- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Aynen öyle canım ve de şu var.Bu eskidendi, herkes birarada otururken, mal-mülk sahibi olmak kolayken, bir cep telefonunun 2 bin lira olmadığı zamanlarda. Artık insanlar çoluğunun çocuğunun belirli standartların üzerinde yaşamasını istiyorsa çalışmak durumunda. Şöyle etinden sütün ciddi bir market alışverişi dahi 300'ü aşarken, ev kiraları almış başını giderken 1500 lira maaş alan ve zaten yeterince hırpalanan kocama "sen çalış evine bak, ben evi silip süpürüp çocuklarımın anası olacağım" diyemem. Ve bunun için de "erkek değilmiş" yaftası yapıştırtmam.
Aynen bende yazmistimNe biçim başlık bu ya.
Once basliga baktim. Sonra profil resmine. Error
Aynen bende yazmistim
seviye error 404 found yani
Error.
- Sizi kari koca ilan ediyorum denen nikah memurudami seviyesiz?
Kelimeleri hakarete dönüstüren zihniyetlere aciyorum.
Sizin kelime hazinenizde köpek bile hakarettir degilmi :)
Hayirli sabahlar
Seviyesizleşti iyice konuşmaniz.Error.
- Sizi kari koca ilan ediyorum denen nikah memurudami seviyesiz?
Kelimeleri hakarete dönüstüren zihniyetlere aciyorum.
Sizin kelime hazinenizde köpek bile hakarettir degilmi :)
Hayirli sabahlar
Smileyı bol bulduk saçalım...Calisan kadin arayan adamlar evin isinin yarisini da ustlenecekler mi acaba
Cocuga da bakacakalr mi evde
Kac tane adam karim calisiyor evin gelirinin yarisini ona ait, ben de evde islerin yarisini yapacagm diyor
Kadinin calismaya mecbursa erkek de evde ev isi yapmaya mecbur,
ama suandaki toplumda evde toz alan adam amanin da nasi iiyi kica nasi iyi baba filan oluyor,
ama kadin aksama kadar calisan kadina bu minnet yok
Ben.de caliyorum ama eve gelince tum is bana bakiyo, rica minnet bi is yaparsa esim superman saniyo kendini
Calisan gelin arayan anne ogluna utu yapmayi ogretiyo mu
Kadin calismayinca adama muhtac deniyo bu kotu bisey deniyo
Adam utu icin kadina muhtac yemek icin.kadina muhtac falan filan , bunlarda muhtac olmak neden kotu degil,
Ben.hic duymadim ben esime muhtac olmamaliyim utumu de yaparim camasirimi da yikarim, ben guclu bir adamim diyen erkek
Guclu kadin kimseye esine de muhtac olmayan kadindir,
Guclu erkek kimdir o zaman,
Evini gecindirmek icin kadinin parasina muhtac olmayan adamdir
kadinin calismasi ile erkegin calusmasi asla bir degildir.
Ben calisan bir kadin olarak diyorum ki, suanda erkek olsaydim acaib rahat bi hayatim olurdu, ise git gel ok
Evde yemek hazir ev mis gibi temiz, kiyafetlerim utulu hazir, cay demle denilince hemen yapiliyo, filan harikalar diyari
Calisan kadin arayan adamlar evin isinin yarisini da ustlenecekler mi acaba
Cocuga da bakacakalr mi evde
Kac tane adam karim calisiyor evin gelirinin yarisini ona ait, ben de evde islerin yarisini yapacagm diyor
Kadinin calismaya mecbursa erkek de evde ev isi yapmaya mecbur,
ama suandaki toplumda evde toz alan adam amanin da nasi iiyi kica nasi iyi baba filan oluyor,
ama kadin aksama kadar calisan kadina bu minnet yok
Ben.de caliyorum ama eve gelince tum is bana bakiyo, rica minnet bi is yaparsa esim superman saniyo kendini
Calisan gelin arayan anne ogluna utu yapmayi ogretiyo mu
Kadin calismayinca adama muhtac deniyo bu kotu bisey deniyo
Adam utu icin kadina muhtac yemek icin.kadina muhtac falan filan , bunlarda muhtac olmak neden kotu degil,
Ben.hic duymadim ben esime muhtac olmamaliyim utumu de yaparim camasirimi da yikarim, ben guclu bir adamim diyen erkek
Guclu kadin kimseye esine de muhtac olmayan kadindir,
Guclu erkek kimdir o zaman,
Evini gecindirmek icin kadinin parasina muhtac olmayan adamdir
kadinin calismasi ile erkegin calusmasi asla bir degildir.
Ben calisan bir kadin olarak diyorum ki, suanda erkek olsaydim acaib rahat bi hayatim olurdu, ise git gel ok
Evde yemek hazir ev mis gibi temiz, kiyafetlerim utulu hazir, cay demle denilince hemen yapiliyo, filan harikalar diyari
Ben de daha cookk yazardim da üsendimBende bunları düşünüyorum da uzun uzun alnatmaya üşenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?