- 29 Eylül 2014
- 9.540
- 19.269
- 498
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Ters etki etmeyecekse kardeşinize okutun yorumları. Sabıkalar, borçlar, ailesinin dengesiz tavırları, yalanlar, para hırsı.. arka planda neler olabilir bilemez kardeşin, ailesi başından atmakta istiyor olabilir bu adam olmaz evlensin kurtulalım diye. Lafa söze bakmasın, aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demiş büyüklerimiz. Yüzük aldım diye diye kardeşini evliliğe zorlayarak başını yakacak kızın.Benim anladığım bu adam en az masrasfla düğündeki altınlara kavuşmak istiyor. Evli değilmiş bu arada sordurdum bugün sabah. Sabıkası epey kabarık. Kavgalar, hapisler vs.
Varyemez bir aile bence cimriler hatta son noktalarındalar ki yüzüğü kız alsın diyorşar. Gencecik kız sanki son çaresi gibi ne derlerse tamam mı diyecek ay mallara bak çok sinirlendim. Kesinlikle nişan falan yapmayın yalancı biri ve oldu bittiye getiriyor. 30 yaşında kazık kadar adam kendi biletini bile alamıyor çok komik
kız kardeşiniz liseden yeni mi mezun oldu? ya da şöyle sorayım tam olarak, kaç yaşında?
Liseyi yeni bitirmiş acelesi ne acaba koca bulmak için . Bence siz aile meclisini bu sebepten kurun önce bi okusun
allah aşkına kardeşinizi vazgeçirebiliyorsanız bunu yapın.AÖL bitirdi 22 yaşında şu anda.
Ne olacak peki? Üzüldüm ben bu konuda kardeşinize.
allah aşkına kardeşinizi vazgeçirebiliyorsanız bunu yapın.
adam resmen oldu bittiye getirmeye çalışmış. bir an önce ailecek sıyrılın bu insanlardan. kız kardeşiniz daha yolun başında
Ters etki etmeyecekse kardeşinize okutun yorumları. Sabıkalar, borçlar, ailesinin dengesiz tavırları, yalanlar, para hırsı.. arka planda neler olabilir bilemez kardeşin, ailesi başından atmakta istiyor olabilir bu adam olmaz evlensin kurtulalım diye. Lafa söze bakmasın, aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demiş büyüklerimiz. Yüzük aldım diye diye kardeşini evliliğe zorlayarak başını yakacak kızın.
Aynı durum hemen hemen bnmde başıma geldi altın paramı kaynama vermişler normalde erken evlendirmek istedklerni söylediler ama bi ay ertlndi para için sonra da herşeyi borç ettlr çok kötü bi durum yani eşimden razıyım ama istedim bi çok şey olmadı bu konuda sıkıntım oldu bide görücü üsülü evlilik yaptımHerkese iyi akşamlar
Konu kardeşimle ilgili. Yaklaşık 1 yıldır görüştüğü biri var. Adam sürekli evlenmek istediğini söylüyordu kardeşime. İlk 3 ayda başladı bu laflar öyle diyeyim. En son aile meclisi olarak toplandık ve davet ettik tanışmaya. Sevgilisi önce istemeye çağırdık gibi algıladı. Biz de gelsinler tanışılsın dedik. Sevgilisi direkt isteme olsun diye ısrar ediyor. Gel - git yapmak istemiyor. Annesi rahatsiz biraz önce o gelemez dedi sonra da annem gelmesine döndü laf. İstemeye gelsin olmaz mi filan dediler. Kadın bugün 4 - 5 saatlik yol yaptı gezdi filan öyle söyleyeyim. Bizim aramız da aşağı yukarı bu kadar. Kabul etmedik tanışmaya gelmemesini. Onlar hala ısrarcı bu konuda çözmüş değiliz sorunu.
Bugün sabah da sevgilisi aradı ve dedi ki pırlanta yüzüğü almak için biriktirdiği parasını bir arkadaşına vermiş. Kayınvalide de yüzüğünü kardeşimin almasını istemiş. Biz kabul etmedik bu kez de ikisi 1 günlüğüne sınava gidecekti o parayı kimdeüslvermesini istedi adam. Kendisi "ben bilet aldım" demese biz zaten akrabamızla gönderecektik masrafı vs. olmayacaktı. Şimdi de sen ikimizi karşıla dedi kıza. Bir de otel parası var.
Kardeşim evlilik için 1 - 2 yıl çalışmak istedi adam kabul etmedi. Kardeşim liseden yeni mezun oldu ne iş bulacak onu da bilmiyoruz. Adam yıllardır çalışıyor ortada birikim yok. Şimdi de kardeşim bekleyelim diyor ben nişanı, kınayı yapamam diye ama o seneye yapmak istiyor. Her şeyi onların yapacağını söylüyor ama durum da ortada. Bu insanlar ne yapmaya çalışıyor sizce? Ben anlamadım bu işi açıkçası. Ben mi saçma buluyorum adamın tavrını kardeşim var içinde diye ne diyorsunuz?
Aynı durum hemen hemen bnmde başıma geldi altın paramı kaynama vermişler normalde erken evlendirmek istedklerni söylediler ama bi ay ertlndi para için sonra da herşeyi borç ettlr çok kötü bi durum yani eşimden razıyım ama istedim bi çok şey olmadı bu konuda sıkıntım oldu bide görücü üsülü evlilik yaptım
Kızı 3 günde alıp götürecek süründürecek diye korkuyorum ya.
Hah bak kendin verdin cevabı . Kardeşinin sevgisinden emin olmuş belli ki kaçırmak istemiyor herturlu yola gelir hesabı yapmış kendince .
30 yaşına gelmiş bir kuruş yok ( yuksek maas aliyormus guya ben ona da ibanmadim ) üstüne bi ton borcu var . Bütün düğün masraflarını karsilayacaklarmis ama yol parası otel parası ödetme derdinde . Yüzük olayına girmiyorum bile .
Kardeşimin turşusunu kurar yine de karşı çıkarım . Basiretiniz bağlanmasın hiç engel olun .
Yüzüğünü kendin al nedir ya.
Eğer bu lafı sindirip bu ilişkiye devam ederse Allah korusun bir de evlenirse falan başını duvarlara çok vurur.
Aileniz zengin mi?
Benim anlamadığım anneniz nasıl sıkıntı çıkarmıyor? Benim annem asla izin vermezdi. Bırak ayaklarına gidip yüzük takmayı, bu laf edildi diye kendi evimize bile o adamı sokmazdı. Kaynana başka yere gezmeye gidiyor size gelemiyor.Haklısınız o bile yalan belki. Annem tanışalım filan dedi keşke bana destek olsa. Bitecek inşallah kardeşimi rezil etmek istemiyorum.
Saf görmüşler kardeşini biz bunu istediğimiz gibi yönlendirir ezeriz. Her dedigimizi yaptırırız küçük zaten siner köşeye diye kafalamaya çalışıyor kardeşini. Uzak durun ayrilsinlar bence
Benim anlamadığım anneniz nasıl sıkıntı çıkarmıyor? Benim annem asla izin vermezdi. Bırak ayaklarına gidip yüzük takmayı, bu laf edildi diye kendi evimize bile o adamı sokmazdı. Kaynana başka yere gezmeye gidiyor size gelemiyor.
Bi sınav konusu vardı ikisi bir sınava girmek için bir yere gideceklerdi tek mi gidecekler ? eğer öyleyse aman diyeyim yapmayın öyle bir şey sabıkası da kabarıkmış şahsın. imkanınız varsa aile büyüklerinden biriyle gitsin kardeşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?