Kardeşimin sevgilisi ne yapmaya çalışıyor?

Sanırım kardeşiniz gerçekleri, adamın niyetinin kötü olduğunu göremeyecek kadar SAF !

Bir abla olarak Ne yapın ne edin kardeşinizi o adamdan ayırın.

göz göre göre kardeşinize yazık olmasın.

Evlenince bir ömür ağlayacağına şimdi ağlasın çok daha iyidir

Adam hic normal değil. Isi aceleye getirerek birseyleri saklamaya çalışıyor. Sakin tam tanımadan. Karsidaki insanlari tartmadan sınamadan kız vermeyin.

Yaşı genç uzasin bir yil daha. Nışan bile yapmayin bence.

Varyemez bir aile bence cimriler hatta son noktalarındalar ki yüzüğü kız alsın diyorşar. Gencecik kız sanki son çaresi gibi ne derlerse tamam mı diyecek ay mallara bak çok sinirlendim. Kesinlikle nişan falan yapmayın yalancı biri ve oldu bittiye getiriyor. 30 yaşında kazık kadar adam kendi biletini bile alamıyor çok komik

Tabiri caizse yolun sonu görünüyor iyi dusunsun kardeşiniz

Aralarında kaç yaş var? Anneden yana sorun var belli ki. Saçma sapan para hesapları, sorumsuzluk, emri vakide var. Hiç mantıklı gözükmüyor. Siz anne gelmeden tanışmayı kabul etmeyin, sonra da biraz sıkıştırın kim bilir daha neler çıkacak.

Kesinlikle evlenmesin böyle biriyle..
Adam gibi adam hiç parası olmasa bile ucuz bi yüzük alır yine de evleneceği kıza yüzüğünü kendin al demez
Kardeşin çok mutsuz olur benden söylemesi
Başka adam mi kalmadı memlekette

Sonra evlenip mutsuz oluyorlar nasıl yaptım bu hatayı diye dövünüyor kızlarımız
Balık baştan kokuyor halbuki, evlenince erkekler değişmiyor kızlar nasıl göz göre göre kandıklarına yanıyor
Eskiler kız aklı kaz aklı der ya bazen gerçekten çok doğru demişler diyorum

Bu işte bir iş var bence.adam evli olabilir mi iyice tanıyor mu kardeşiniz ya bu kadar acelenin altından bir pislik çıkar emin olabilirsiniz

Benim anladığım bu adam en az masrasfla düğündeki altınlara kavuşmak istiyor. Evli değilmiş bu arada sordurdum bugün sabah. Sabıkası epey kabarık. Kavgalar, hapisler vs.

Hatırladım. Bunlar da bize yıkacak galiba. Şu an kardeşim son derece mesafeli. Tanışma ve isteme işini askıya alalım dedi. İnşallah kurtuluruz

22 yaşında. Aslında biraz toy diye düşünüyorum. Rahatsızdı okulu bıraktı, çalışamadı. Dış dünyaya kapalı yani. Adam da cin gibi. Şu anda askıya aldı sabah güzelce konuştum. Evli değil bu arada sordurdum ama sabıkası kabarık çıktı.

Ah genclik
Kardesiniz aynen sunu demeli “yuzugu ben aliyorsam,yaninda kocayi da bulurum. Sen zahmet etme,anani da getirme”

Muhteşem yorum...... ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…