Kardeşimin sevgilisi ne yapmaya çalışıyor?

Ben taraflı mi bakıyorum acaba diye düşündüm. Endişeliyim açıkçası..
Endişelerinizde çok çok haklısınız bence, ne demek yüzüğü kardeşiniz alsın.Yoksa yüzük alacak parası çıkmasın bu yola etmesin ısrar mısrar olan parasınada sahip çıkıl düşünüp vermeseydi borç.Ayrıca yanlış anlamadıysam annesi gelemez die siz gidiceksiniz ve istemeyi tanışmayı öyle yapacaklar, nekadar uyanık bir aile ya kardeşiniz umarım gözlerini açar biraz.

Açıkçası bana çok güvenilir biriymiş gibi gelmedi. illa tanışmaya geldiklerinde isteyeceklerse de buyursunlar istesinler siz de biz biraz düşünelim dersiniz madem öyle. bu süreçte gözünüz kulağınız gerçekten onun üstünde olsun hiç mi hiç tekin gelmedi bana yaptıkları söylemleri...

Bana adam evli gibi geldi

pırlanta yüzüğü almak için biriktirdiği parasını bir arkadaşına vermiş. Kayınvalide de yüzüğünü kardeşimin almasını istemiş.

Bunu yemesin kardeşiniz lütfen.
Abla olarak oturun konuşun, olmadı buradaki yorumları okutun.
Ben böyle rezillik görmedim.

Kaynana bize gelmeyecekmiş tanışmaya. Gelirse de yüzüğü onların memlekette takacakmışız. Ki bu rahatsiz lafı da bana biraz havada geldi. Saatlerce her yere gidiyor. Uçakla gelsin diyoruz korkuyorum diyor. Bizim suçumuz ne bilmiyorum

Aslına bakarsanız 70bin civarı borcu var devlete. Nokta atışı

Kardesiniz kafasini çalıştirsin ve iyi bir ayar versin. Annesi hasta olabilir gecmis olsun. Ama davranislar bastan tutarsiz. Pirlantayi geçtim bunlar hiçbirşey yapmayacaklar gibi geldi. Kardeşiniz ne diyor

Yani benim de sinirlendiğim nokta kardeşim param yok ben nişan yapamam deyince biz yaparız diyorlar. Siz masraf etmeyin diyorlar. Bir yüzük almaya para yok. Davranışlar mantıksız. Sanki aylardır kardeşim istedi evlenmeyi de şimdi yüzüğü sen al, isteme burada olsun diyorlar. Biz anlamadık

Isin icinde bir is var ama ne orasi belli degil. Kardesiniz bu hareketlerine birsey demiyor mu..kendi ailesine de mahcup oluyor sonucta

Bana ortada bir pirlanta parasi yok gibi geldi. Oyle bir para olsa niye borc versinki? Bence adam kardesinize bir yuzuk alacak kadar dahi deger vermiyor.

Bu da bir ihtimal aslında haklı olabilirsiniz. 1 hafta kala niye versin ki.. Başta bu yüzük takma olana kadar o da hazırdı güya. Almıştı da vermemişti filan. Şimdi ortaya çıkması gerekince parasını arkadaşıma verdim oldu. Bir de 6 7 bin verdim demiş aldığını iddia ettiği yüzüğe. Bence o değeri söylemesi de ayıptı. Şimdi o yüzük de kayboldu lafı açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…