- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Bu da bir ihtimal aslında haklı olabilirsiniz. 1 hafta kala niye versin ki.. Başta bu yüzük takma olana kadar o da hazırdı güya. Almıştı da vermemişti filan. Şimdi ortaya çıkması gerekince parasını arkadaşıma verdim oldu. Bir de 6 7 bin verdim demiş aldığını iddia ettiği yüzüğe. Bence o değeri söylemesi de ayıptı. Şimdi o yüzük de kayboldu lafı açılmıyor.
Şu yukarıda yazdığınızı da okuyunca tek söyleyebileceğim şey bence kardeşinizi bu şahıstan uzaklaştırın. üzgünüm ama balık gerçekten baştan kokmuş .Bilmiyorum gerçekten. Evlenmek kolay bir şey sandı herhalde.
Haklısınız. Ben zaten rahatsiz olmasında değilim. Bu kadın daha fazla yolu gezmek için giden bir insan. Biz uçakla gelsin alalım da dedik. Kabul edilmedi. Siz buraya gelince isteme yapalım dediler bir de üstüne.
Adam 30 yaşında bu arada. Unuttum yazmayı
Ha yaşi da az degilmis yalnız
O zaman haklisiniz ortada bahaneler var,bunlar siyaset peşindeler
Bende evliligimden evel essiz güçsüz üstüne de hemen evlenmek.istiyen gibi duran is begenmeyen calismayan önemli degil belki ama bana istemeye geldiginde 22 ayar tek taslar var ya ondan alan (herkesin butcesine gore sonucta ama bozulmustum) yaşım da ufakti
Birisiyle sözlenmiştim
Aile tam bir fiyaskoydu
Oglan da yalanciydi
Benden aldigi paralarla uyusturucu içiyormuş sonradan haberim oldu
Okula gidiodu harclik veriordum bende ne salakmisim bee ey gidi günler :/
Velhasil ayrılmıştım. Esti gecti hayatımdan suanki esim bambaska bir insan dogru bir evlilik yaptığımı düşünüyorum.
Yani geleceklerse simdi nisanli olsalar aile olmussunuz artık sizin evinizde de kalabilirler ya da işte oteli siz ayarlarsiniz belki amenna ama daha ortada bisey yok bence otel parasini da kardesiniz ayarlamasin ya
Şu yukarıda yazdığınızı da okuyunca tek söyleyebileceğim şey bence kardeşinizi bu şahıstan uzaklaştırın. üzgünüm ama balık gerçekten baştan kokmuş .
Amin Allah razi olsun canimOo 22 ayar iyiymiş yine. Adam bizimkine 14 ayar alma peşindeydi. En son ondan da vazgeçti sen al dedi pırlantayı.
Allah mutlu etsin sizi. ❤
Amin Allah razi olsun canim
Aboo ayip etmis ama haaaa pirlanta evliyadeliktir yani haksismiyim satilmaz sattirilmaz Allah sattirmasin
Hadi altın cok takamam dese neyse
Ama bence bir kadinin ufakta olsa bir pirlantasi olmali (benim görüşüm)
Adam nereli? Araştırdınız mı? Başka eşi falan olabilir mi? Ya da evlenip ayrılmış ve çocuklu falan? Bana gizli bir şeyleri varmış gibi geldi.
Lütfen kardeşinize engel olun sahip çıkın. O şu an seviyorum diye göz yumar belki susar ama besbelli kandıracaklar kızcağızı. Siz sahip çıkın. Ne demek bana para yolla bilet al yüzüğü sen al bilmem ne. Daha sonra başka sıkıntılar yaşamamak adına koruyun onu
Anlamadım emin değilim yani.
Kv adayı mı yüzüğü kız alsın diyor???
Yol masrafını da mı kız kardeşinizden istiyorlar???
Kv tanışmaya da gelmek istemiyor ama maşaallah te nerelerden ne akıllar veriyor.
Ortada birikim olmayabilir. Bu devirde çeyiz parasını biriktirmiş erkek çok az zaten ailesi yardım eden de.
Fakat altında olsa alınacak tek taş yüzüğü hangi akla hizmet kıza aldırıyorlar???
İşi olmayan kişi kardeşim sanirim yanlış anlaşıldı. Adam yıllardır iyi maaşla çalışıyor. Hiç para yok elinde. Kardeşim hep süreci uzatmak istedi para biriktirmek için. Adam kabul etmiyor. Sağdan soldan borç alma borç verme peşinde sevgiilisi. Düğünü halledip altınla da borç kapatacak anladığım kadarıyla.
Çok iyi araştırın. 30-35 yıl önce annemin bir akrabasını hiç araştırmadan küçük yaşta (kızın anne babası ölünce amcaları başlarından bir an önce atmak için) Antalya’dan biriyle evlendirmişler. Yazık, kadıncağız ne dayaklar yemiş, adam ahlaksızmış ve en son kadını satmaya çalışmış. Zavallı kadıncağız zor kurtarmış iki küçük çocuğuyla canını. Memleketine dönmüş birkaç yıl sonra. Sizi bu olayı anlatarak korkutmak istemedim ama her şey olabilir, dünyanın binbir türlü hâli var. Dikkatli olun nolur. Adam hiç tekin gelmedi bana, işin içinde bir bit yeniği olabilir.Adam doğulu. Sabıkasına kadar araştırasım var aslında.
Kaynana bize gelmeyecekmiş tanışmaya. Gelirse de yüzüğü onların memlekette takacakmışız. Ki bu rahatsiz lafı da bana biraz havada geldi. Saatlerce her yere gidiyor. Uçakla gelsin diyoruz korkuyorum diyor. Bizim suçumuz ne bilmiyorum
Yüzük almayan aile düğün masrafının altına girer mi???? Yol parasını isteyen bir adamla bir ömür geçer mi??? Kardeşinizi vazgeçirin bu işten çok ağlar.Evet tek taşı kardeşim alacakmış.
Yol parası da adamın başta ben vereceğim dediği sınav için olan yol parası. Yüzüğü almıyorsun o zaman masrafı sen öde diyor. Ki o ben yapacağım demese biz zaten kardeşimi kendi imkanımızla gönderecektik.
Bu kadar evlilik hevesi olan biri kenara köşeye para atmalı diye düşünüyorum. Kardeşim 2 yıl bekleyelim para biriktirelim deyince kabul etmiyor. Güya ailesi ödeyecekmiş her şeyi kardeşime kızıyorlar ki uzatıyor diye. Ben anlamadım dalga geçiyorlar sanki.
Araştırın bence.Kardeşinize de güzellikle ifade edin ne düşünüyorsanız.Sert söylerseniz kardeşiniz de iyice adama yaklaşmasın.Akıl var mantık var yüzüğü sen al ne demek ya? Yani bu kadar barizken her şey bilemedim.Bulaşık bir iş , kardeşiniz direkt ayrılsa en temizi gibi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?