Istemsiz gülümsedim okuyunca :)Artık devir değişti, erkek gücü-erkek egemenlişi diye bir şey yok olmaya başlıyor. Buu sebeple kadın da erkek de hayata ortak katkıda bulunmalılar...
Ben de "çalışmak istemiyorum, erkek her koşulda evi geçindirmeli" diyrbilen kadınları anlamam. Herkes çok büyük zevkle ve isteyerek çalışıyordu çünkü:)
Bu eskidendi, herkes birarada otururken, mal-mülk sahibi olmak kolayken, bir cep telefonunun 2 bin lira olmadığı zamanlarda. Artık insanlar çoluğunun çocuğunun belirli standartların üzerinde yaşamasını istiyorsa çalışmak durumunda. Şöyle etinden sütün ciddi bir market alışverişi dahi 300'ü aşarken, ev kiraları almış başını giderken 1500 lira maaş alan ve zaten yeterince hırpalanan kocama "sen çalış evine bak, ben evi silip süpürüp çocuklarımın anası olacağım" diyemem. Ve bunun için de "erkek değilmiş" yaftası yapıştırtmam.Kadınlaşan erkekler, erkekleşen kadınlar diyorum.Roller değişti diyorum.Piyasa da organik erkek az kadı diyorum ben.Daha da bişey demiyorum.
Evet kadın çalışmalı ama dilerse, zorunda olduğu için değil.Karısına evine bakamıycak olanlar evlenmesin arkadaş. Eve kadının bakma zorunluluğu yok bu erkeğin görevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?