Kari parasi yiyen erkek

Aynen öyle canım ve de şu var.
Benim çocuğum neden ezik kalsın arkadaşları içinde. . Sırf anası evde rahatına bakacak diye.. bi de şu var benim gözlemim. "Çalışmak bana zor geliyor , aksama kadar milletin ahiz kokusunu ben cekmeyeyim kocam ceksin, yormak istemiyorum kendimi " . Diyemiyor çoğu kadın. Erkek bana bakmak zorunda diye topu erkeğe atıyor. Hani eskiden anneler ev hanımı idi onu anlıyorum çünkü hayat daha farklıydı o zamanlar. Bulaşık makinesi yok çamaşır makinesi yok..
Ama şimdi ev hanımı olup ta Ayy ev hanımı olmak dünyanın en zor işi diyenler çok komik duruma düşüyor. E öteki kadın hem isinde iyi çalışıyor hem çocuğuna bakıyor hem kocasına . Zehir gibi kadınlar var..
Neyse fazla konuşmaya gerek yok dünyanın binbir türlü hali var. Hersey evde yatip yatip koca parasi yemek kadar kolay olsa keske. Iste buyurun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eden-bu-hayatta-mutlu-olamiyor-nedenn.768782/

Ayrıca hiçbir kadının evinde oturup rahatına baktığı flana yok.Ev hanımlığına niye böyle bakılıyor ben anlamıyorum evin çamaşırı, bulaşığı, ütüsü, çocuk bakımı, yemeği ve daha bir sürü şey yan gelip yatmak mıdır, yemin ediyorum işte çalışmaktan zor bu ev işi denen bela. Ayrıca koca parası yemek ne demek, 'para yemek ne demek'' o nasıl bi tabir.Metres de yamanmış adama para yiyor gibi. Tabi evde oturduğu takr-dirde bu muameleyi yapacak adama sahipse bi kadın bilemem.Eşinin kazancında kadının hakkı vardır kimse kimsenin parasını yemiyor, hayat müşterek ya adil iş paylaşımı oluyor bu da bence.. Ayrıca şunu belirtiyim ev hanımı falan değilim sadece sınava hazırlanıyorum diye ara verdim 1 ay sonra tekrar işime başlıycam.Ama eşim benim çalışıp çalışmadığımı umursamıyor. Neyse ben düşüncemi dile getirdim tartışmak istemiyorum. Söylediğim sözleri kim nasıl isterse öyle yorumlasın..

Son düzenleme:
Kadinlar da kesinlikle calismali. Ev hanimligini anlatan arkadaslar da bilsinler ki calisan kadinlar hem çalışıp hemde ev islerini yapıyorlar.
Evini gecindiremeyecek erkek evlenmesin dusuncesi nedir? Her birey uretken olmali kadinlar da calismali. Çocuk büyütüyorum ev isi yapiyorumla olmuyor calisan kadinlarda çocuk büyütüyor hepsini yapıyor.
Kadin parasi yiyen erkek olayina hic girmeye gerek yok. Herkes calismali kadin erkek diye gruplandirmadan.

Error.
- Sizi kari koca ilan ediyorum denen nikah memurudami seviyesiz?

Kelimeleri hakarete dönüstüren zihniyetlere aciyorum.
Sizin kelime hazinenizde köpek bile hakarettir degilmi :)

Hayirli sabahlar
Seviyesizleşti iyice konuşmaniz.
Hiç muhatap olamam bu tarz insanlarla. .
HoşçakalIn. ...

Calisan kadin arayan adamlar evin isinin yarisini da ustlenecekler mi acaba
Cocuga da bakacakalr mi evde
Kac tane adam karim calisiyor evin gelirinin yarisini ona ait, ben de evde islerin yarisini yapacagm diyor
Kadinin calismaya mecbursa erkek de evde ev isi yapmaya mecbur,
ama suandaki toplumda evde toz alan adam amanin da nasi iiyi kica nasi iyi baba filan oluyor,
ama kadin aksama kadar calisan kadina bu minnet yok

Ben.de caliyorum ama eve gelince tum is bana bakiyo, rica minnet bi is yaparsa esim superman saniyo kendini
Calisan gelin arayan anne ogluna utu yapmayi ogretiyo mu
Kadin calismayinca adama muhtac deniyo bu kotu bisey deniyo
Adam utu icin kadina muhtac yemek icin.kadina muhtac falan filan , bunlarda muhtac olmak neden kotu degil,
Ben.hic duymadim ben esime muhtac olmamaliyim utumu de yaparim camasirimi da yikarim, ben guclu bir adamim diyen erkek
Guclu kadin kimseye esine de muhtac olmayan kadindir,
Guclu erkek kimdir o zaman,
Evini gecindirmek icin kadinin parasina muhtac olmayan adamdir
kadinin calismasi ile erkegin calusmasi asla bir degildir.
Ben calisan bir kadin olarak diyorum ki, suanda erkek olsaydim acaib rahat bi hayatim olurdu, ise git gel ok

Evde yemek hazir ev mis gibi temiz, kiyafetlerim utulu hazir, cay demle denilince hemen yapiliyo, filan harikalar diyari

calismak dinen de farz erkege.. calismamasi (hastalik durumu haric) dusunulemez, dusunulmemeli.. kadinin calismasi kosullara bagli bence, mesela ben ozel sektordeydm ve cookk yoruluyordum, eski esimin de maasi iyiydi ve karari bana birakmisti, ben de ayrilmistim isten.. evimle ilgilenmek istemistim.. ama maddi olarak zorlansaydik, ben de devam ederdim isime.. hakkini yiyemem, ben sklmayim diye isterdi belki calismami en fazla.. ama para getir modunda olsaydi, cok itici.. tabiki beraber harcanir, guzel ama o beklenti hos degil.. hele ki kayinvalidenin hic vazifesi degil..

Smileyı bol bulduk saçalım...

Son düzenleme:
Çalışmayan erkek iğrenç birşey ayrıca ben eşitliğide inanmıyorum bir evin bütünsorumluluğu kadın çalışsa dahi erkektedir yoksa erkeğim diye gezmesin, kadın parasını isterse harcar ben öyle yapıyorum eşime de bunu en başından belirttim erkeğin parası evin kadının parası kadınındır

Sağlık ve başka özel problemler yoksa bencede kadın çalışmalı. Bazı kadınlarımız maalesef calismiyor ve kocam değilmi bana bakacak tabi diyor.ondan sonra gelsin kavgalar..vay bana para vermedi, vay bana şunu almadı ...

Bende bunları düşünüyorum da uzun uzun alnatmaya üşenmiştim

konu niye bu kadar saptirildi ki?
'kadinlar calismasin' dememis kimse..
ha bi de calisan kadin gucludur sudur budur denmis, calismakla ilgisi yok onun, soyle ki, calisstigi halde kendi maasinin kurusunu dokunamayan, ne yazik ki dayak yiyen, kaynanasindan bile kotu muamele gorenler var.. bir de calismayip, kimsenin laf edemedigi kadinlar var.. bu sanstir, nasiptir, etrafindaki insanlarin insanligidir, ama kesinlikle salt calismakla ilgili degildir..

Erkekler çalışan kadın ister tabi. Kadın hem çalışsın yemek yapsın ev temizlesin çocuk baksın her işi yapsın .erkek sadece işe gitsin gelsin evde keyfini sürsün kadın hizmet etsin oooohhh ne ala memleket . Parada kazanıyo ohhh mis böyle kadınla kim evlenmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…