- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
İlk 2-3 ay zor gelir annelik. Dogar doğmaz asik oldum vs muhabbetine ben inanmiyorum fazla. En azindan ben yasamadim iki cocugumda da. İkisine de bagim zaman gectikce onlarla paylasim yaptikca artti. 2. Ye alismam ilk cocugumdna dah kolay oldu çünkü annelik duygusu daha yerleşmişti.
Ama ilk kez anne oldugunda ustelik zor seyler yasiyorsan ve mutlu degilsen alismak zor olabilir. Tamamen alirsaniz o cocuk annesiyle hic bag kuramayacak. Cok yazik olur.
Yegeniniz icin onu alip büyümektense annesinin normale dönmesi ve bebegi benimsemesine yardimci olun.
Emzirmesine yardimci olun.videolar falan izletin.emzitmesanati diye face grubu var. Oraya uye olsun emzirme konusinda insanı motive ediyor.
Ben de bu yönde düşündüm hep. Olması gereken kendisinin ısınmasıydı. Ki ben de yeğenlerime zamanla daha çok bağlanan, zamanla daha çok seven biriyim. Belki annelik de öyledir. Kardeşime o fırsatı vermek istemiyorlar. Başta altını temizlerdi, uyuturdu şimdi hiçbiri kalmadı. Beni arıyor her gün abla neden gelmedin, abla neredesin diye. O bana alıştırmaya çalışıyor sanki.