortak yaşam alanlarınızda hoşuna gitmeyen şeyler yapıyor olabilir sen ablasın biraz hoşgörülü ol aynı şeyi kardeşinden de iste ve bunu ondan saldırgan olmayan bir dille iste. Çözüm olarak kimseyle anlaşamıyorum o zaman kaçıp gideyim. Olmaz böyle her sıkıldığımızda her bunaldığımızda kaçıp gidemeyeceğimiz zamanlar olacak. Sen gençsin sürekli bir değişim halindesin anne ve babanın buna ayak uyduramaması seni anlayamaması biraz da olsa doğal bir durum değil mi? Senin kendi görüşlerin fikirlerin karakterin olacak. Zaten onlara benzemek zorunda değilsin ama uyuşmuyoruz diye anlaşmazlıkları gerginlikleri iyice arttırmak zorunda da değiliz. Nihayetinde onlar senin ebeveynin ve seni okutanlar maddi olarak destek verenler de onlar bu yönden de biraz şükran duymalısın. Hep olumsuz şeylere takılma ailenle hiç güzel anıların yok mu? Bunlar geçici durumlar ve bu duyguların da geçici. Her zaman olgunluğu etrafımızdakilerden beklemeyelim ne dersin? Şikayet etmek yerine anne ile babana onların görüşlerine biraz daha uyum sağlayabilirsin dediklerine katılmasak bile saygı gösterebilirsin. İlaca kendini bu kadar bağlama derim antidepresan senin çevreni kontrol etmez önemli olan senin olaylara bakış açın ve olaylara verdiğin tepkilerdir. Umarın beni anlayabilmişsindir. İncittiysem kusuruma bakma seni kırmak istemedim(: Başarılar diliyorum sana.

sinirlerim çok bozuk ya. dayak yedim resmen bu ne ya :47:

off bir kız tarafından otobüste saldırıya uğradım. hala şoktayım :50:

bak güzelim burası gerçekten birbirine yeri geldiğinde destek olan, sorunlarını çözümlerini paylaşan, yeri gelincede şakalaşan bayanların yeri sonuna kadar tüm yazdıklarını okudum ama alıntı yaptığım 2 msj ınla inandırıcılığını benim adıma kaybettin.

alışkınız canı sıkılan aklı sıra eğlence arayan psikolojik sorunu olduğuna inandığım kişilerin çok konu açmalarına yalanlarına şahit olduk.
cidden yazdıkların sorununsa ilk problem ailenin duruma gereken müdahaleyi etmemesidir (ki tekrar ediyorum inanmıyorum!)

izmir de böyle bir olay olacakta otobüs şöförü kovalayacak! polise müdahale ettirmeyip böyle bir sorumluluk alacak! yapma!:20: izmir hoşgörü ve kollama şehridir.. :20:(aslen ben izmirliyim!)

rabbim yardımcın olsun:34:

benim ailemle olan problemim dışında gayet normal bir hayatım var başka hiç problemim yok neredeyse. ve konumu da buna yönelik açtım. bugün başıma gelen olayı da paylaşmak istedim, çünkü anlayamadım neler olduğunu belki bir yorum beni doğru sonuca ulaştırır düşüncesiyle.
herkesle aram gayet iyi. bunu defalarca belirttiğim halde, canı sıkılan insanlar gelip sen herkesle kötüsün, sen kimle anlaşıyorsun?, sen sorunlusun gibi yorumlar yapıyorlar yada ima ediyorlar. tabi isteyen herkes yorum yapıp fikrini dile getirebilir ama neden gayet normal yorum yazan bir insan yorumunu yazdıktan sonra çıkıyor cevap beklemiyor da olumsuz ve ya birşey ima edercesiine yorum yapanlar takip ediyor sürekli.olumsuz yorumlar yapıp sonrada cevap bekliyorlar bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorlar kendilerince. ama buraya ailemle ilgili sorunumu dile getirerek bana yardımcı olacak kişilerden yorum bekledim. nedense bu sitede benden yaşça çok büyükler olmasına rağmen beni sadece yaşıtlarım anlayıp doğru düzgün yorum yaptılar, yardımcı oldular. geri kalanı yok çocuksun, yok küçüksün, yok ergensin, yok öylesin, yok böylesin. . sizden yaşça küçük olduğumu biliyorum zaten ama ben buraya ben ergen miyim küçük müyüm diye de konu açmadım ki yorumların %90nı buna yönelik.

En başından hem senin konunu hemde sana yazılan cevapları okudum...
Yazan arkadaşlarım senin deyiminlee teyzelerinnn sana ılımlı yaklaşmışlar kendilerinden örnekler vermişler...
Bir nevi yardımcı olmasını istediğin kişiler sana ellerinden geldiğince sabırlı bir şekilde örneklerle yardım etmeye çalışmışlar....Amaaa iştee amasıı varr sen gerçektenn buraya yardım yada fikir almak için değilde sanki başka bir şey için gelmişsin..Sana kim ne desee boş gerçi bende yazıyorum amaa boş olduğunu biliyorum..Yazılanları içine sinerek düşünerek okusaydın yaşıtlarım beni anladı demezdinn..Şunu bilki bizlerde bir zamanlar senin yaşındaydık.
Senin gibi kardeşlerimizle yeri geldi tartıştık yeri geldi bir etek gömlek vs. için birbirimizi kırdık..Asla nefret edercesine adlarını anmadık hele bizleri dünyaya getiren ana babamıza asla sırtımızı dönmedik.Çünki hep bildikki düşersek bize ilk elini uzatacak kişiler anne baba ve kardeşlerimiz bu düşüncede olan teyzelerinin yorumlarını tabii beğenmessin çünki işine gelmiyor sırtını bugün sıvazlayanlar ve sen sizler ana baba olmadanda bizleri anlamanız mümkün değil....
Allahın selameti başına olsun.....

konu sahibi arkadaşım..anlattıkların bana inan hiç yapmacık gelmedi....
bahsettiğin durumlar malesef birçok ailede var..
anladığım kadarıyla sen ince ruhlu bi insansın ve karşındakileride öyle bekliyosun değilmi....
karşındakiler ane babanda olsa bencilce davranmalarının sonu elbetteki nefretle biter......
doğal olan budur.insan ailesinden nefret edermi yazmışlar..
çoçuğunu sevmeyen .öpmeyen anlamayan aileden herkez nefret eder....helede bu yaşlarda...
en çok anlayışa ihtiyacın olduğu zaman...
canım seni gerçkekten çok iyi anlıyorum
kendimi yerine koydum ve sanki senin evinde yaşadım bi anda.....
rabbime şükürler olsun ki pırlanta gibi anne,babam var...
sana tavsiyem pskolağa gitmen..
oseni daha çok rahatlatır,haplardanda fazla iyi gelir sana
ailenin değişmesi mümkün ama görünüşe göre davranışlarının dahi farkında değiller.....bol bol dua et inş. rabbim kalplaerine güzellik versin..
sen saygıı elden bırakma asla...ve her zaman bu hakine şükretmesini bil..
senden kötülerini düşün...evet bi düşün mutlaka vardır..
onlar senin ailen.hep hayatında olacaklar...onlar seni kabul etmedikçe sen onlara sarıl
gör bak daha güzel olacak herşey......

Son düzenleme:
bak güzelim burası gerçekten birbirine yeri geldiğinde destek olan, sorunlarını çözümlerini paylaşan, yeri gelincede şakalaşan bayanların yeri sonuna kadar tüm yazdıklarını okudum ama alıntı yaptığım 2 msj ınla inandırıcılığını benim adıma kaybettin.

alışkınız canı sıkılan aklı sıra eğlence arayan psikolojik sorunu olduğuna inandığım kişilerin çok konu açmalarına yalanlarına şahit olduk.
cidden yazdıkların sorununsa ilk problem ailenin duruma gereken müdahaleyi etmemesidir (ki tekrar ediyorum inanmıyorum!)

izmir de böyle bir olay olacakta otobüs şöförü kovalayacak! polise müdahale ettirmeyip böyle bir sorumluluk alacak! yapma!:20: izmir hoşgörü ve kollama şehridir.. :20:(aslen ben izmirliyim!)

rabbim yardımcın olsun:34:

canım sadece izmir değil güzel vatanımın her yeri öyle ben canımı veririmde orada 20 yaşındaki birisine bir çocuğu dövdürtmem

sensin senden ayrılamıyorum :D

sizde kendinize başka eğlence bulun geyik sohbetlerine filan katılın. kocanızla, çocuklarınızla, torunlarınızla olan problemlerinizi başkalarının açtığı konulara gerksiz yorumlar yaparak eğlenmeye çalışmayın. size uygun geyik konusu açarım orda +90 neneler takılırsınız. ii geceler Sana

gerçekten ayıp ediyorsun madem konu açtın yorumlarıda efendi efendi okur hoşuna gitmezse cevap vermezsin senin çözüm bulma çaban bitti de akıl verme durumun mu başladı:20:
burada herkes eşit haktadır yaşı ne olursa olsun kibarca hakaret yada kibarca alaycılıkta ne demek:20::20::20:

arkadaşlarıma anlatamadığım dertlerimi burada tanımadığım insanlarla paylaşmam hata. benim sizin gibi şuan gidip dertleşebileceğim beni anlayan ailem yok. ben buraya konu açmakla hata ettim. ailem anlamıyorsa el nasıl anlasın nasıl yardımcı olsun. düşene tekme. bu zamana kadar hep siz açtınız konu ben okudum, burada benim konu açmam hata evet bunu yaşımın küçüklüğüne bağlayacaksınz, haklısınız bağlayın bence. bu siteye yaş sınırı koysunlar açtığım konunun bana bir faydası olmadı, yetişemiyorum yazdıklarınıza cevap yetiştiremiyorm geriliyorum sinirlerim kaldırmıyor. küçüğüm evet ağlıyorum aynada kendimi sümüklü görünce size hak verdim çok haklısınz. mutsuzdum evet sayenizde 100000 kat mutsuz oldum. ağlıyorum. mutsuzum. konunun kapatılmasını ve üyeliğimin silinmesini istiyorum. bunlar olmadan ben rahat rahat başımı yastığa koyamam. bu konuda bana yardımcı olacak var mı

canım sadece izmir değil güzel vatanımın her yeri öyle ben canımı veririmde orada 20 yaşındaki birisine bir çocuğu dövdürtmem

kesinlikle işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum yaşadığım bildiğim özellikle izmir gibi uyumlu ılımlı bir şehirde ne bir otobüs şöförü ne bir komşu nede bir tiner bağımlısı sokak çocuğu bile izin vermez müdahale eder böyle duruma!!

gerçekten ayıp ediyorsun madem konu açtın yorumlarıda efendi efendi okur hoşuna gitmezse cevap vermezsin senin çözüm bulma çaban bitti de akıl verme durumun mu başladı:20:
burada herkes eşit haktadır yaşı ne olursa olsun kibarca hakaret yada kibarca alaycılıkta ne demek:20::20::20:

kibarca yorum yapğanlara kibarca cevap veriyorum zaten

arkadaşlarıma anlatamadığım dertlerimi burada tanımadığım insanlarla paylaşmam hata. benim sizin gibi şuan gidip dertleşebileceğim beni anlayan ailem yok. ben buraya konu açmakla hata ettim. ailem anlamıyorsa el nasıl anlasın nasıl yardımcı olsun. düşene tekme. bu zamana kadar hep siz açtınız konu ben okudum, burada benim konu açmam hata evet bunu yaşımın küçüklüğüne bağlayacaksınz, haklısınız bağlayın bence. bu siteye yaş sınırı koysunlar açtığım konunun bana bir faydası olmadı, yetişemiyorum yazdıklarınıza cevap yetiştiremiyorm geriliyorum sinirlerim kaldırmıyor. küçüğüm evet ağlıyorum aynada kendimi sümüklü görünce size hak verdim çok haklısınz. mutsuzdum evet sayenizde 100000 kat mutsuz oldum. ağlıyorum. mutsuzum. konunun kapatılmasını ve üyeliğimin silinmesini istiyorum. bunlar olmadan ben rahat rahat başımı yastığa koyamam. bu konuda bana yardımcı olacak var mı

:34:hala aynı akıl verme durumuna devam ediyorsun zeynep 2 sayfa önce kocaman kadın gibi yorumlar yapan 17 yaşındaki kız 15 yaş yorumları mı yazmaya başladı ben mi yanlış okudum!

bir sürü ablan senin yorumunla teyzen! sana önerilerde bulundu hepsine muhalefet olup bahane buldun insanlar senin aklındakine paralel yorumlar yazmıyor diye kimseyi suçlayıp duygu sömürüsüne geçemezsin!

artık kesin şekilde bizlerle eğlendiğini düşünüyorum..:20:
ha yanlışım varsa rabbimize kalsın konumuz kötülüğün için kimse klavye başında zaman harcamaz burada..!

ilk küçük yorumunuzu okuduktan sonra gerisini okumaya gerek duymuyorum. yorumununz için teşekkrler iyi geceler.

okuyun okumayin o sizin bileceginiz sey...
ama emin olun burada size yol gosteren yorumlari okumamak sizin kaybiniz...
siz bizim yol gosterdigimiz sekilde davranin ya da davranmayin, kimsenin umrunda degil bunu bilin...sizi tanimayiz bilmeyiz, annenizi babanizi kardesinizi bilmeyiz...ileri de zorluk yasayacak kisi de sizsiniz biz degiliz...burada tum bayanlarin yapmaya calistigi size yol gostermek...eger yorumlardan bir seyler kapip kendi kendinize bir yol cizebilirseniz bu sizin icin arti, bize hic bir yarari yok...
begendiginiz yorumlara gelsin begenmediklerinize bye bye yapmak cocukca...
size iyi geceler...
burada henuz aksam... :89:

bencede konu sahibine çok yüklenimiş.
kendiside depresyonda olduğunu kabul ediyor zaten
verdiği cevaplar da yorumlarıda biraz anlayışla karşılayalım arkadaşlar...
yaşı küçük deyip neden dalga geçisouz ki..yaşı küçükse daha çok sahip çıkalım o zaman
ayrıca dayak olayıda gayet tabi olabilecek bişey
ortalıkta insan görünümlü hayvanların sayısı çok fazla

Back
X